- Konu Sahibi dogapoyraz
bence ilaç olayına çok takılma sonuçta herkesin bünyesi farklı zaten tolga hoca sana gerekli bütün ilaçlarını vermiştir.benim dondurulmuşum yoktu bilmiyorum rahat ol stres yapma ve olcğına inan...Transfer olduğu gün bir kaç saat bekleniyor mu? yoksa biraz bekleyip hemen eve gidiyor musun?Doktor transferden kaç gün sonra tekrar çağırıyor.. Ank. dışından gelince ona göre günümü ayarlamam lazım. Birde bizim embriyolar donduruldu. diğer ay gel transfer edelim dedi tolga bey. 7 ağustos gibi gideceğim. rahim kalınlığı olmuştu. onu takip edip transfer edecek. o gün gittiğimde adetim bitmiş oluyor. bazı sayfalarda dondurulmuşlar transfer edlinde doktor adetin 2. günü çağıyor denilmiş. benim hastalık bitecek. bir de şimdi lucrin kullanıyorum. cor asprin folbiol.. başka ilaç yok. bazı hastalar esfrom mu neydi ilaç ismi yazmışlar. onu kullanmıyorum. transfer öncesi doktor veriyormuş. doktor bey sizde nasıl yaptı?
İnş. iyi hayırlı haberler veririm..
rumbonbonşekerim sana birkaç sorum olacak..
hastanede neler lazım oluyor. mutlaka yanına al diyeceğin bişeyler var mı.. sezaryan mı olmuştu senin.. biz epidural sezaryan planlıyoruz. sezaryan sonrası dikiş mi atılıyor yaksa lazer ile yapıştırılıyor mu? senin durumun nasıl
melayden canım benimde epidural sezerayn oldu yapıştırma yapmış tolga bey doğumdan sonra bakınc gördüm,:) yanına mutlaka gecelik ben 2 gün boyunca gecelik giydim hastanede .ama pijamada bulunsun yanında belki ihtiyacın olur,yüksek belli iç çamaşırı mutlaka olsun ki dikişlerine gelmesin lastiği ve birkaç atlet çok terliyorsun çünkü ben çok terlemiştim ve kabızlık sorununa karşı kayısı yada kayısı suyu ben yaşamadım inş sizlerde yaşamazsınız aklıma gelenler bunlar aklıma gelen olursa yazarım mutlaka allah yardımcınız olsun
melayden sanada çok az kaldı muhtemelen seninle benim aynı hafta olucak tolga hoca banada eylülün ilk.haftası dedi.bonbonşekeri cnm bende bişey sorucam kan sulandırıcı yanlış hatırlamıyosam sende kullanıyodun kaçıncı hafta kesmiştin doğumdan sonra devam ettinmi.bende clexane 0.4lük kullanıyorum günde 1 tane.tolga hocaya sorucam hep unutuyorum
yelyel canım ben kararlaştırdığımız günden 1 hafta önce yaptığım için doğumu (muayenehaneden çıkmadan başlamış doğum ) sadece akşam yapacağım iğneyi yapmadan gittim doğuma ama normalde 2 gün önce bırak demişti bana ...doğumdan sonra hiçbirşey kullanmadım ben ...