Merhaba İyi akşamlar. Sizlere bi akıl danışmak istiyorum. Ben kaynanamlarla altlı üstlü oturuyorum ve evlendiğim günden beri bir yiyorduk. Sabahın köründen akşama kadar ordaydım. 2 buçuk aylık bebeğim var. Sonra bi gün ufak biseyden görümcemle kavga ettik çok hakaretler etti bana. Bende gitmemeye başladım. Zaten kendi evimde yemek istiyodum onlarla pek anlaşamıyodum Buda bahane oldu. Tabi güzellikle eşime söylediğim de eşim hep " ben ailemden ayrılmam" kafasindaydi. Baya surat felan astı. Kavgada ettik. Neyse kv felan gelip torununu seviyo bazen yukarı götürüyorlar görümce hiç gelmez. Bende o olaydan sonra bikere bile çıkmadım
Bu yüzden eşimle bugün kavga ettik. Sen hamileyken her gün yukarı çıkıyordun çocuk oldu gitmemeye başladın dedi bende o kavgayı soyledim ' Ora onun evimi sen çıkmıyorsun Bilmem ne dedi baya tartıştık.
Ben bisey lazım bile olsa gitmiyorum yanlış mi yapıyorum sizce. Kapıda çay içiyorlar istersen bebeğini al gel diyolar gitmiyorum bahane üreterek. Bikere çıktım görümce de vardı hiç bakmadım suratına beş dk durdum geçtim eve. O kızın yüzünü de görmek istemiyorum. Sizce yaptığım yanlış mi. Gitmeli miyim.
Yaklaşık 1 aydır böyle ve eşimle sürekli kavga ediyoruz. Sanırım dolduruyolar (günahlarını almiyimda) bu konuyu nasıl çözerim ki?
Bu yüzden eşimle bugün kavga ettik. Sen hamileyken her gün yukarı çıkıyordun çocuk oldu gitmemeye başladın dedi bende o kavgayı soyledim ' Ora onun evimi sen çıkmıyorsun Bilmem ne dedi baya tartıştık.
Ben bisey lazım bile olsa gitmiyorum yanlış mi yapıyorum sizce. Kapıda çay içiyorlar istersen bebeğini al gel diyolar gitmiyorum bahane üreterek. Bikere çıktım görümce de vardı hiç bakmadım suratına beş dk durdum geçtim eve. O kızın yüzünü de görmek istemiyorum. Sizce yaptığım yanlış mi. Gitmeli miyim.
Yaklaşık 1 aydır böyle ve eşimle sürekli kavga ediyoruz. Sanırım dolduruyolar (günahlarını almiyimda) bu konuyu nasıl çözerim ki?