- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
İsterseniz gun gun anlatabilirim size. kesinlikle tavsiye ediyorum, mucize denilen bir diyet bence. ki ben surekli yolculuk halindeyim ve ilk gun cok korktum acliktan bayilirmiyim acaba diye. ama uanilmisim bu diyet bir hafiflik ve enerji veriyor. aclim falan hissetmiyorsunuz. hissettiginiz an limonata imdada yetisiyor ve doyuruyor sizi..
harikasın seppirose
paylaştığın için çok teşekkürler
azmine hayran kaldım. ben elma diyetine başladım akçaağaç şurubunu bulmak sıkıntı olunca. şimdi şu kapıda ödeneni alsak diyorum. alalım bence yani. ama iki şişe mi almalıyız? çok da pahalı olacak ama. daha bunun deniz tuzunu almak da var. çok masraflı değil mi?
elma diyeti çok kolay, masrafsız, enerjik, cildi tazeliyor, iştahı kesiyor, hiç bişi yemek istemiyorsunuz. arkadaşlar bi bakmalısınız ben başladım ve bazen kaçamaklar yapa yapa iki-üç haftada 4 kilo kadar verdim. ama ben arada çok feci bozuyorum, tam uygulamalarda 10 günde 14 kilo kadar giden arkadaş yazmış foruma bakarsanız
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/300677-elma-diyeti-deneyimlerimiz.html
harikasın seppirose
paylaştığın için çok teşekkürler
azmine hayran kaldım. ben elma diyetine başladım akçaağaç şurubunu bulmak sıkıntı olunca. şimdi şu kapıda ödeneni alsak diyorum. alalım bence yani. ama iki şişe mi almalıyız? çok da pahalı olacak ama. daha bunun deniz tuzunu almak da var. çok masraflı değil mi?
elma diyeti çok kolay, masrafsız, enerjik, cildi tazeliyor, iştahı kesiyor, hiç bişi yemek istemiyorsunuz. arkadaşlar bi bakmalısınız ben başladım ve bazen kaçamaklar yapa yapa iki-üç haftada 4 kilo kadar verdim. ama ben arada çok feci bozuyorum, tam uygulamalarda 10 günde 14 kilo kadar giden arkadaş yazmış foruma bakarsanız
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/300677-elma-diyeti-deneyimlerimiz.html
herkese iyi geceler diliyorum,
bu forumdan her konuda çok faydalandığım için kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum,
umarım başlamayı düşünenlere bir faydası olur...
yarın (12.06.2013) limonata diyetindeki 10. günüm... bugün itibariyle toplamda 10 kilo verdim.
acıkma, halsizlik, mide yanması vs.. hiçbir rahatsızlık hissetmedim, ayrıca bende reflü olduğunu da belirtmek istiyorum.
limonun normal zaman da ne kadar rahatsız ettiğini reflü hastaları çok iyi bilir.... :)
limonata haricin de içinde sinemaki olan karışık bitki çaylarıyla destekledim.
yarından sonra ilk gün geçiş dönemin de portakal suyu, ertesi gün de portakal suyu ve sebze çorbasıyla diyetim bitiyor. ben iki gün hafif şeyler le geçiştirip daha sonra tekrar başlayacağım...
sorusu olan arkadaşlara seve seve yardımcı olurum. :)
(limonata tarifim: her öğün için bir limon, bir tatlı kaşığı akçaağaç şurubu ve çay kaşığının ucuyla acı toz biber)
cnm bı sıse 8 gun yetıyor dıyorlar zaten karışımın ıcıne 2 yemek kasıgı atacaksın 330 ml bı sıse
yapalım yaa 10 günde 10 kilo mükemmel... ama nerden alalım bu dediğin yerden mi hani o kapıda ödeme alternatifi olan? bu sahtesi falan olabilir mi ki? bi de dokunmasın? ondan endişem.
cnm sahtemı degıl mı hıc bı fıkrım yok off ne zormuş bu surubu bulmak:26:
ben izmir karşıyaka da yaşıyorum, bir çok yerde aradım ama sadece kemeraltında bulabildim,
fiyatı 60 tl
kemeraltında kuş, hayvan yemleri satılan yeri bilenleriniz vardır,
sadece orada bir aktar da var,
e süpermiş. ben bi galon alırım.
efsax, sen ne taraftasın canım? gel gidelim halledelim şu işi