- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi dogapoyraz
maşallah kuzulara :) bizde iiiz 3,5 aylık olduk, nasıl zaman geçti,ne zaman bu kadar olduk hiç anlamadım:)) doğacak bebeklerden güzel haberler bekliyoruz...
ohhh büyüsün büyüsün.. orda rahat rahat yatsın sağlıcakla vaktini beklesin inşallah.. bol bol da tekmelesin seni.. çok keyifli onun hareketlerini hissetmek..
teyzeleri büyümüş yavrumuz ama süprizli oldu bu sıpa :)) erkekmiş ya, hocada şaşırdı.nasıl yanıldım diye ki genelde 12. haftada yanılmaz demişti hastalarında da yanılmamış hiç.kıza alışmıştık ama olsun sağlıklı olsunda kız erkek farketmez. inş tekmeleride yakında galiba 2 haftaya hissedersn dedi...
Kizlarr iki yildir bebisimm olmuyoo.sebepsiz infertilite diyolar ama yok cocuk mocuk.cok doktor gezdim.kizlar tolga beyede bi gideyimmi nasil i bi doktormu bana farkli bi tedavi uygularmi uc asilama uc kerede klomen kullandim cok zordayim caresizim.bi tup kaldim denemedim..ya oda tutmazsa naparim bilmiyorumm..napiyim ne ediyim bi akil verinnn...
canım bende kesinlikle tavsiye ederim ama bınbınşekerime katılıyorum.mabnevi yönü güçlü bir insan ve senin korkularını duygularını senle taşıyor. bi göürş ve kararını ver inş sağlıkla kavuşursun bebeğine, eşin için gerekli testler yapıldı mı ?