- 24 Ağustos 2022
- 576
- 1.866
çok teşekkür ederim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim inşallah
Bende incelemek isterim sayfanızı:)çok teşekkür ederim inşallah :)
günaydın canım :) … sayfamın adı :)Bende incelemek isterim sayfanızı:)
tamamdır onu da yapayım mutlaka :)Düzenlş olarak Çekiliş yapın, etkisi büyük oluyor
Çok teşekkür ederim,ben sizde de o ticari zekayı gördüm sayfadan belli oluyordu. Çok daha iyilerini de yapacağınızdan eminimÇok güzel valla. daha da güzel şeyler başarmanızı dilerim.
ya çok sağolun umarım inşallah öyle olur. çabalarımın sonucunu alırım inşallahÇok teşekkür ederim,ben sizde de o ticari zekayı gördüm sayfadan belli oluyordu. Çok daha iyilerini de yapacağınızdan eminim
tamamdır onu da yapayım mutlaka :)
Ahahahah yazıyorum … bakabilirsiniz
çoook çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve şekerliğiniz için :)İnstagram satış için zor bir mecra nasıl büyütülür profesyonel bilgim yok ama ürünleriniz muhteşem güzel, Allahım rast getirsin işlerinizi, takibe aldım dostlarıma da önereceğim. Sizin gibi özenli, yetenekli insanları çok takdir ediyorum
ya aslında reklam vermek için değil de işimi büyütmek için tüm bu çabam :) aldım tabi herşeyi göze aldım.Reklam vermek için kredi çekmek çok riskli ya olumsuz yönlerini göze alıyor musunuz??
Umarım hakkınızda en güzeli olurya aslında reklam vermek için değil de işimi büyütmek için tüm bu çabam :) aldım tabi herşeyi göze aldım.
çok teşekkür ederimUmarım hakkınızda en güzeli olur
tüm parayı reklama yatırmıyorum reklam bütçem 9000. geri kalan takı, diğer ihtiyaçlar vs. tani tüm 50000 tl bir iş kurmak için diyelim :)Ben de beğendim, 50.000 değil ama daha za miktarda parayla reklam işi olmaz mı? bence reklam bütçesi önemli konu sahibesi, bir miktar parayla başla reklam ver. Bol şans dilerim!
merhabalar süreç ne durumda acaba Ocaktan bu yana 6 ay olmuş memnun musunuz merak ettimtüm parayı reklama yatırmıyorum reklam bütçem 9000. geri kalan takı, diğer ihtiyaçlar vs. tani tüm 50000 tl bir iş kurmak için diyelim :)
Satışların çoğalması takıların göze hitabıyla ilgili bence. Estetik çekimler yapmaya calışın sıradan bir bijüteri gibi değilde. Şimdiki butik takıcıların coğunun sattığı takılar cok benzer zaten farklı olan cekimleri. Ürünlerinizi kendi üstünüzde gösterin mesela takipçilerinizle veya müşterilernizle iletişim kurun. Onlara hitap edecek şekilde takılar getirin vs vsKızlar sizden bir konududa fikir almak istiyorum.
Ben yaklaşık 2 senedir instagram üzerinden takı satıyorum.
birkaç kez hesaplarım kısıtlandı tekrar yeni sayfa açtım ve devam ettim.
aylık reklam bütçem çok düşüktü 1000 tl lik aylık reklam bütçesi ayırıyordum reklam paramı çıkarmıyor ama yine de satış geliyrdu.
Bu işi daha da büyütmeye karar verdim ve bir sosyal medya uzmanıyla çalışmaya karar verdim satışlarımın artması için.
Kredi çekip reklam ücretini yükseltip satışlarımın artması için uğraşıcam.
Fakat biraz korkuyorum :)
aranızda instagramda işletmesi olup başarılı veya başarısız olan var mı?
merhaba mesajınızı yeni görüyorum. instagram üzerinden satış yaptım fakat o sayfam ne sebeple bilmiyorum kapandı malesef. ama bir takı dükkanı açtım.merhabalar süreç ne durumda acaba Ocaktan bu yana 6 ay olmuş memnun musunuz merak ettim