- 2 Eylül 2023
- 91
- 22
- 8
- 24
- Konu Sahibi hayaldunya
-
Evet taakatim yok maddi manevi çok yıprandım annemle burda yalnızız annemde diyor pürüz çıkmadan gidelim kadında korkuyor öyle bir döngüye girdik ki güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunSuanki pskolojiniz bir an once bu durumda kurtulmayi istedigi icin "kolay" olani seçiyor. Taakatiniz yok manen vede maddi olarak zorlanacaksiniz ama inanin sonra kendi evinizi kurmak istediginizde maddi ve manevi cok daha yipranip bin pisman olacaksiniz esyalarinizi bıraktiginiza.
Allah buyuktur. Rabbim beni kolaylikla bu yerden tasindir gibi bi dua vardi, soz tasindir degildi elbette ama "çıkar" di sanirim. Simdi nette baktim bulamadim malesef.
Ben tasinma esnamda yapayalnızdim ve bu dua sayesinde cok şükür islerim mucizevi sekilde kolaylasmisti.
Hakkinizda hersey en guzel sekilde olsun arkadaşim.
Ayrıca mahkeme de hiç bişey yapamaz uyuşturucu kullandığına dair kanıt elde ettiniz mi? Çıkartsın polisi arıyorum dersin. Gerekirse arayın. Bağımlı olduğunı söyleyin. Herşeyi gizliden ayarlayın bence. Hatta kades’i indirin onu çağırın gıderken.Çok teşekkür ederim ama küçük bir yer hemen haber gider gelir olay çıkartır lanet bir kişiliği var
Evet bir kere ben yakalattım üstünde şikayet ettim bezdiğim için kullanmaması için işe yaramadı sonra kendi yakalandı bir kaç kere ve en son hapise girip çıktı şuan infazı var 5 yıl ama çok manipülatif biri herşeyi kendine döndürüyor burası küçük dediğim gibi yarısı kendi akrabaları ne olacağımız belli değil eşyaları satmak en mantıklısıydı onu da arayıp çevreye haber verdi zaten onu da yapamıyorumAyrıca mahkeme de hiç bişey yapamaz uyuşturucu kullandığına dair kanıt elde ettiniz mi? Çıkartsın polisi arıyorum dersin. Gerekirse arayın. Bağımlı olduğunı söyleyin. Herşeyi gizliden ayarlayın bence.
E herşeye olmaz diyorsan bu kadar korkuyorsan al bı bavul çık. Beyaz eşyayı, mobilyayı filan bıraktıktan sonra zaten çul çaput için tuttuğun arabaya vereceğin paraya yazık , al bı bavul üst baş, at otobüse çik o evden bari canını kurtar...Çok teşekkür ederim ama küçük bir yer hemen haber gider gelir olay çıkartır lanet bir kişiliği var
5 yıllık duruma girdiyse aklı yerindeyse korkudan bışey yapamaz yaparsa da bi süre çıkamaz. Büyük eşyaları gözden çıkarıp başımın gözümün sadakası olsun demek istiyorsun sanırım. Benim kuzenim diyarbakır’da yaşadı bunu. Dayısı gitmişti almaya. Size gelip destek çıkacak bi aile büyüğü olsaydı keşke. Bu herifler erkek görmek istiyor beyinler böyle çalıştığı için malesefEvet bir kere ben yakalattım üstünde şikayet ettim bezdiğim için kullanmaması için işe yaramadı sonra kendi yakalandı bir kaç kere ve en son hapise girip çıktı şuan infazı var 5 yıl ama çok manipülatif biri herşeyi kendine döndürüyor burası küçük dediğim gibi yarısı kendi akrabaları ne olacağımız belli değil eşyaları satmak en mantıklısıydı onu da arayıp çevreye haber verdi zaten onu da yapamıyorum
Amin, cumlemizden...anlıyorumEvet taakatim yok maddi manevi çok yıprandım annemle burda yalnızız annemde diyor pürüz çıkmadan gidelim kadında korkuyor öyle bir döngüye girdik ki güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun
Memleketinizde büyük araci olan bir tanidiginiz yok mu? Ona verin gerekirse bu parayiBunuda düşündüm ama yol 1200 km sadece gidiş 50-60 binin üstünde fiyat çıkar 2 tane koltuk takımı var sadece yükte ağır bana çok pahalıya patlar en azından ikinci ele veririm diye düşünmüştüm ona da çirkeflik yaptı herşey elimde kaldı burda herkes onu tanıyor çok lanet biryer gerçekten şaşırdım kaldım ki bu meblağı ödedim ki gücümüz yok okadar 50-60 bin gibisinden eşyaları koyacak yer yok bir enkazın altından çıkıyorum
Yani ben yazana kadar soylenecekleri yazmissin Piraye (ne guzel bi isim bu, ilk kizima koymak istemiştimE herşeye olmaz diyorsan bu kadar korkuyorsan al bı bavul çık. Beyaz eşyayı, mobilyayı filan bıraktıktan sonra zaten çul çaput için tuttuğun arabaya vereceğin paraya yazık , al bı bavul üst baş, at otobüse çik o evden bari canını kurtar...
