• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

Slm kızlar, Tolga hocayla transferi yaptık.embriyolarım 2. kalite,7 embriyodan sadece 2 si iyiymiş.ama 2. kalite olmasındanötürü tutarsa düşedebilir, eğerki düşerse genetik incelenecek dedi tutmasada genetik testi yapılcakmış eğer ki bişey çıkarsa tıbbında yeteceği bişey yok dedi.böyle bişey yaşayan var mı ? 2.kaliteyle hamile kalnlar doğum yapanlar okuyorum çok ama genetik kısmı üzdü beni.birkere kendiliğimden hamile kalmıştım ben o yüzden tutabilir sanıyoum, ilk bebeklerin düşme sebebi pıhtılaşma demişti hocada ama belkide embriyoda labilr dedi transfer günü.progesteron kullanıyorum estrolfem b12 corasprin folbiol ... ilki tecrübesidi hazırlık yoktu tuttu, diyorum bu kadarözentili durumda hamile kalmam daha büyük ihtimal.inş hamile olduğumu yazabilirim, kşke bu sorunlar çıkmasaydı 2. 3, olmad 4. 5 te bi şeklde gebe kalma ihtimalim umudm olurdu ama şimdi belkide son şansım diyorum ve korkuyorum.dualarınıza çok ihtiyacımvar, aynı durumda olan var mı ? umuda ihtiyacım var.

Slm kızlar, Tolga hocayla transferi yaptık.embriyolarım 2. kalite,7 embriyodan sadece 2 si iyiymiş.ama 2. kalite olmasındanötürü tutarsa düşedebilir, eğerki düşerse genetik incelenecek dedi tutmasada genetik testi yapılcakmış eğer ki bişey çıkarsa tıbbında yeteceği bişey yok dedi.böyle bişey yaşayan var mı ? 2.kaliteyle hamile kalnlar doğum yapanlar okuyorum çok ama genetik kısmı üzdü beni.birkere kendiliğimden hamile kalmıştım ben o yüzden tutabilir sanıyoum, ilk bebeklerin düşme sebebi pıhtılaşma demişti hocada ama belkide embriyoda labilr dedi transfer günü.progesteron kullanıyorum estrolfem b12 corasprin folbiol ... ilki tecrübesidi hazırlık yoktu tuttu, diyorum bu kadarözentili durumda hamile kalmam daha büyük ihtimal.inş hamile olduğumu yazabilirim, kşke bu sorunlar çıkmasaydı 2. 3, olmad 4. 5 te bi şeklde gebe kalma ihtimalim umudm olurdu ama şimdi belkide son şansım diyorum ve korkuyorum.dualarınıza çok ihtiyacımvar, aynı durumda olan var mı ? umuda ihtiyacım var.

şimdi bunları düşünme canım sonrasını düşünme sen sadece buna odaklan inşş tutacak ve anne olacaksın...

Son düzenleme:
şimdi bunları düşünme canım sonrasını düşünme sen sadece buna odaklan inşş tutacak ve anne olacaksın...

beklemek zormuş gerçekten br de zor olan durum iyice darlandırıyor.dilerim anne olduğumuz günleri görürüz hepimiz :) çok sağol ...

bence hiç tıbbı kafana takma.. bize erkek sebepli, ablama kadın sebepli normal yolla bebek sahibi olamazsınız denmişti.. bu tek hastane tek doktor yorumu değildi.. ablam 3 biz 5 hastaneye gittik.. sonuç aynı.. şu anda ablam normal yolda ikiz, biz normal yoldan tek bebek bekliyoruz.. yeterki hayalini kurmaya devam et.. vazgeçme.. Tolga Hoca bu iş sabır işi ,sen ne kadar ısrar edersen o kadar çabuk başarı elde edersin derdi.. kendini son şans diye sınırlandırma..

bu arada biz tedavi olmaya hazırlanmadan öne bol bol keçi boynuzu tüketmiştik.. bu da Tolga hocanın tacvsiyesiydi...

benim umutlarımı devrettim inşş allah size nasip eder... :(

şehir dışında olduğum için sace bonbonşekerime yazabilmiştim.sakın umudunuzu kaybetmeyin benimde ilk seferde tutmadı dondurulmuşla pozitifi gördüm ben....

bunları hiç düşünmeyin.transfer sonrasını huzurlu geçirmeye bakın.güzel haberlerinizi bekliyoruz allhın izniyle

