reklam vermek için değil ürün almak için çekmek istiyorum krediyi. ve reklam da vermek tabi ki.Markada çalışıyorum
Sosyal medya e ticaret dijital pazarlama bilgim var.
Reklam vermek için kredi çekmek mantıklı gelmiyor.
Sosyal medyayi kendin büyütüp çok yolu var etkili kullanmak reels açıklama görsel seçimi gibi büyümesi mantıklı olur
ya reklam açtığım zaman etkileşimim çok güzel fakat satışlarda istediğim verimi alamıyorum o sebeple sosyal medya uzmanı ile görüşüyorum. bitane de buldum 2 ayda kazanmaya başlayacağımı söylüyor. fakat biraz cesaretim kırıldı :) tek başımayım kimseden destek almadan bu işi yapıcam ve küçük bir kızım var. ya olmazsa diye düşünmeden edemiyorumBen instagram üzerinden çalışıyorum.
Hem satış hem hizmet şeklinde.
Reklam çok nadir veriyorum, ayda 3 gün falan.
Sosyal medyacıları takip ediyorum, önerilerini de uyguluyorum ama profesyonel destek almadım.
Bence mantıklı adım atıyorsunuz.
Etkin kullanın instagrama reklam vermeyin. ürün almak konusunu bilemem malesef ne kadar maliyet vsreklam vermek için değil ürün almak için çekmek istiyorum krediyi. ve reklam da vermek tabi ki.
ama reklam vermeden de satış gelmiyor ben çok uğraştım. sosyal medya uzmanları da reklamsız olmuyor diyorlarEtkin kullanın instagrama reklam vermeyin. ürün almak konusunu bilemem malesef ne kadar maliyet vs
Reels etkin kullanım görsel metin calistiniz mi ? Gelmiyor denilemez.ama reklam vermeden de satış gelmiyor ben çok uğraştım. sosyal medya uzmanları da reklamsız olmuyor diyorlar
yani reels paylaşımlarını soruyorsanız evet yapıyorum. görsellerin de güzel olmasına dikkat ediyorum.Reels etkin kullanım görsel metin calistiniz mi ? Gelmiyor denilemez
Reklam vermeden de mümkün. Hastag reels ile de sağlayabilirsiniz.metin ve görseller önemli. İnfluencer pazarlama etkin arttırır reklam etkin arttırır ama maliyet gerekiryani reels paylaşımlarını soruyorsanız evet yapıyorum. görsellerin de güzel olmasına dikkat ediyorum.
evet influencer lara da reklam verdim bu arada. yani reklam vermek şart değil diyorsunuz onu da ben destek almadan yapamıyorum işte 2 senedir gerçekten çok uğraşıyorum.Reklam vermeden de mümkün. Hastag reels ile de sağlayabilirsiniz.metin ve görseller önemli. İnfluencer pazarlama etkin arttırır reklam etkin arttırır ama maliyet gerekir
Şunu da yapabilirsin ilgi alanınla ilgili influencerlere hediye gönderip tanıtım da olur ajanslar bunun için onlarda da nakite ihtiyacın varevet influencer lara da reklam verdim bu arada. yani reklam vermek şart değil diyorsunuz onu da ben destek almadan yapamıyorum işte 2 senedir gerçekten çok uğraşıyorum.
evet 2 influencer a bu şekilde reklam verdim. daha da vermeyi düşünüyorum fakar kısa bir ara verdim yeni ürün almak için bütçeye ihtiyacım var. o sebeple de kredi çekip büyütmek istiyorm. birkaç tane daha influencer a hediye göndermeyi düşünüyorum.Şunu da yapabilirsin ilgi alanınla ilgili influencerlere hediye gönderip tanıtım da olur ajanslar bunun için onlarda da nakite ihtiyacın var
Bu seçenekte sadece ürün gider.
Ödeme yapmazsin
Bence ticarette en önemli olan şey başlarken elindeki bu iş için ayırdığın parayı koruyabilmek kredi mantıklı değil.evet 2 influencer a bu şekilde reklam verdim. daha da vermeyi düşünüyorum fakar kısa bir ara verdim yeni ürün almak için bütçeye ihtiyacım var. o sebeple de kredi çekip büyütmek istiyorm. birkaç tane daha influencer a hediye göndermeyi düşünüyorum.
Hesabınız nedir? Belki biz de beğenir takibe alırız, alışveriş yaparız. Çünkü takı kalp ben.evet influencer lara da reklam verdim bu arada. yani reklam vermek şart değil diyorsunuz onu da ben destek almadan yapamıyorum işte 2 senedir gerçekten çok uğraşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?