Evet korkum çok fazla bende sizin gibi düşündüm ama bavullar çok fazla herşeye sıfırdan başlayacağım ameliyat tedavi sürecim olucak giyim vs hepsini bırakırsam olmayacak çocuk kıyafetleri veya bizim giyimler zaten çok pahalı ameliyattan sonra bir süre çalışamayacağım onları da düşünüyorum ben bu adama para verip yolculuk yapacağım ve sizin böyle sıvazla dediğinizi keşke yapabilsem olmaz diyorum ama değerlendiriyorum elbette bende fikrimi söylüyorum inanın ben konuyu sil baştan yapıp tekrardan belki 5 defa okuyacağım gelen yorumları öyle olur mu şöyle olur mu sizin yorumlarınız beni cesaretlendiriyor gerçekten bu adam beni çok sindirmiş onu farkettimE herşeye olmaz diyorsan bu kadar korkuyorsan al bı bavul çık. Beyaz eşyayı, mobilyayı filan bıraktıktan sonra zaten çul çaput için tuttuğun nakliyeye vereceğin paraya yazık , al bı bavul üst baş, at otobüse çik o evden bari canını kurtar...
Burdan aktarmasız memleketime gitmek için 1 saat yol gitmem lazım otobüsle uçakta 1 buçuk saat uzakta en yakın İstanbul veya bursaya iniyor uçakta yine benim olduğum yere 1 2 saat uzaklıkta ailemin evine kedi çocuk ben annem yine olmuyor evdeki hesap çarşıya uymuyor ama bu araba işinı araştırayımMemleketinizde büyük araci olan bir tanidiginiz yok mu? Ona verin gerekirse bu parayi
Yani ben yazana kadar soylenecekleri yazmissin Piraye (ne guzel bi isim bu, ilk kizima koymak istemiştimicimde kalan iki isimden biridir)
O halde uce bese bakmadan en acil ihtiyaçlarını topla bavula cik. Memleketine ucak mi var otobus mu? Otobuste cok dert etmiyorlar yuk fazlasini. Ucakla gideceksende ode parasini zaten 10 bini gozden cikarmissin. Kac kurtul bir an once. H hayaldunya
Bu arada şöyle de düşünmeye başladım şeytan diyor ki şuan herşeyi kır yık çık evi mahvet eşyaları kullanılmaz hale getir taksiye bin merkeze git aktarmalı da olsa al anneni kedini çocuğunu memlekete gitMemleketinizde büyük araci olan bir tanidiginiz yok mu? Ona verin gerekirse bu parayi
Yani ben yazana kadar soylenecekleri yazmissin Piraye (ne guzel bi isim bu, ilk kizima koymak istemiştimicimde kalan iki isimden biridir)
O halde uce bese bakmadan en acil ihtiyaçlarını topla bavula cik. Memleketine ucak mi var otobus mu? Otobuste cok dert etmiyorlar yuk fazlasini. Ucakla gideceksende ode parasini zaten 10 bini gozden cikarmissin. Kac kurtul bir an once. H hayaldunya
Thy kisi basi 15 kg bebek icin 10 kg yuk hakki taniyor (ajet yine ayni sekilde, pegasusta sanirim boyleydi)Burdan aktarmasız memleketime gitmek için 1 saat yol gitmem lazım otobüsle uçakta 1 buçuk saat uzakta en yakın İstanbul veya bursaya iniyor uçakta yine benim olduğum yere 1 2 saat uzaklıkta ailemin evine kedi çocuk ben annem yine olmuyor evdeki hesap çarşıya uymuyor ama bu araba işinı araştırayım
