- Konu Sahibi dogapoyraz
oğluşum olduuuuuuuu:))) TOLGA ECEMİŞ ve Ekibine Hayatımızda oldukları için ,bizi ta ilk günden itibaren hiç yanlız bırakmadıkları için,bize bizden daha çok inandıkları için ve sonunda kucağımıza almamıza vesile oldukları için çoooook teşekkür ederiz...İyiki varsınız...bu arada hastaneden çok memnun kaldık...çok acil oldu doğumumuz...pazartesi kontrole gittik ...2 temmuz için gün verdi tolga bey...tam çıkacakken sanki altıma yaptım gibi bişey oldu :) dedim ben bi lavaboya gideyim oda ne eşofmanım sırılsıklam...marina ve nilüfer bizi yolcu ediyorlar haftaya pazartesi bebişle görüşmek üzere:)ikincinin normal olması için dua ediyoruz hep beraber :)ama ki,mseye bişey demeden çıktım muayenhaneden belime inanılmaz bir ağrı girdi eşime dedim ben galiba altıma yapıyorum:)son zamanlarda oluyormuş dedim :)aklımıza gelmiyor tabi suyun geldiği ben öyle markete girdim ama korkuyorum insanlar farkdecek diye eşofmanım acayip ıslandı...sonra dedim eşime dayanamıyorum hadi gidelim ...eve gittik anneme bi bakarmısın dememe kaldı sular seller gidiyor benden...hemen tolga beyi aradım dedim ben altıma yapıyorum sanki dedim nasıl yani dedi dedim su geliyor hayddiiiiii hemen hastaneye git ben de geliyorum dedi...apar topar duştan sonra hepimizde bir telaş ...eşim acayip heyecanlı arabayı deli gibi kullanıyor...allahım o yol hiçmi bitmez...neyse hastenye geldiğimizde herşey hazırdı odamız ameliyat ekibi ve ben amelyathanedeyim:)herşey çok güzeldi...şimdi evimizdeyiz:)hastane personeli gayet deneyimli hiç bişeyi size bırakmıyorlar...şu kadarını söyleyeyim yine doğum yapacak olsam yine doktorum tolga bey olur ve hala o hastanedeyse kararım akay olur...allahım hepinize yaşatsın inş...