Canım, sanırım mezun olur olmaz çalışacağın yer ayarlanmış, yoksa bu kadar kesin konuşmak cesaret işi. Tıp okuyan doktor adayları bile önce hastanın altını temizliyorlar, "ayak işleri" gibi şeyler yapıyorlar. Eğer aile mesleği değilse mezun olur olmaz süper bir gelir ile işe başlamak hele ki bu devirde çook zor. Önce hayırlısıyla mezun olup işe başla, gerisi gelir zaten.
bende sağlık bakanlığı personeliyim, doktorların hayat tarzı zor ben şahsen bi doktorla evlenmek istemezdim nöbetiydi acil hastasıydı, kız sen ilerde birini ameliyat edicek olsan önce para falan diyen doktorlardan olcan gibi :)
şaka bi yana eğer ailenin bi hastanesi falan yoksa yeni mezun bi doktor öyle aman aman paralar kazanmıyo tatlım yeni yasaları takip ediyosan bilirsin Türkiyede sağlık sistemi can çekişiyo
Sizi asla kırmak istemem ama bence erkek arkadaşınızı sizden aşağı görüyorsunuz aynı okulu bitirmişte olsaydınız ailesinin maddi durumu sizden düşük olduğu için yine problem ederdiniz gibime geldi biraz kendinize objektif bakmaya çalışın kendinize yapılmış hiçbir eleştiriyi kabul etmemeniz acaba öyle mi diye düşünmemiş olmanız bana ilginç geldi akıl istiyorsunuz ama hiç birini kabul etmiyorsunuz.
Çok yakın çevremde kendisi öğretmen eşi tezgahtar olan bir tanıdığım var 10 yıldan fazla sevgiliydiler 3 yıldan fazla evliller kızın ailesinin karşı çıkmasına rağmen evlendiler ve Allah bozmasın çok mutlular hatta bebekleri bile var.
Bence siz erkek arkadaşınızın evini arabasını maddi durumu değil ona olan sevginizi,bağınızı,onun size verdiği mutluluğu ve huzuru düşünün
eğer çok iyi bir mesleğe sahip biri ile evlenirseniz ileride hastalabilir çalışamaz duruma gelebilir eğer çok zengin biriyle evlenirseniz bir gün işleri batabilir ve iflas edebilir ama eğer sevdiğiniz,biri ömür beraber yaşamak istediğiniz,çocuklarınızın ondan olmasını istediğinizi biri ile evlenirseniz belki arabanız,eviniz,son model eşyalarınız olmaz ama huzurlu ve aşk dolu bir yuvanız olur.
Onu gerçekten seviyorsanız tefarruatları çokta düşünmezsiniz ev,araba bunlar ikinizinde çalışarak alabileceği şeyler.Madem ki okuduğunuz bölüm iyi ve ileride alacağınız maaşınız iyi olacak bu bahsettiklerinizi evlendikten sonra beraber edinmeyi düşünmez miydiniz?
bravo... aynen katılıyorum
canım biliyorum tabiki de yeni yasaları zaten bitirince ondan çok fazla kazanmıycam ama uzaman doktor olunca filan daha fazla kaznırım tabi olabilirsem :))) tus filan var ama siz de biliyosunuzdur bizim toplumuzda doktor hep doktorla evlenir benim ailemde de bu düşünce ver doktor olmayacaksa da çok ii mesleği olna biri olsun diyolar
Çooookkkkkkkkk eğitimli pergelin bence sen bu başlığı değiştir... Para almaya çok çok ihtiyacım var ne olur yardım edin kızlar... Yaz. (Tek nasihatım bu olur ancak sana)
doktor doktorla evlenirse haftanın 3 günü görüşemezler heralde :)
onunda seninde yükselme şansınız var Türkiyedeki öğretim ortalamasının ilkokul 3 olduğunu düşünürsek ülkenin aydın insanlarısınız ilerde güzel güzel yavrular bekler bu millet doktor hanım :) şimdiden bu kadar ince hesaplara girme hayat ne getirir ne götürür bilinmez can dediklerin sırtından vurur bi halt olmaz dediklerinden dost olur, dramatik bi yorum oldu ama affedin artık :) yani demem o ki belki ailen ilerde bayılcak bu çocuğa biraz daha sok ailenin içine iki çift laf etsinler bi tavla oynasın babanla ne biliyim karşı taraf bi insan bi baksınlar bakalım elektrik alabilceklermi :)
bence siz sadece maddiyata önem veren, çooooooooooook iyi eğitim aldığını söyleyen bir cahilsiniz neden mi?
1-sürekli cümlelerde yazım hatası var.
2-maddiyatı önemsemediğin yazıyor ama sevgilinin arabası yok diye utanıyorsun.
3-okumak cehaleti alır ama eşeklik baki kalır...(sen kendini geliştirememişsin unutma kimse kimseden üstün değildir...)
4-ben size nasihat veremem tabii sizin eğitiminiz çokkkkkk iyi madem öyle kendin düşün insanları üstündeki elbiselerle değil insan olduğu için sev....
noktayı koymuşsun.imzamı atıyorumNe arabalar görüm için de insan yok
ne insanlar gördüm altında araba yok :)
hayatta utandığım şey ne doğduğum yer
ne sahip olduğum ailenin geliri
ne çevremde ki insanların statüsü oldu
sadece kendime yakıştıramadığım şeylerden utanırım
hor görürsem utanırım,kibirlenirsem utanırım
yalan söylersem utanırım
Allah utandırmasın ne diyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?