• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

maşallah kuzulara :) bizde iiiz 3,5 aylık olduk, :nazar::emir_bebek:nasıl zaman geçti,ne zaman bu kadar olduk hiç anlamadım:)) doğacak bebeklerden güzel haberler bekliyoruz...

ohhh büyüsün büyüsün.. orda rahat rahat yatsın sağlıcakla vaktini beklesin inşallah.. bol bol da tekmelesin seni.. çok keyifli onun hareketlerini hissetmek..

teyzeleri büyümüş yavrumuz ama süprizli oldu bu sıpa :)) erkekmiş ya, hocada şaşırdı.nasıl yanıldım diye ki genelde 12. haftada yanılmaz demişti hastalarında da yanılmamış hiç.kıza alışmıştık ama olsun sağlıklı olsunda kız erkek farketmez. inş tekmeleride yakında galiba 2 haftaya hissedersn dedi...

Kizlarr iki yildir bebisimm olmuyoo.sebepsiz infertilite diyolar ama yok cocuk mocuk.cok doktor gezdim.kizlar tolga beyede bi gideyimmi nasil i bi doktormu bana farkli bi tedavi uygularmi uc asilama uc kerede klomen kullandim cok zordayim caresizim.bi tup kaldim denemedim..ya oda tutmazsa naparim bilmiyorumm..napiyim ne ediyim bi akil verinnn...:72:

canım bende kesinlikle tavsiye ederim ama bınbınşekerime katılıyorum.mabnevi yönü güçlü bir insan ve senin korkularını duygularını senle taşıyor. bi göürş ve kararını ver inş sağlıkla kavuşursun bebeğine, eşin için gerekli testler yapıldı mı ?

teyzeleri büyümüş yavrumuz ama süprizli oldu bu sıpa :)) erkekmiş ya, hocada şaşırdı.nasıl yanıldım diye ki genelde 12. haftada yanılmaz demişti hastalarında da yanılmamış hiç.kıza alışmıştık ama olsun sağlıklı olsunda kız erkek farketmez. inş tekmeleride yakında galiba 2 haftaya hissedersn dedi...

canım bende kesinlikle tavsiye ederim ama bınbınşekerime katılıyorum.mabnevi yönü güçlü bir insan ve senin korkularını duygularını senle taşıyor. bi göürş ve kararını ver inş sağlıkla kavuşursun bebeğine, eşin için gerekli testler yapıldı mı ?

ohhh maşallah paşa ya sürpriz yaptı demek...:nazar sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez inan ...pıt pıt hissetmeye başlamışsındır :)sağlıkla kucağına alırsın inşşş...:nazar:

ohhh maşallah paşa ya sürpriz yaptı demek...:nazar sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez inan ...pıt pıt hissetmeye başlamışsındır :)sağlıkla kucağına alırsın inşşş...:nazar:

evet ya süpriz yaptı :) aslında hissediyo gibiyim içerde bi dolaşım var hava kabarcığı gibi, bazen bi minik kant çırpması gibi.sanırım bunlar hareketleri. ama tam bi tekme atsa tam hissetsem dünyalar benim olcaki, tahmin edersin heyecanla bekliyorum :) senin oğlun nasıl ? emzirmek artık daha zevkli değl mi ?

evet canım tekmelerini hissettikçe daha bi heyecanlanacaksın:) mutlu olacaksın bide seni duyduğunda emin ol tepki vermeye bile başlayacak daha güçlü hissedeceksin:) emzirmek dünyanın en keyifli işi...o an herşeyi unutuyorsun...dilerim sonuna kadar herşey yoluna gider ...çok dua ediyorum allahım bana yaşattın düşmanıma bile yaşat bu duyguyu tatrır bu mutluluğuu :)

evet canım tekmelerini hissettikçe daha bi heyecanlanacaksın:) mutlu olacaksın bide seni duyduğunda emin ol tepki vermeye bile başlayacak daha güçlü hissedeceksin:) emzirmek dünyanın en keyifli işi...o an herşeyi unutuyorsun...dilerim sonuna kadar herşey yoluna gider ...çok dua ediyorum allahım bana yaşattın düşmanıma bile yaşat bu duyguyu tatrır bu mutluluğuu :)

inş canım, sabırsızlanıyorum :) ne kadar güzel bi dua bu böyle ya.bizler çektik başkası çekmesin inş.oğlunuda seni de çok öpüyorum :)

elbetteki nacizane tavsiyem git demek olacak...bana göre iii bir doktor...iii değil çok iii bir doktor...ama beklentiler farklıdır bence bir git görün ama dediğim gibi tercih senin... Ama aklından ya olmazsaları ya tutmazsaları çıkarmalısın...ya olmazsa ya tutmazsa deme herşerde vardır bir hayır...umut etmedende olmaz olacağına inan ...farklı tedavi yöntemini en iyi doktorunla konuşursun...dilerim en kısa zamanda kavuşursun bebeğine...

