Akıl almam lazım artık ben düşünemiyorum lütfen okuyun

hayaldunya

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2023
91
22
8
24
Günaydın kızlar bu aralar çok sık konu açmaya başladım maalesef sorunlar bitmiyor fikir almak istiyorum .

Ben artık gidiyorum bu evden bitti zaten herşey. ilk merkezden otobüs ile gitmeyi düşünüyordum eşyaları topladıkça çok zor olucağını düşündüm şimdiden 5 bavul oldu sadece eşyalar giyim vs ayriyetten bir kedim var onun 40 lt kumu vs var otobüste 3 koltuk alsam annem ben ve kızıma yine yük sınırını aşmış olucaz fazlasıyla ek ücret ödeyeceğiz bende düşündüm ne yapabilirim armuttan fiyat almak için ilanlar verdim , minival nakliye , paravan nakliye , kamyonet nakliye gibi bunlardan bilgi gelirken eş kişisi geldi eve içip gelmiş yine ki umursamıyorum kendi acizliği ve yüzsüz arsız konuşuyordu herneyse dedim aradığımı armuttan gördü , ben götürürüm bana verin vs dedi lafta 9 bine anlaştık birde param olsa ben kendi çocuğumu harab ettirirmiyim kendim götürürüm sende biliyorsun vs 9 bine anlaşma da benzin deposunu dolduracağız burdan çıkışta ordan dönerken de dolduracağız, peynir ekmek yermiş beyefendi hep laf laf gerçeği giderken görücez bakalım .. bizle mola yerine bile inmezmiş biz yer dönermişiz ne yaparsak yaparmışız , dediğine göre .. (arabası transporter yani eşyalarımı fazlasıyla alır )

Bende bunun üzerine zaten evdeki bütün eşyaları bırakıyorum ailem almıştı hepsini beyaz eşya koltuk yatak odası .. çok heves alarak ettiğim mutfak eşyalarımı i*lasın süpürgesi vardı onu birde robot süpürgemi alıcağım birde çocuğun küçülen eşyalarını alacağım d*lapta satarım biraz beni idare eder gibisinden 3-5 krş sonuçta büyük araba .

Bu demeye başladı nekadar yüklersen okadar araba yakar 10 oldu 15 oldu dalga geçiyor birde demezmi çocuk 4 yaşında bizimle yatıyordu ara sıra altına kaçırdı yatağı sildik ama lekesi kaldı onu yıkayacakmışız süpürgeyle evi tertemiz bırakacakmışız bana anneme laf gelmesinmiş uzatmamak için tamam dedim artık bıktım tek gayem kurtulmak ailemin evine dönmek . Bu arada 1-2 kere kavgalı çıktığımızda ev hafif dağınıktı ablaları topladı ondan bahsediyor .

Gelelim bu güne kapının önüne çıkarttığım çöp var evde çöpler var onu bile atmamış aciz normalde yapardı hazır bir şekilde çöp kutusundan ve kapının önünden alıp gidecek ekmeğimiz 5-6 günlük dün onunla yemek yedik vs şuan küflenmeye başlamış dediğim gibi ilçe de oturuyorum markete ulaşımım da uzak merkezi yerdede oturmuyorum 2-3km yürüyüp bir o kadar da geri dönmem lazım belki de daha fazladır .
Bunları yapıyor yatağı yıkamamı bekliyor evi bal dök yala yapmamı istiyor çöp atmaya ekmek getirmeye aciz insan .

Aramıyor sormuyor ihtiyaç için ya ablalarım kardeşlerim ben ne yapayım gerçekten karmakarışık bir durumun içindeyim objektif göremiyorum siz karşıdan daha iyi görürsünüz nolur bir akıl verin yorum yapın

Siz niye gidiyorsunuz o gitsin, hem niye bırakıyorsunuz ailenizin aldığı eşyaları ben olsam bir çay kaşığımi bile öyle bir insana bırakmam. Bir de sizden para mı alacak ya kendi çocuğunu da mı düşünmüyor bu adam. gercekten Allah yardımcınız olsun. Neyse ki kurtuluyorsunuz böyle bir insandan inşallah çok güzel günler sizi bekliyordur

Onun memleketine taşındık benim ailemin evi 12 saatlik uzakta ailemin evine geri dönüyorum , ilk önce eşyaları satıp dönmeyi düşündüm çok çirkefleşti eşyaların yarısı benim demeye başladı , ertesi gün eşyaları satarsan evin 30-40 bin bakımını yaptırır kirasını verirsin vs dedi sonra burda bir Allah’ın kuluna satamazsın dedi ki aradı söyledide bende gerçekten bezdiğim için yoruldum al dedim senin olsun tek gayem çocuğumla doğru bir şekilde bu evden çıkabilmek parası olsa almazmış öyle diyor tabi tabi almaz

Armuttan nakliye için teklif al, az çok deme ver parasını, beyaz esyalarini da yükle, sakın o adama güvenip arabasına binme ...sakın...Kalan eşyaların tümüne ve evin duvarlarına (tavan ve koridor dahil) bir firça yardımıyla çocugun dışkısını itinayla sürerek bırak

Not : Çocuk küçükse her yere onun dışkısı yetmez yazık, annenle sen de malzemeye biraz katkı sağlayın, bı de lütfen paraya kıyıp sağlam, sık kıllı, uzun saplı orta yumusaklikta kaliteli bir yağlı boya fırçası alın ki her yere güzzzelce sıvayın, eşyalarda duvarlarda eksik bı yer kalmasın aman diyeyim.