Bir önceki yorumumdada düşüncemi söyledim size cevap verdikçe acizliğimi korkumu sindirilmişliğimi hissettim gerçekten eşyalar hazır bavulda zaten dediğim gibi çok önemli şeyleri alırım lanet gelsin diyip bu evi mahvedip çıksammı diye düşünüyorumThy kisi basi 15 kg bebek icin 10 kg yuk hakki taniyor (ajet yine ayni sekilde, pegasusta sanirim boyleydi)
Yaniniza anneniz, abiniz, babaniz kim varsa cagirin, hepsinin ucak bileti hakkiyla donusunuzu yaparsiniz.
En buyuk boy sert bavullar maks 20 kg oluyor, 4 kisi gitseniz 90 kg hakkiniz olur.
Bu 4 kisinin 8 kg kadar kabin hakki da var arti bebeginde 8 kg hakki var.
Yani ortalama 4 dev bavul 4 sirt cantasiyla sahane bir sekilde gidebilirsiniz diye dusunuyorum.
Havalimanina gidis icinde taksi kullanacaksiniz mecburen (sanirim bolgenizde havaş bulunmuyor)
Ucak biletinizi de skyscanner uzerinden alirsaniz ucuz denk getirebilirsiniz.
Bosanma aşamasında adama koz verirsiniz, hukuki acidan sorun olur, hukuki kismini bosverin ama öyle birşey yaparsaniz bu adam cirkeflesmek icin bahane eder bunlari. Bence gerek yok, üstünüzü başınızı alin çıkın evden.Bir önceki yorumumdada düşüncemi söyledim size cevap verdikçe acizliğimi korkumu sindirilmişliğimi hissettim gerçekten eşyalar hazır bavulda zaten dediğim gibi çok önemli şeyleri alırım lanet gelsin diyip bu evi mahvedip çıksammı diye düşünüyorum
Kesinlikle öyle ama şuan çok farklı düşüncelere girdim evi mahvedip çıkmayı planlıyorum Allah b*lasını versin diyip malında mülkünde eşyasında bal dök yala yap diyordu ya eve gelince karşılaşacağı manzara süper olucak aslında ama mahkeme böyle birşeye nasıl karar sunar çocuğu alırlarmı sırf bu yüzden diye düşünüyorum5 yıllık duruma girdiyse aklı yerindeyse korkudan bışey yapamaz yaparsa da bi süre çıkamaz. Büyük eşyaları gözden çıkarıp başımın gözümün sadakası olsun demek istiyorsun sanırım. Benim kuzenim diyarbakır’da yaşadı bunu. Dayısı gitmişti almaya. Size gelip destek çıkacak bi aile büyüğü olsaydı keşke. Bu herifler erkek görmek istiyor beyinler böyle çalıştığı için malesef
Eşyaların faturasının hepsi annemin üstüne ki zaten sürekli çirkefleşiyor ilerisini tahmin edemedim bu arada pazartesi gününe bilet ayırttırmışım zaten buradaki merkezden aktarmasız direk memleketime . Acizleştirdi , sindirdi ama artık izin vermiyorum çocuğum için ayaktayım ayakta kalmaya devam edeceğim çok teşekkür ediyorum gerçektenBosanma aşamasında adama koz verirsiniz, hukuki acidan sorun olur, hukuki kismini bosverin ama öyle birşey yaparsaniz bu adam cirkeflesmek icin bahane eder bunlari. Bence gerek yok, üstünüzü başınızı alin çıkın evden.
