nures merhaba,benim babam akciğer kanseri küçük hücreli dışı teşhisi kondu toraksta metasatas var her iki akciğerde sarılı maalesef babam tam içeriğini bilmiyor 9 ay önce teşhis kondu.6 kür kemoterapi aldı 25 gün radyoterapi aldı hastanede yatmasını onaylamadık ama şu anda nötr durumda 13 ocakta kontrol için edirne tıpa gidecek.bahsettiğin mantarı duyduk araştırdık maalesef kemoterapi bitmiş dahi olsa alınmasının risk taşıdığı fakat organik nar suyunun daha iyi geldiğini öğrendik uyguladık. seni anlıyorum allah tüm hastalara şifa versin bizimkilerede
Daha öncede yazmıştım. Ablama akciğer kanseri teşhisi kondu.39 yaşında.Acaba bu hastalığı yenen varmı. Varsa nasıl bir tedavi uygulandı.Birde bitkisel bişey kullandınızmı.Şimdiden herkese teşekür ederim.
Ablamın tümor 7 cm den 13 cm çıkmış.Tedavinin hiç bir faydası olmamış yani.2 ayda 2 katına çıkması kötü.Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Bizimde öyle oldu.Ablamında kitlelerde değişiklik yok demiş doktor.Ona dahi sevindim. Yalnız yumurtalıklarındakiler kaybolmuş.
benimde annemin her iki ciğerinde de kitle çıktı burunkoskopisi yapıldı biopsileri alındı sonuçlarını yarın alacaz inşlh bişi çıkmaz çok korkuyorum,ALLAH tüm hastalara şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?