Akil danismak istiyorum gitmeli miyim kv'ye

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.080
4.167
173
Merhaba İyi akşamlar. Sizlere bi akıl danışmak istiyorum. Ben kaynanamlarla altlı üstlü oturuyorum ve evlendiğim günden beri bir yiyorduk. Sabahın köründen akşama kadar ordaydım. 2 buçuk aylık bebeğim var. Sonra bi gün ufak biseyden görümcemle kavga ettik çok hakaretler etti bana. Bende gitmemeye başladım. Zaten kendi evimde yemek istiyodum onlarla pek anlaşamıyodum Buda bahane oldu. Tabi güzellikle eşime söylediğim de eşim hep " ben ailemden ayrılmam" kafasindaydi. Baya surat felan astı. Kavgada ettik. Neyse kv felan gelip torununu seviyo bazen yukarı götürüyorlar görümce hiç gelmez. Bende o olaydan sonra bikere bile çıkmadım

Bu yüzden eşimle bugün kavga ettik. Sen hamileyken her gün yukarı çıkıyordun çocuk oldu gitmemeye başladın dedi bende o kavgayı soyledim ' Ora onun evimi sen çıkmıyorsun Bilmem ne dedi baya tartıştık.
Ben bisey lazım bile olsa gitmiyorum yanlış mi yapıyorum sizce. Kapıda çay içiyorlar istersen bebeğini al gel diyolar gitmiyorum bahane üreterek. Bikere çıktım görümce de vardı hiç bakmadım suratına beş dk durdum geçtim eve. O kızın yüzünü de görmek istemiyorum. Sizce yaptığım yanlış mi. Gitmeli miyim.
Yaklaşık 1 aydır böyle ve eşimle sürekli kavga ediyoruz. Sanırım dolduruyolar (günahlarını almiyimda) bu konuyu nasıl çözerim ki?

Nadirde olsa çık yine mesafeni koru,eşinin ağzına fırsat verme ama senin yerinde olsam asla bi yemek öğününde kalmam ki yüz verdikçe astar istemesin kimse

Şimdi kardeşlerimle okuduk
birincisinin dilinden yazıyorum;
Ah bacım ah, bende ayni durumdayım. Ordan taşınma ihtimalin yoksa 3 maymunu oynamalisin, yoksa ne kocanla huzurun olur ne vicdanin rahat eder.
Birde bende 3 elti var gerisini sen düşün.
Benimde kızdığım, kırıldığım konular oluyo ama ertesi gün bisey yokmuş gibi gidiyorum.

Diğerinin dilinden; Görümcemin inadına, konusmasamda giderim ben olsam

Bir diğerinin dilinden de; Mutlu olmadığım hicbiryere gitmem, arada sırada eşimin hatri için giderim. Onun haricinde insan kendi evinde vakit gecirmek ister.

bence de orta yolu bulman lazım, hepten konusmamak çözüm olmaz ki.

Görümcenle yaptığın kavganın kaynananla ne alakası var ayrıca kadın sana tavır da yapmamış tamam tüm gün durma ama gün içinde al çocuğunu git hiç gitmemek olmaz görümce orda olursa konuşmazsın yani

O kavgada olmasa , zaten çıkamıycaktın anlaşılan kendi evine.
Görümcenle görüşmek zorunda değilsin ama , kayınvaliden sana bir yanlışta bulunmamış, çaya falanda davet etmiş bence görüş. Mesafelide olsan git gel...
Eşininde gönlü olsun hem

Ayy çok haklısınız bende kızsam da kirilsamda hiç bişey olmamış gibi davranıyordum hep ama bu sefer koptum tamamen birde gene eskisi gibi olacak diye korkuyorum evimde yanlız da olsam iyiyim ama Bilmiyorum ya her akşam kapıda oturuyorlar olmazsa bi iki gidip çay içip geleyim diyorum , görümce zaten üniversiteyi kazanmış tam bilmiyorumda ilk tercihi Bayburtmuş , bendede iki görümce bitanede 13 yaşında kayın var çok zor ya eşimde çok aileci bi insan hep annesinin lafına bakıyo , bazen buraya nerden düştüm ben diyorummm

Gorumcene kirilip da kocanla arani bozma degmez. Hem de onlara firsat vermis olursun. O kavga araya mesafe koymak icin iyi bir firsat olmus ama firsat sana ters donmesin. Bence ugra ama mesela aksam yemekten sonra esinle bi cay kahve icmeye cik guzelce otur evine in ya da aksam yemegini hazir et ikindileyin cik ki kocan donmeye ac gelir yemek hazirlayacagimm bahanesiyle in. Illa yemege kal derlerse de hic degilse yemegim hazir yaptim simdi ziyan olur bahanen olur.

Görümcenle sorunun varmış ailesinin suçu yok ki aranızda mesafe olsa yeter

Yemek olayini tekrar birlestirme sadece cay kahve icmek icin çık eşinle arani bozma hem mesafeli olmus olursun hem de esinin gönlü olur

Fazla oturmadan gidilebilir.Hiç gitmemekte olmaz.Görumcenle konusmazsin olur biter.

Eşin gelmeyeyakin onlara cik gorsun orada oldugunu her zamn yapma gitmemezlikte etme benim de burnumdan getirdiler ben mesafeli bir sekilde giderim onceden 10 yapiosam onlara hizmeti simdi ustume duseni yapiorum napacan gecim dunyasi

Gitme ! (Net)
Gorumce Özür dilemedigi sürece gitme.
O kim ki sana hakaret edicek ?
1 kere gidersen , tekrar aynı duruma dusuceksin ve hakaretler katlanarak devam edicek. Tercih senin.

Ayy sanki beni anlatmış birileri
Keşke biride benle kavga etsede bahane doğsa gidip gelmeyi kessem ama nerdeeee
Neyse demem oki körün istediği bi göz Allah bize vermiş iki göz fısat bu fısat net ve kesin dile Gitmeeeeee
1 2 ay sonra arada çaya çık alışırlar zamanında yapmadım şimdi çok pişmanım çokkk eşinde aynı benimkisi aylede ayle der ama kendisi bile en fazla 5 dk katlana bilir tabi banada git der neyse seninki zamanla alışır kavga etme karşılık verme 1 2 kere duygu sömürüsü yap bitti gitti
Darısı başıma inşallah :))))

Yemeği ayırdıysanız bence daha birleştirmeyin o konuda tavrınızı netleştirin
Ama anası babasının evine adım atmamak bence doğru değil görümceniz olabilir onla görüşmezsiniz o konuşmazsa... konuşursa merhaba der kapatırsınız çenesini
kayınvalidenizle konuşun görümcenize kırgın olduğunuzu o yokken daha rahat ediyorum ama yinede arada gelirim, siz de nezaman isterseniz buyrun gelin diyiverin
Altlı üstlü oturunca bazı olayları tolere etmek gerekiyor karşılıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…