Tesekkur ederim bide tolga beye gideyim..tesekkurr ederimm..esimede banada testler yapildibisi yokk ama bilmiyorum.sonucu paylasirimm..insallahh herseyy guzell olur

inş canım, sabırsızlanıyorum :) ne kadar güzel bi dua bu böyle ya.bizler çektik başkası çekmesin inş.oğlunuda seni de çok öpüyorum :)[/QU

ilk başlarda karnımda karınca geziyor zannederek karnımı yokladığım oldu.. sonra anladım ki bu bebeğin hareketleri.. giderek arttı. hatta bir gün biriyle görüşmedeydeim kızım o kadar döndükü karşımda ki kadın resmen çığlık attı buradan görüyorum hareketleri diye. doğuma gittiğim gün serum takıldı bizimki içerde taklalar atıyor.. daha önce doüum yapan ablam bile hiç bu kadar hareket görmemiştim dedi. artık düşün o kadar muhteşem ki..

şimdi antibiyotik kullanıyorum Tolga Hocanın gözetimindeyim hala.. bebeğim ishal bu yüzden.. her ilacı aldığımda acaip vicdan azabı çekiyorum.. karmakarışığımm

inş canım, sabırsızlanıyorum :) ne kadar güzel bi dua bu böyle ya.bizler çektik başkası çekmesin inş.oğlunuda seni de çok öpüyorum :)[/QU

ilk başlarda karnımda karınca geziyor zannederek karnımı yokladığım oldu.. sonra anladım ki bu bebeğin hareketleri.. giderek arttı. hatta bir gün biriyle görüşmedeydeim kızım o kadar döndükü karşımda ki kadın resmen çığlık attı buradan görüyorum hareketleri diye. doğuma gittiğim gün serum takıldı bizimki içerde taklalar atıyor.. daha önce doüum yapan ablam bile hiç bu kadar hareket görmemiştim dedi. artık düşün o kadar muhteşem ki..

şimdi antibiyotik kullanıyorum Tolga Hocanın gözetimindeyim hala.. bebeğim ishal bu yüzden.. her ilacı aldığımda acaip vicdan azabı çekiyorum.. karmakarışığımm

CANIM BENİM SANADA BEBEİŞNEDE GEÇMİŞ OLSUN BANADA VERMİŞTİ ANTİBİYOTİK AMA BEN KULALNAMADIM :(

Kızlar öncelikle merhaba..Yeni üye oldum.Akayda Tolga Beyle 9 kasımda tüp bebek tedavisine başladım,inşAllah herşey güzel olur..isteyen herkes için..Daha önce hiç tüp bebek deneyimim olmadı bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..bu konunun hepsini okuyamadım,bu yöntemle hamile kalanları okudukça çok mutlu oluyorum..İnşallah bizlere de nasip olur..

Forumda kimse yok ama ben yine de yazmak istiyorum belki benim gibi başka biri daha vardır..yada gelir..Bugün kontrolum vardı gonal-f 300 ıu 4 gün boyunca kullandım yumurtalarım 8-10mm arasındaymış.Perşembe tekrar gideceğim inşAllah biran önce büyürler..

Forumda kimse yok ama ben yine de yazmak istiyorum belki benim gibi başka biri daha vardır..yada gelir..Bugün kontrolum vardı gonal-f 300 ıu 4 gün boyunca kullandım yumurtalarım 8-10mm arasındaymış.Perşembe tekrar gideceğim inşAllah biran önce büyürler..

