- Konu Sahibi dogapoyraz
gerçekten öyle bende hep bayanlara gitmiştim ama hiç birinin yanında bu kadar rahat değildim + hemşirede süperdi, alttan izleme telaşı yoktu.diğerlerinde bunu yaşadım çok. amin canım inş herşey çok güzel olru, sizin probleminiz neydi ? maşallah siz muradınıza ereceksiniz bebeğiniz sizinle, darısı hepimizin başına.benim tüplerim tıkalı.korkuyorum.birde siz ilk denemede mi hamile kaldınız ? inş hayırlı doğumlar nasip olur sağlıkla kucağına alırsın :)
yaa, belki tanışırız bile aynı zamana denk gelirsek.rast gelsin inş canım, sizin problem ne peki ? inş ilkinden yüzümüz güler seninde benimde tüm deneyenlerinde.gerçekten süreç çok yıpratıcı allahım yüzümüze baksın hepimizin ...
Haziran ayında başladınız tüp bebek tedavisine heralde. bende başladım. yumurtalar toplandı. rahim duvarı kalınmış. diğer ay onu inceltecek uygun hale gelince transfer yapılacak bakalım kısmetse. Sizin kaç yumurta döllenmişti? sağlıklı idi. Bizim yumurtaları dondurdular. aradılar 4 yumurta dondurmuşlar. 10 tanesi döllenmişti ancak. 4 tanesi donduruldu. eşimle moralimiz bozuldu. ama hayırlısı olsun bakalım..