Son düzenleme:

ne olur umutsuz olmayın yeterki olacağına inanın ve sürekli konuşun onlarla benim 6 ayım hep progestreonlarla ilaçlarla geçti 1,5 yıldır sürekli iğneler ilaçlar ama gün sabır günü gün inanma günü sabredin ve olacğına inanın şuanda aklınıza getireceğiniz en son şey umutsuzluk olmalı dualarım sizinle...

bence hiç tıbbı kafana takma.. bize erkek sebepli, ablama kadın sebepli normal yolla bebek sahibi olamazsınız denmişti.. bu tek hastane tek doktor yorumu değildi.. ablam 3 biz 5 hastaneye gittik.. sonuç aynı.. şu anda ablam normal yolda ikiz, biz normal yoldan tek bebek bekliyoruz.. yeterki hayalini kurmaya devam et.. vazgeçme.. Tolga Hoca bu iş sabır işi ,sen ne kadar ısrar edersen o kadar çabuk başarı elde edersin derdi.. kendini son şans diye sınırlandırma..

bu arada biz tedavi olmaya hazırlanmadan öne bol bol keçi boynuzu tüketmiştik.. bu da Tolga hocanın tacvsiyesiydi...
çok teşekkür ederim canım haklısın yeterki Allah ol desin, ne imkansızlar açılıyor.Sonuçta bir gebeliğim vardı evvelinde , dün sizin yazınızıda okudum dr sizede genetik testi yapalım 21. kalitede 2 denem tutmadığı için uygun görmüş işi şansa bırakmayı sevmiyor sanırım sizle nasıl konuşmuştu bilemiyorum ama benle b,iraz umutsuz korku dolu konuştu işlem esnasında.sizin öncesinizi bilmiyorum diyerek.ailede b, sıkıntı yok evet bende çıkabilir ama ilk kürtajımda da tek damla kanamam olmamıştı, inş diyorum bu bebklerim tutacak ve beni bırakmayacaklar.dünden beri umut oluyum, ilk gebeliğimdeki bir belirti baş gösterdi umarım yanıltmazda bel ağrım var epeyce.Bizdeki sorun benden kaynaklı tüpler tıkalıkürtajı yapan mahvetmiş ve rezerv azlığı çıktı . sanırım o hat safhada değil sonuçta 10 yumurtam oldu çokta az değil son seviyede olsaydım daha az olabilirdi diye düşünüyorum.çok sağolun ya umut oldunuz bana :) bende arı sütü bal polen yiycem bi sonuçlansında inş...
şehir dışında olduğum için sace bonbonşekerime yazabilmiştim.sakın umudunuzu kaybetmeyin benimde ilk seferde tutmadı dondurulmuşla pozitifi gördüm ben....

bunları hiç düşünmeyin.transfer sonrasını huzurlu geçirmeye bakın.güzel haberlerinizi bekliyoruz allhın izniyle
çok teşekkür edrim canım, 2 gündür hatta transfer sonrasında hemen ağlamaklıydım hep, ümitsizdim.düşündüm bu bebeklerime yaramıyorki.neden olmasın sonuçta bana verdiği şansta çok düşük değil hala% 50 şansım var.inş benimde sizler gbi yüzüm güler ve sizlerle paylaşırım burda ve tabi diğer arkadaşlarında aynı şekilde :)
ne olur umutsuz olmayın yeterki olacağına inanın ve sürekli konuşun onlarla benim 6 ayım hep progestreonlarla ilaçlarla geçti 1,5 yıldır sürekli iğneler ilaçlar ama gün sabır günü gün inanma günü sabredin ve olacğına inanın şuanda aklınıza getireceğiniz en son şey umutsuzluk olmalı dualarım sizinle...

