daha önce yazdığım gibi yemeğe de davet etmişti ama reddettim ,sizlerin de söylediği gibi çok ta güvenilir gelmedi ,insanın yanlışı bile bile yola devam etmesi cidden çok garip,yanlış kişi olduğunu kavradım ,ama kalbim yanında olmak istiyor,elbette ki bunu yapmıcam ,yanın da olmıcam artık ,böyle kalbim daraldığında yanımda olduğunuz için de ara ara bu sayfaya dönüp hepinize hem teşekkür hem dua edicemYani ilgileniyorsanız illa ki kaçamak yapmak zorunda mısınız? Başka aktiviteler yapın ve kaçamak yapmayın bakalım ne derece ilgi gösterecek size? Acaba beklediği şey olmayınca kaçacak mı duracak mı?
oy canım benim ,tamam kaçmıcamKaçma bacım kaçırırlar seni
Sen karsi tarafa cok karisik mesajlar veriyosun. Ciddi olmayalim diyosun ciddiyet bekliyosun. Gizli beklentilerin karsilanmadi mi tribe giriyosun. Normal bi erkek zihni seni anlayamaz. Erkekler duz varliklar. Mesaji net vereceksin, seviyorum benimle ilgilen istiyorum mesajlari yollasan adam baska olabilirdi.böyle herkese nasreddin hoca misali evet sen de haklısın vari cevap yazıyorum ama,valla siz de haklısınız,kafamın nasıl karışık olduğunu artık varın siz düşününböyle davranmamın sebebi ertesi gün dönerken soğuk davranması ,ne bileyim kendimi kötü hissettiğim belli olmasına karşın olgun bir adam gibi yanımda duramamasıydı..ben hatayı ciddi ilişki istemiyorum empozesiyle yaptım sanırım ,fakat karşılaştığım durumdan da (örneğin çok uzun aralıklarla arayıp sorma gibi ) hoşlanmadım ..ben de ne ona ne bana zarar gelmesin diye uzak durdum ,sevgi her zaman işe yaramıyor ki ,erkeklerin sevgi algısı da farklı olabiliyor,kırılmaktan incinmekten korkuyorum sanırım
birlikte olmadım ,ciddi ilişki düşünmüyorum cümlesini evlilik konusu açıldığında sarfettim ,tabularınıza saygı duyuyorum ,fakat yakınlaşmak benim için kendini kullandırtmak değildir,en kaba tabiriyle hatadır,zaten hata olduğunun farkındayım ,bu arada arkadaşlar kaçamak yapalım dediğinde senin istediğin yere senin istediğin zamanda senin istediğin zaman zarfında bulunalım dedi ..yine de ilgilenmiş iyi niyetinizle yazmışsınız teşekkür ederimAranizda ciddi birsey yokken kacamak yapmanizla ona "Ben kolay edilinen kizlardanim beni istedigin gibi kullanabilrsin" mesajini vermissin. Sonrasinda "ciddi bir iliski istemiyorum" deyince de bu mesaji muhurlemissiniz. E cocuk da ciddi bir iliski istemedigine gore cok afedersiniz bu kelimeyi kullanacagim icin ve agir oldugununda fakindayim." Biz yatalim kalkalim keyfimize bakalim" gibi mesajlar vermissini isteyerek yada istemeyerek. Hicbir erkek ciddi dusundugu, saygi duydugu bir kiza kacamak yapalim demez ona gelecekteki esi gibi dusunur ve onu hicbir sekilde kullanmaz. Hele ki ilkinde cok yakinlasmissiniz bilmiyorum size cok yakinlasmak ne anlama geliyor ki ikincisinde de yakinlasmayi dusundugu cok acik. Cocugu kinamiyorum sizin akli basinda olgun birisi olmaniz kendinizi tasimaniz gerekirdi. Hele ki yaptigindan sorumlu tutulmayacagini soylemeniz tereyagina bal surmus gibi olacaktir.
Kizlar kendinizi kullandirmayin. Ciddi niyetli erkekler size ve ailenize saygi duyar sizin gururunuzla, onurunuzla oynamazlar. Aklinizi basiniza alin. Yarin birgun gelir burda baska bir konu acar adinida " kullanildim, aldatildim, hamileyim ama onu coook seviyorum" diye basliklar atarsiniz.
Kendinizi tasimayi bilin.
işte bunu farkettiğim için uzaklaştım ,fakat o sürekli diyaloğa girmeye çalıştı ,en son sanırım canına tak dedi ki arayıp sürekli senin bulunduğun yere geliyorum ,senin okulunda benim ne işim olur ,geldiğimde de yüzüme bakmadın ,çok gergindin ,yalnız kalmak isteğini düşündüm gibisinden birşeyler söyledi,sanırım okulda bu kadar umursamaz olabileceğimi düşünmediSen karsi tarafa cok karisik mesajlar veriyosun. Ciddi olmayalim diyosun ciddiyet bekliyosun. Gizli beklentilerin karsilanmadi mi tribe giriyosun. Normal bi erkek zihni seni anlayamaz. Erkekler duz varliklar. Mesaji net vereceksin, seviyorum benimle ilgilen istiyorum mesajlari yollasan adam baska olabilirdi.