Kendinize surekli aciz demeye devam ederseniz o dusunceden siyrilamazsiniz. Anneler aciz olamaz, bebeginiz icin bir adim atmaya mecbursunuz, icinizde bu guc var, kendinize güvenin.
Uyuşturucu bağımlısıysa alamaz. Evi mahvedip çıkma olayını bılemedımKesinlikle öyle ama şuan çok farklı düşüncelere girdim evi mahvedip çıkmayı planlıyorum Allah b*lasını versin diyip malında mülkünde eşyasında bal dök yala yap diyordu ya eve gelince karşılaşacağı manzara süper olucak aslında ama mahkeme böyle birşeye nasıl karar sunar çocuğu alırlarmı sırf bu yüzden diye düşünüyorum
Evet infazı var dün dediğim gibi farklı şekilde eve geldi o maddeden burda bulamayacağına eminim başka birşeyler karıştırmış olabilir alkol de olabilir günah almayayım o şekile getirse zaten şikayet ederim dakika durmam annem de diyor kızım sakince çıkalım evden ben helal etmiyorum diyor ne evi temizlemesi dağınıklığı toplayalım çıkalım diyor5 yillik infazı var diye okudum, size yaklasirsa doverse, uyuşturucu kullandigina emin olursaniz sikayet edin yakin infazini. Yani yalan beyanda bulunmayın elbette sucluysa yapin bunu. Boylece o cezaevindeyken istediginiz sekilde rahat rahat taşınabilirsiniz
En azından çamaşır makinesinin tamburunun vidalarını gevşetse deterjan gözünü çikarip içine bolca porçözü görünmeyecek şekilde doldursa, bulaşık makinesinin tuz bölmesine bolca pirinc ve un, (alta un üste pirinç) parlatıcı gözüne yine bolca kireç sökücü döküp sıkıca kapatsa , buzdolabının lastiklerine de makasla sık araliklarla minik delikler açıp buzluk kısmına kaynar su dolu iki cam şişe bırakırsa acaba ne olur?Bosanma aşamasında adama koz verirsiniz, hukuki acidan sorun olur, hukuki kismini bosverin ama öyle birşey yaparsaniz bu adam cirkeflesmek icin bahane eder bunlari. Bence gerek yok, üstünüzü başınızı alin çıkın evden.
Kendinize surekli aciz demeye devam ederseniz o dusunceden siyrilamazsiniz. Anneler aciz olamaz, bebeginiz icin bir adim atmaya mecbursunuz, icinizde bu guc var, kendinize güvenin.
Oha süper fikirThy kisi basi 15 kg bebek icin 10 kg yuk hakki taniyor (ajet yine ayni sekilde, pegasusta sanirim boyleydi)
Yaniniza anneniz, abiniz, babaniz kim varsa cagirin, hepsinin ucak bileti hakkiyla donusunuzu yaparsiniz.
En buyuk boy sert bavullar maks 20 kg oluyor, 4 kisi gitseniz 90 kg hakkiniz olur.
Bu 4 kisinin 8 kg kadar kabin hakki da var arti bebeginde 8 kg hakki var.
Yani ortalama 4 dev bavul 4 sirt cantasiyla sahane bir sekilde gidebilirsiniz diye dusunuyorum.
Havalimanina gidis icinde taksi kullanacaksiniz mecburen (sanirim bolgenizde havaş bulunmuyor)
Ucak biletinizi de skyscanner uzerinden alirsaniz ucuz denk getirebilirsiniz.
bende bilemedim bir insanın kendine yaptığını 40 köy toplansa yapamaz gerçektenUyuşturucu bağımlısıysa alamaz. Evi mahvedip çıkma olayını bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?