sevmekten korkuyorum,onun tarafından sevilmemekten korkuyorum ,gururumun incinmesinden korkuyorum..seviyorumZamana bırak. .
seviyor musun?
Katılıyorum. .cıddı bır ılıskı ıstemıyorum dıyorsunuz karsınızdada cıddıyetsızce davranan bır adam var o halde sorun ne kı?Bence sız cıddı bır ılıskı ıstıyorsunuz?Cıddı olmayacak bır adamla cıddı ılıskı ıstedıgınız ıcın kafanız karısıyor.
+Adam cıddı olsa agzına gelen ılk cumle yıne kacalım mı? olmazdı
insan bunu kendine itiraf edemiyor,fakat aklı başında başka bir kadın tarafından duymak sanırım üzse de gerçeği yüzüne çarpıyor..teşekkür ederim ,çok üzgünüm ama sanırım haklısınızKaçtığınızda ilişki yaşadıysanız, büyük ihtinalle o yüzden kaçmak istiyordur gene
yooo hayır ,asla ,yaralıyım ,beni sar,şevkat ver kadını olmadım aslaHaftasonu kacamagindan kacamagina seni ariyosa niyeti belli afedersin de.. Teklifi kabul etme, biraz kendini ispatlasin iliski otursun sonra kacamak yaparsiniz. Birinden etkileniyosan eski sevgili muhabbeti yapman yanlis. Yaram var yaram var ee varsa var herkes kendi sariyo yarasini desip ortaya sermeye gerek yok. Bu yarali kadin imaji erkeklere cok itici geliyo onu belirtiyim
tamam kaçmayayımAlışmış bu arkadaş
tavşan kaç tazı tut oynamaya
kaçma kız
,tam da şu anlattığınız gibi davrandım ,zaten o davranışlarımdan dolayı bi anlam veremediğini,bir kere bile yüzüne bakmadığım için uzak durmasını istediğimi düşündüğünü söyledi..okulda da şen şakrak hallerimle bilinirim,kuzularımla (bak gece gece aklıma düştülerEski ilişkidrn hiç bahsetmemek gerek.ben çok yaralıyım hasarlıyım dersen inan o da hiç çekinmeden yaralar seni.nedrn kırılgan gösteriyorsun ki kendini.ayrıca yaşanmış bişeyler için pişman olma çünkü yapabileceğin bi şey yok.sadece ders al.
Kaçalım mı sorusunun anlamını diğer arkadaşlar vermiş ki çok açık zaten.
Onunla karşılaştığında gayet normal ve mutlu davran.ne sevgili gibi yakın ne de bir tanıdık kadar uzak.bakımlı dolaş .aradığında işine gelirse bak işine gelmezse bakma.aradım bakmadım derse de uzun uzun açıklama geçiştir.
Sen kırılmaktan korktuğun için ciddi ilişki istemiyorum demişsin ama istediğin ciddi bir ilişki.yoksa neden tavır koyasın ki?
Ee o zaman adama seninle ilgilenmiyorum mesaji veriyosun. Seviyosun madem bu kadar soguk olmana gerek yok kiyooo hayır ,asla ,yaralıyım ,beni sar,şevkat ver kadını olmadım aslasadece diğer ilişkimde yıprandığımı şimdi böyle ciddi bi ilişki istemediğimi belirttim ,hatta o da belirtti,bu arada arkadaşlar sadece kaçamaktan kaçamağa değil ,yemeğe,kahve içmeye de davet etti,onları da reddettim ,ama yine de çok haklısınız ,gitmemeliyim
böyle herkese nasreddin hoca misali evet sen de haklısın vari cevap yazıyorum ama,valla siz de haklısınız,kafamın nasıl karışık olduğunu artık varın siz düşününEe o zaman adama seninle ilgilenmiyorum mesaji veriyosun. Seviyosun madem bu kadar soguk olmana gerek yok ki
öyle görünüyor,ya ben cidden hepinize çok teşekkür ederim , bi anda ne güzel yargılamadan bir sürü kişi derdime ortak olduBence gitmeyin bu kaçamak sonrası da ayni durumlar olucak. Kaçamakları orda Yaşadığınız yakınlaşmalar olarak Görüyor bence o Yüzden Öncesinde yol yapıp gönlünüzü kazanacak sonra dönüş yolunda yine aynıları olucak ilişkinizin rayına oturmadan kaçamak falan yapmayın benve