Nadirde olsa çık yine mesafeni koru,eşinin ağzına fırsat verme ama senin yerinde olsam asla bi yemek öğününde kalmam ki yüz verdikçe astar istemesin kimseMerhaba İyi akşamlar. Sizlere bi akıl danışmak istiyorum. Ben kaynanamlarla altlı üstlü oturuyorum ve evlendiğim günden beri bir yiyorduk. Sabahın köründen akşama kadar ordaydım. 2 buçuk aylık bebeğim var. Sonra bi gün ufak biseyden görümcemle kavga ettik çok hakaretler etti bana. Bende gitmemeye başladım. Zaten kendi evimde yemek istiyodum onlarla pek anlaşamıyodum Buda bahane oldu. Tabi güzellikle eşime söylediğim de eşim hep " ben ailemden ayrılmam" kafasindaydi. Baya surat felan astı. Kavgada ettik. Neyse kv felan gelip torununu seviyo bazen yukarı götürüyorlar görümce hiç gelmez. Bende o olaydan sonra bikere bile çıkmadım
Bu yüzden eşimle bugün kavga ettik. Sen hamileyken her gün yukarı çıkıyordun çocuk oldu gitmemeye başladın dedi bende o kavgayı soyledim ' Ora onun evimi sen çıkmıyorsun Bilmem ne dedi baya tartıştık.
Ben bisey lazım bile olsa gitmiyorum yanlış mi yapıyorum sizce. Kapıda çay içiyorlar istersen bebeğini al gel diyolar gitmiyorum bahane üreterek. Bikere çıktım görümce de vardı hiç bakmadım suratına beş dk durdum geçtim eve. O kızın yüzünü de görmek istemiyorum. Sizce yaptığım yanlış mi. Gitmeli miyim.
Yaklaşık 1 aydır böyle ve eşimle sürekli kavga ediyoruz. Sanırım dolduruyolar (günahlarını almiyimda) bu konuyu nasıl çözerim ki?
Işte bende bundan korkuyorum bi iki gittimmi bu sefer gene kv gene basliycak , zaten bende hiç Hayır diyememGitmemeye devam et. Yoksa eski günlerine donersin yavaş yavaş.
Ayy çok haklısınızŞimdi kardeşlerimle okuduk
birincisinin dilinden yazıyorum;
Ah bacım ah, bende ayni durumdayım. Ordan taşınma ihtimalin yoksa 3 maymunu oynamalisin, yoksa ne kocanla huzurun olur ne vicdanin rahat eder.
Birde bende 3 elti vargerisini sen düşün.
Benimde kızdığım, kırıldığım konular oluyo ama ertesi gün bisey yokmuş gibi gidiyorum.
Diğerinin dilinden; Görümcemin inadına, konusmasamda giderim ben olsam
Bir diğerinin dilinden de; Mutlu olmadığım hicbiryere gitmem, arada sırada eşimin hatri için giderim. Onun haricinde insan kendi evinde vakit gecirmek ister.
bence de orta yolu bulman lazım, hepten konusmamak çözüm olmaz ki.
Görümcenle sorunun varmış ailesinin suçu yok ki aranızda mesafe olsa yeterMerhaba İyi akşamlar. Sizlere bi akıl danışmak istiyorum. Ben kaynanamlarla altlı üstlü oturuyorum ve evlendiğim günden beri bir yiyorduk. Sabahın köründen akşama kadar ordaydım. 2 buçuk aylık bebeğim var. Sonra bi gün ufak biseyden görümcemle kavga ettik çok hakaretler etti bana. Bende gitmemeye başladım. Zaten kendi evimde yemek istiyodum onlarla pek anlaşamıyodum Buda bahane oldu. Tabi güzellikle eşime söylediğim de eşim hep " ben ailemden ayrılmam" kafasindaydi. Baya surat felan astı. Kavgada ettik. Neyse kv felan gelip torununu seviyo bazen yukarı götürüyorlar görümce hiç gelmez. Bende o olaydan sonra bikere bile çıkmadım
Bu yüzden eşimle bugün kavga ettik. Sen hamileyken her gün yukarı çıkıyordun çocuk oldu gitmemeye başladın dedi bende o kavgayı soyledim ' Ora onun evimi sen çıkmıyorsun Bilmem ne dedi baya tartıştık.
Ben bisey lazım bile olsa gitmiyorum yanlış mi yapıyorum sizce. Kapıda çay içiyorlar istersen bebeğini al gel diyolar gitmiyorum bahane üreterek. Bikere çıktım görümce de vardı hiç bakmadım suratına beş dk durdum geçtim eve. O kızın yüzünü de görmek istemiyorum. Sizce yaptığım yanlış mi. Gitmeli miyim.
Yaklaşık 1 aydır böyle ve eşimle sürekli kavga ediyoruz. Sanırım dolduruyolar (günahlarını almiyimda) bu konuyu nasıl çözerim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?