şimdiden hayırlısı olsun demek gerek. inşallah pozitif olur. Allah gönlüne göre versin. umut dolu ama bol sabır isteyen bir yolculuk. Tolga Hoca gerçekten iyi bir doktordur. güzel haberlerini alırız inşallah.. yazmaya devam et fırsat buldukça ben de yazarım.

melayden cevabın için teşekkür ederim bende kendi kendime yazıyorum kimsecikler yok diyordum.Bugün yine kontrolum vardı bu akşam çatlatma iğnemi oluyorum pazartesi sabahta Allah nasip ederse yumurtalarım toplanacak.Tolga Bey sadece sağ yumurtalıklarından alsam yeter sağdakiler daha büyük dedi 20tane varmış bakalım hayırlısı herşeyin.Biraz korkuyorum bi terslik olursa diye ama aklımada getirmek istemiyorum kötü birşey..Daha önceki yazılanları biraz okuma fırsatım olmuştu sen hamile kalmıştın sanırım..olumlu sonuçları okudukça daha bir motive oluyor insan..

bahar u ...........inşallah senin için ne hayırlıysa o olsun ...geçmişe biraz göz atarsan başta ben olmak üzere hepimiz yaşadıklarımızı fazlasıyla yazdık...dualarım seninle herşey gönlüne göre olsun...içini ferah tut...başta sen olmak üzere allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...iyi haberlerini duymayıu bekliyorum...:nazar:

selam kızlar transferimi 18 kasımda yaptı tolga bey... sonucum ne olursa olsun ben doktorumdan o kadar memnunum ki...
bahar_u senin de tedavin hayırlı olsun canım rabbim gönlünü muradını versin

hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim tubadefekti bonbonşekerim melayden..Vaktim oldukça eskileri okuyor ve sizlerin yaşadıklarını ve güzel souçlarınızı okudukça mutlu oluyorum.dün yumurta toplama işlemim gerçekleşti 5 tane yumurta toplandı.bugün merkezden aradılar 3 tanesi 1.kalitedeymiş 3üne işlem yapılmış ama 2 tanesi döllenmiş şuan 2tane güzel yumurtam varmış..Allah'ım inşAllah yüzümüzü güldürür...hepimizin..transfer günümü bekliyorum..Tolga hoca gerçekten mükemmel bir doktor..Allah razı olsun benim sıkıntılı oldu toplamadan sonra akşama aşırı karın ağrısı ve bulantı kusma vardı ağrı dayanılmayacak gibi olunca akaya gittim Tolga hoca ve Marına hemşire sağolsun kaç kez aradılar gecenin 12sine kadar gece 3te eve girdik..Bugün ağrılarım normal şükürler olsun..Allah kimseye bu acıları yaşatmasın..emeklerimizi boşa çıkarmasın.tubadefekti inşAllah senin içinde herşey güzel olur..isteyen herkes için..Bu aradaTolga hocaya sormak hiç aklıma gelmedi 1 tanemi yumurta transfer ediyor ?

hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim tubadefekti bonbonşekerim melayden..Vaktim oldukça eskileri okuyor ve sizlerin yaşadıklarını ve güzel souçlarınızı okudukça mutlu oluyorum.dün yumurta toplama işlemim gerçekleşti 5 tane yumurta toplandı.bugün merkezden aradılar 3 tanesi 1.kalitedeymiş 3üne işlem yapılmış ama 2 tanesi döllenmiş şuan 2tane güzel yumurtam varmış..Allah'ım inşAllah yüzümüzü güldürür...hepimizin..transfer günümü bekliyorum..Tolga hoca gerçekten mükemmel bir doktor..Allah razı olsun benim sıkıntılı oldu toplamadan sonra akşama aşırı karın ağrısı ve bulantı kusma vardı ağrı dayanılmayacak gibi olunca akaya gittim Tolga hoca ve Marına hemşire sağolsun kaç kez aradılar gecenin 12sine kadar gece 3te eve girdik..Bugün ağrılarım normal şükürler olsun..Allah kimseye bu acıları yaşatmasın..emeklerimizi boşa çıkarmasın.tubadefekti inşAllah senin içinde herşey güzel olur..isteyen herkes için..Bu aradaTolga hocaya sormak hiç aklıma gelmedi 1 tanemi yumurta transfer ediyor ?

geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun

hadi hayırlısı olsun. evet tolga hoca da marina da süperler. hatta biz marinayı o kadar çok sevdik ki doğuma girmesini ve kızımın göbeğini kesmesini rica ettik. sağolsun bizi kırmadı ve kızımın göbeğini kesti. transfer sayısıda yumurtaların durumuna göre değişir. ama Tolga Hoca sizin şansınızı artırmak için elinden geleni yapıyor. inşallah yaklaşık 15 gün sonra güzel sonuçlarını yazarsın burdan..

Back