Son düzenleme:
Eşyaları çıkarttırmıyor pislik yapıcak eminim yorumunuza hayran kaldım benim düşüncemde bütün eşyaları haberi olmadan zarar vermekti ben gidince anlamasıydı ama sonra yine ben suçlu olurum neyse dedim onda kalsın gerçekten üzerimde 6 senenin bıkkınlığı var çok yoruldum

Siz niye gidiyorsunuz ki kendisi gitsin?

Normal bir nakliyeci tutup tum esyalarinizi goturun, 10-15 bin bu alkolik, uyusturucu bagimlisi herife daha fazla para yedireceginize emek sahibine verin, en azindan birilerine hayriniz dokunur.
Bunuda düşündüm ama yol 1200 km sadece gidiş 50-60 binin üstünde fiyat çıkar 2 tane koltuk takımı var sadece yükte ağır bana çok pahalıya patlar en azından ikinci ele veririm diye düşünmüştüm ona da çirkeflik yaptı herşey elimde kaldı burda herkes onu tanıyor çok lanet biryer gerçekten şaşırdım kaldım ki bu meblağı ödedim ki gücümüz yok okadar 50-60 bin gibisinden eşyaları koyacak yer yok bir enkazın altından çıkıyorum

Çocuğa güveniyorum tek çocuk olmasa binmezdim denize düşen yılana sarılır misali
Saçmalama dostum...Bu ülke sırf nafaka vermeden yeni sevgilisiyle evlenmek için karısıyla 4 çocuğunu arabada kaza süsü vererek öldüren adamlar gördü...Neyse ki o pislik cenazelerden bir hafta sonra davullu zurnalı düğün yapınca yakalandı ama yakalanmayan binlercesi var. Senin kocan da onlardan biri farkında değil misin? Bu adam çocuk ölmüş kalmış umursuyor mu sence?

Ne diyeceğimi bilemedim

Anan baban kardeşin elini atacak cebine...Seni memleketin öbür ucundaki bir dağ başına böyle bir manyaga elin kolun bağlı teslim ederken düşünmüşlerdir herhalde dönüşünü? Ödesinler şimdi.

yorgunluğunu ve bezmișliğini anlıyorum. giderayak pürüz çıkmasın ve bir an önce bitsin her șey istiyorsun fakat lütfen imkanın varsa onun arabasıyla gitmeyin. lütfen bașka bir yol bul.
ne kadar yüzsüz bir salatalık bu yaa.

ayrıca piraye 'ye +1. yapmıșlığım var uzun yıllar önce. pișman değilim. yine olsa yine yaparım.
sen de yap diye demiyorum fikir güzel.

Ona vereceğin parayı naklıyeciye ver bence. Evi de temizleme. Beyaz eşyalarını ve kendı aldığın herşeyi de aş gotur. Paketlemeciler var öğlene kadar bitirirler. Naklıyecıyıde aynı gune tut. Yuklesınler gidin. Allah yardımcın olsun. Ailenden borç iste olmazsa. Dönünce ödeyeceğim de. Sinir oldum herıfe sinir!

Anan baban kardeşin elini atacak cebine...Seni memleketin öbür ucundaki bir dağ başına böyle bir manyaga elin kolun bağlı teslim ederken düşünmüşlerdir herhalde dönüşünü? Ödesinler şimdi.
Bu zamana kadar çok attılar bu evlilik için hala daha atıyorlar linç yiyeceğim biliyorum ama ben kendim bile isteye evlendim karşılarına ben çıkardım bu adamı evleneceğim diye ilk merkezi yerde yaşıyorduk bu yasaklı madde alkol girince uzaklaşmak için taşındık sonra ayrılık süreci 1 yıl o süreç içerisinde avukat vs çok yardım ettiler ve pişmanlığını görüp geri döndüm dönüşte bile bizi almaya geldiğinde yol parasını onlar verdiler arabanın benzini vs hadi kızımla torunum harap olmasın diye çok krediler çekildi altınlar alındı hiç geri ödenmedi hala daha çırpınıyorlar bende çırpınıyorum sırf çocuk olduğu için ama bu geçerli bir sebep değil benim için şuan çocuk olsa bile bu adamla büyütmek istemiyorum yararından çok zararı var tanıştığımda 18 yaşındaydım 19 un sonlarında evlendim şuan 25 yaşına gireceğim benden yaşça büyük cahillik mi toyluk mu ne derseniz deyin gözümü yeni açtım ve bitiriyorum ayrıca geçmişte ailem çocukluğum biraz kötü geçti o yüzden oldu bazı sıkıntılar ama şuan herkes herşeyin farkında tamamen arkamdalar dağ gibi hissediyorum onları da çok yordum maddi manevi

Suanki pskolojiniz bir an once bu durumda kurtulmayi istedigi icin "kolay" olani seçiyor. Taakatiniz yok manen vede maddi olarak zorlanacaksiniz ama inanin sonra kendi evinizi kurmak istediginizde maddi ve manevi cok daha yipranip bin pisman olacaksiniz esyalarinizi bıraktiginiza.
Allah buyuktur. Rabbim beni kolaylikla bu yerden tasindir gibi bi dua vardi, soz tasindir degildi elbette ama "çıkar" di sanirim. Simdi nette baktim bulamadim malesef.
Ben tasinma esnamda yapayalnızdim ve bu dua sayesinde cok şükür islerim mucizevi sekilde kolaylasmisti.
Hakkinizda hersey en guzel sekilde olsun arkadaşim.

Evet aşırı yüzsüz arsız biri evi yakıp yıksam anca içim soğur zaten ama mahkeme de sıkıntı çıkartır veya gitmeden görürse farklı şeyler yapabilir

Çok teşekkür ederim ama küçük bir yer hemen haber gider gelir olay çıkartır lanet bir kişiliği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…