Tam tersi adama ben ciddiyim beni kullanilacak kiz gorme mesaji vermen lazim. Cunku insan flort bile etse kendini kullandirmak istemez.
Gercekten bi iliskiye hazir degilsen biriyle flort etme. Yok hazirsan da ciddiyet olmasin su bu karistirma isi. Erkeklerin zihni oyle komplike calismiyo.
Ne acidan uyusmuyorişte bunu farkettiğim için uzaklaştım ,fakat o sürekli diyaloğa girmeye çalıştı ,en son sanırım canına tak dedi ki arayıp sürekli senin bulunduğun yere geliyorum ,senin okulunda benim ne işim olur ,geldiğimde de yüzüme bakmadın ,çok gergindin ,yalnız kalmak isteğini düşündüm gibisinden birşeyler söyledi,sanırım okulda bu kadar umursamaz olabileceğimi düşünmedi
fakat sizlerin de belirttiği gibi hoş bi durum değil ,ne onun için ne benim için ,hatanın neresinden dönülse kardır,ben yönümü değiştirip ilgi göstermesini de sağlarım ama sağlıklı olmaz ,karakterler uyuşmuyor..teşekkürler yorumunuz için
mesajımda detaylara girip okuyanların başını şişirmek istemedim ..o evlenip boşanmış,bir evladı var,ki bu çocuk yakın zamanda beyin ameliyatı geçirmiş,dolayısıyla hayatını evladına göre düzenliyor,çocuk hafta içi babasında kaldığı için hiç dışarı çıkmasını istemiyor,her küçük çocuk gibi anne babasını sık sık bir arada görmek istiyor ,bu saydıklarım sosyal hayatımızın farklılıları..karakter uyuşmazlığına gelince ,ben çok hoplayan zıplayan gülen enerji dolu bir kızım ,o karşımda saatlerce beni öyle izlesin istiyor,kahve içmeye gittiğimizde ilk arkadaşlığımızda ben heyecanlı heyecanlı konuşunca yüzünde tebessümle beni dinliyor,30 küsür yaşında ,hem yaşının hem konumunun getirdiği bi ağırlık var ..bi de itiraf etmek çok zor geliyor ama ben o dönüş yolunda çok kırıldım arkadaşım ya,çocuk gibi ilgi istedi içim ,ama dışarıya karşı hırçınlaştım ,hiç umursamıyorum mesajı verdim ,o da zaten bence bu saatten sonra naz niyaz çekemem modundadır,ya siz anlıyorsunuz beni değil mi ? bazı duyguları anlatmaya cidden kelime yetmiyor,kendimi iyi ifade ederim sanırdım ,nasıl kırıldığımı gücendiğimi buna rağmen kuyruğu dik tutmaya çalıştığımı anlatamıyorum mesela,hatalı olduğumu da kabullenmem üstüne tüy dikiyorNe acidan uyusmuyor
evet o maskenin gereksiz olduğunu fark edince de iş işten geçti,,onun hayatında yer almak istemiyorum ,yani evet ilgi duyuyorum ama bi üstte yazdığım gibi sosyal farklılıklar bunu her zaman mümkün kılmıyor ,sizlerle dertleştikten sonra bunu daha da iyi anladım ,kollarımı açmak için geç kalmış bile olabilirim ,ama denemeye de takatim yok ,gülümsemem eksilir,karşı tarafın gülümsemesini eksiltirim ,gerek yok..çok teşekkürler yorumunuz içinBence siz basbaya doğru düzgün bir ilişki istiyorsunuz..Ama adama gereksiz bir maskeyle gitmişsiniz.
Dediği gibi , hiç açık kapı bırakmamışsınız tavrınızla. Napsın adam?
Birinin size sarılmasını istiyorsanız önce kollarınızı açacaksınız. Siz hem kolları kapatmışsınız, hem sarılsın diye bekleyip durmuşsunuz.
Konuşun açık açık. Birbirinizin hayatında yer almak istediğinizi söyleyin, Kaçamaklara hayatınızda yer vermek istemediğinizi de ekleyin..Sizi istiyorsa zaten kendiliğinden yoluna girecektir, adı konulacaktır.
az önce konuştum ,gelmeyeceğimi,bunun adının kaçamak olduğunu ve kendimi kötü hissettrdiğini söyledim ..belki 1 saat arayıp kendini anlatmaya çalıştı,şehir dışının umrunda olmadığını ,zaten herkesle böyle bi yakınlaşmaya girmediğini,benim böyle konuşarak kendisini fırsatçı gibi hissettirdiğimi vs anlattı..ikna olmadım ,hatta daha da soğudum ,sizlerle dertleşmek iyi geldi,kendime söyleyemediklerimi söylediniz,bu da böyle bi hikaye olarak kalsın ,teşekkür ederim hepinize dün gece ki sıkıntılı anımda derdime ortak olup beni rahatlattığınız için ..ciddi ilişki istemiyorsun ama ciddi ilişki yaşıyorsun..