- Konu Sahibi askrhpozitif
-
bılmıyorum kı cnm mıdenı bozmayasın sonra:26:
biz en ıyısı akçaağaç şurubuyla deneyelim cnm bunuve bozdum..
yok ben bunu yapamam mümkün değil. ölüyorum sandım öğhkk çok kötü oldum, çoook
ve sonuuuç :
fındık,badem,nutella aşkıyla kavanozun içinde buldum kafamı, mutluyum..
biz en ıyısı akçaağaç şurubuyla deneyelim cnm bunuzayıflıcaz dıye mıdemıze kotuluk etmeyelim su sıralar su dıyetı yapıyorum bende sanırım yemekle hıc aram yok bende bol bol su tuketıyorum
merhaba... limonata detoksunu bana ilk epilasyona gittiğim yerdeki bayan anlattı. evlenmeme 2 ay var benim acil kilo vermem gerekiyor... akçaağaç şurubunu bulmak biraz zahmetli oldu ama istanbulda yaşayanlar için söylüyorum, göztepedeki kayseri pazarında bulabilirsiniz. fiyatı 55tl idi. aynı yerden himalaya tuzu da aldım. o da sanırım 15tl idi. yarın başlıyorum. biraz önce tuzlu suyu denemek için içtimgerçekten çok mide bulandırıcı! denizde yüzerken su yuttuğunuzu düşünün! hem de 1,5 bardak... belki kendim ayran yapıp içine tuzunu koyarsam daha rahat içebilirim diye düşündüm. bu siteye sırf bu konu için üye oldum burada yazılanları okuyunca insan daha bir motive oluyor çünkü. umarım hakkını vererek tamamlayabilirim...
Bugün 3.günüm ve 2 kilo vermişim. Çok mutluyum açlık,başdönmesi hiçbirşey yok ama yemek yenilen yerlerden uzak durmalısınız. Kesinlikle akçaağaç dışında bişey kullanmayın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamamladım.14günde 9 kilo verdim geri kalan bir kiloda 3 günde gitti.cildim çok Berraklaştu.3ay sonra tekrar yapabilirim.
Almamalıyım toplamda 25 kilo verdim .15 kilom kaldı:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?