ben sizinle konuşmuştum günlerdir onu düşünüyodum siz yazınca tamam dedim :) evet çok zorlu bir süreçten geçmiştiniz ve şükürler olsun hediyenize kavuştunuz darısı benim ve herkesin başına.bende inanmaya başladım çünkü bugüne dek hiç inanmadım korktum, ama neden olmasın değil mi ? bilmiyorum kendimi mi gaza getiriyorum ama hamile olduğumu öğreneceğim gibi geliyor ilk tedavimde ve inş sürecim devalı olur.hocayla ilk tanışmamız olduğu için haklıda geçmişimi bilmiyor elinden geleni yaptı ben biliyorum ve inş sonucunu güzelce alcam diyorum.ilkinde tecrübeszidim ve sorunu bilmiyordum 2. de mcburen önlemlerimin hepsini aldım allahın izniylede bebeği,mide alcam kucağıma.hepinize çok çok teşekkür edeiyorum.umarım bu umut ve sevincimi öncelikle 9a ay ardındanda hep paylaşabilirm bebeğimle birlikte :)

yelyelcim umudumu kaybetmemeye çalışıyorum çok ağladım gecem gündüzüm ağlamakla geçti günlerde ve bi kaç günde atlattım bazen diyorum ki ben çokmu aptalım çok mu umursamazım yoksa allah sabrımımı veriyor bilmiyorum dondurulmuşum yok benim baştan başlayacağım...

ama ilk şok geçti ya daha çok koymaya başladı negatif...

Merhaba arkadaşlar, benim ecil sorum olacak. Bizde Tolga beyle tüp bebek tedavisne başladık. iğnelerimi oluyorum. yumurta takibine başladı. bugün gittim. takipte rahim duvarın kalınlaşmış. cuma gününe yumurtaları toplayacağız. embriyorları donduracağız. diğer ay transfer edeceğiz dedi. normal 13 olur senin 25 olmuş dedi. bende korktum. buraya yazayım dedim. iğneler ilaçlar rahim kalınlaşması yapar mı? olumsuz etkisi var mı? diğer ay transfer olacak ya. embriyolar donup öyle transfer olunca şans azalıyor mu? embriyolarda sağlık yönünden olumsuzluklar oluyor mu? hemen cevap veriseniz sevinirim. Allah isteyen uğraşan herkese sağlıklı hayırlı ömürlüı evlatlar versin inş.

Merhaba arkadaşlar, benim ecil sorum olacak. Bizde Tolga beyle tüp bebek tedavisne başladık. iğnelerimi oluyorum. yumurta takibine başladı. bugün gittim. takipte rahim duvarın kalınlaşmış. cuma gününe yumurtaları toplayacağız. embriyorları donduracağız. diğer ay transfer edeceğiz dedi. normal 13 olur senin 25 olmuş dedi. bende korktum. buraya yazayım dedim. iğneler ilaçlar rahim kalınlaşması yapar mı? olumsuz etkisi var mı? diğer ay transfer olacak ya. embriyolar donup öyle transfer olunca şans azalıyor mu? embriyolarda sağlık yönünden olumsuzluklar oluyor mu? hemen cevap veriseniz sevinirim. Allah isteyen uğraşan herkese sağlıklı hayırlı ömürlüı evlatlar versin inş.

bu konuda bir bilgim yok ama ben tüp bebekten öncede iğne tedavisi gördüm 1 yıla yakın tüp bebek tedaviisne başladığım zamanda rahim duvarım kalınlaşmamıştı aksine inceydi ve sürekli yatmam gerekiyordu bence en doğru bilgiyi tolga bey verecektir size...allah yardımcınız olsun...

Kızlar, yarın test günümdü.Bugün gittim zerre umudum olmadan.Ama şükürler olsun hamileymişim, değerim 122.Allah tamamlamayı nasip ederinş.Pzt de değerlerim katlanır umarım.Allahım cümle isteyenlere anne olmayı nasip etsin.İnş bizlerede nasip olur..

Kızlar, yarın test günümdü.Bugün gittim zerre umudum olmadan.Ama şükürler olsun hamileymişim, değerim 122.Allah tamamlamayı nasip ederinş.Pzt de değerlerim katlanır umarım.Allahım cümle isteyenlere anne olmayı nasip etsin.İnş bizlerede nasip olur..

cnm gözünüz aydın :nazar: :nazar: :nazar: allah sağlıkla tamamına erdirsin isteyen dileyen herkesede en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

çoooook sevindim inş pzt de iii haberler veririsin bize, sonunda kucağına almayı nasip etsin allah isteyen herkese nasip etsin, hadi hayırlısı maşallahhhhhh:nazar:

ooo süper bir haber.. inşallah değerlerin katlana katlana artar.. gözünüz aydın.. :nazar: Allah devamını getirir inşallah.

cnm gözünüz aydın :nazar: :nazar: :nazar: allah sağlıkla tamamına erdirsin isteyen dileyen herkesede en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

çoooook sevindim inş pzt de iii haberler veririsin bize, sonunda kucağına almayı nasip etsin allah isteyen herkese nasip etsin, hadi hayırlısı maşallahhhhhh:nazar:

ooo süper bir haber.. inşallah değerlerin katlana katlana artar.. gözünüz aydın.. :nazar: Allah devamını getirir inşallah.

çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.Sebebim sizlersinizde.ben burda sizlerin olumlu görüşlerini okumasaydım tolga hoca ve ekibini tanıymazdım.belkide sonuca varamazdıkta.inş rabbim devamını getirir.birazdan gitcem kan vermeye, ben aramazlar sanmıtım aradılar.hepsinin çığlığını duydum gerçekten ailem kadar sevindiler, onlar için sadece iş olmadığımızı görmek yüreklerini hisstmek çok güzel.Allah tüm isteyenlerede nasip etsin inş çünkü çok zor şeyler yaşıyoruz hepimiz ve hakediyoruz.Tedavi sürecindekilere duacıyız bundan sonra.cmtsi günü değerim 122,30 du.inş bugünde artmıştır.ama içimdeki bi ses evet arttı ve bu kez yüzün gülecek herşey güzel olacak diyor :)

Kızlar değerim artmış şükür olsun.202 olmuş, cuma günü randevum var inş keseyide görürüm :)

Kızlar değerim artmış şükür olsun.202 olmuş, cuma günü randevum var inş keseyide görürüm :)

inşallah cuma keseyi görceksin.. sonra sabırsızlıkla kalp atışını duyacağın günü bekleyeceksin.. 12 hafta gelecek cinsiyet öğrenme zamanı gelecek.. hadi ama hareketleri hissetmek istiyorum artık diye sabırsızlanacaksın.. iki randevu arasında deli gibi özleyecek tekrar görmek için gün sayacaksın... seni harika bir süreç bekliyor.. Allah gönlünce versin... isteyen herkese nasip etsin..

inşallah cuma keseyi görceksin.. sonra sabırsızlıkla kalp atışını duyacağın günü bekleyeceksin.. 12 hafta gelecek cinsiyet öğrenme zamanı gelecek.. hadi ama hareketleri hissetmek istiyorum artık diye sabırsızlanacaksın.. iki randevu arasında deli gibi özleyecek tekrar görmek için gün sayacaksın... seni harika bir süreç bekliyor.. Allah gönlünce versin... isteyen herkese nasip etsin..

bu anlattıklarınz bile o kadar güzel ki insanı heyecanlandırıyor.Dilerim o günleri yaşamak mutlulkla nasip olsun.Çok teşekkür ediyorum canım.Allahım isteyen herkese nasip etsin..

merhaba arkadaşlar..

ben zonguldakta yaşıyorum ağustosta ankarada olacağım hatta haftaya pazartesi ve tüp bebek tedavisi için merkez arayışındayım..
araştırırken yazdıklarınızı buldum bana da yardımcı olurmusunuz..
akay hastanesinde tüp bebek yaptırdınız sanırım..
memnunmusunuz kızlar..
adetin kaçıncı günü gitmem gerekir..
birde bi kısmını devlet karşılıyor mu..
illk gidişte muayene paralı mı?

bana da yardımcı olun kızlar lütfen..kaç gündür merkez arıyorum ağustostan başka da şansım yok 2013 yazına kadar:14::14:
şu bi kaç gün içinde güvenilir bi merkezden randevu almam lazım..

teşekkür ederim şimdiden cvplarınız için...

Arkadaşlar, akay da yumurtalarım toplandı. 21 tane. sonra bunların 15 i olgunmuş. 10 döllenmiş. ilk 3 gün iyi gidiyordu. sonra 5. gün aradılar. 4 tanesini donduracaz dediler. Eşim ve benim moralimiz bozdulu. 10 dan 4 e düşünce.. buna da şükür hiçç olmayanlar varda. Sizlerin dondurulan embriyolarınız kaç taneydi. akayda en sağlıklılarını mı donduruyorlar. okuyorum buradan yok kaliteli orta kaliteli düşük kaliteli diye.. bana hiç 4 embriyo için şöyle kalitesi var diyen olmadı. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar versin inş. Birde çözülünce bozulanlar oluyor diye okudum.. moralim bozuldu. Rabbim yümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin inş.. cevaplarınızı bekliyorum acil olarak.. iyi geceler..

Back