Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

cnm hayırlısı.allahın izniyle çok az kaldı bebeğini kucağına almana.doğumdan korkma hiç gerçi bendede var korku ama neleri atlattık çok şükür .odaları bende tek kişilik hatırlıyodum.sevindim tek kişilik olmasına.güzel doğumlar olur inşallah hepimiz için.

hadi bakalım.. allah kavuştursun. biz fiyat sormuştuk. ama epidural farkı varmı sormadık. genelde oluyormuş. epidural için fark alıyor galiba..

bonbonsekerim akayda mı yapacaksın doğumu?

evet tuba akayda yapıcam inş...
hadi bakalım.. allah kavuştursun. biz fiyat sormuştuk. ama epidural farkı varmı sormadık. genelde oluyormuş. epidural için fark alıyor galiba..
melayden evet epidural sezeryana 3000 dediler 2 geceyatış,refakatçi ücreti,yeni doğan bakımı ...hayırlısı olsun bakalım...

melayden evet epidural sezeryana 3000 dediler 2 geceyatış,refakatçi ücreti,yeni doğan bakımı ...hayırlısı olsun bakalım...

sosyal güvenceye göre fark yok. sizi bilmiyorum ama ben emekli sandığına tabiyim. aynı fiyatı aldık. tabi temmuzdan sonra değişirmi bilmem. Akaya karar vermemiz sadece Tolga Hoca kaynaklı. birde eşim doğuma girmek istiyor. bu da benim çok hoşuma giden bir durum. bildiğim kadarıyla Tolga Hoca buna izin veriyor. güzel bir an bence. herşeye değer.. senin az kaldı..bizde Eylülü bekliyoruz. geçen görüşmemizde 1 yada 2 eylül dendi. bakalım.

allah yardımcınız olsun inşş sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza da alırsınız inş...
bugün transfer sonrası 4, günüm ve artık gerilmeye başladım tuttumu tutmadı mı diye sizlerin kaçıncı denemede tutmuştu ?

Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum. Rüzgâra gelgite ya da denize aldırmıyorum; Artık zamana ya da kadere isyan etmiyorum. Bana ait olan bana gelecek çünkü...

maşallah canım ya darısı başıma inş. bende geçen hafta başladım tedavime, inş hayırlı olur bende sizler gibi güzel süreçler yaşarım.bende güveniyorum adam bambaşka ya, gerçekten ben kadar hassas hatta benden daha fazla ...
inşş allah isteyen herkese versin kimseyi evlatsızlıkla sınamasın belli mi olur belki tanışırız :) benim tek tüpüm tıkalı pcos um var eşiminde varikoseli yani yok yok... senin problemin ne?
canım yazamadım çok uzun süredir, benim 2 tüpüm tıkalı.bir kere gebe kaldım doğal plansız, kürtaj oldum sağlıksızlardı ve dr tüpelri tıkamış.LAnet ! tüpten başka şansım yok şuan.eşimde sıkıntı yok derken bende pıhtılaşma ve kromozm anomalisi olduğunu öğrendim, çok sağlıklı yumurtlamam vardı 3 Ay öncesine kadar ama sanırım stresten çok kalitesizleşmiş.dün rezervlerimin azaldığını tüp denemekle doru karar verdiğimzii söyledi.inş ilkinden tutar yoksa rezervler biterse tüm umudum biter.sende başlamışsın tedaviye, ya inş çok güzel haberlerini bekliyroum.
buarada sanki bi forumda tolga beyin kampanyası var bu ara ilk tüp bebeği tutmayanlara ikinciyi ücretsiz yapıo falan gibi bişey okudum haberin var mı?
hiç duymadım canım ya
tedavileriniz hayırlı olsun.bebiş haberlerinizide burdan paylaşmayı unutmayın.bize melayden çok yardımcı olmuştu sorularımızda.sormak istediğiniz şeyler olursa elimizden geldiğince cevaplarız ...
amin canım çok sağolun dualrınıza çok ihtiyacımız var en iyi siz anlarsınız bizi
çok haklısın bizde aynı duyguları yaşadık, eşimle gelememişti başta netten baktı ordan bile sempati duydu. görüşünce işte bu dr dedik beraberce.güveniyruz inş.amn canım çok sağol.
sanırım ekleyeceğim tek şey gerçekleride kırıcı olmadan sana anlatması, bende pıhtılaşma çıktı boş ümit vermeden, şunu dedi.hekimlerin ortak kararı pıhtılaşma olan kadında yılmadan tedaviye devam edip sağlıklı geblik elde etmek.kısacası hazırla kendini herşeye dedi.benim için önemli olan herşey geçrekten onun içinde önemli.inş bizede nasip olur hayırlısıyla evlat sahibi olmak.
tolga bey bugün opumu yaptı 25 yumurtam olmuş artık çok az kaldı...
ay maşallah :)) süper yaaa ... benim adetimin 9. günü, iğneleriminde 6. günü olud dün 6 yada 7 yumurtan var dedi ama 3 ü iyi değilmiş pek.yumurta rezervin azlamış dedi üzüldüm çünkü 27 yaşındayım ve ilk gebeliğim ikizdi, hep çok sağlıklıydı yumurtalarım.resmen stresten mahvettim kendimi.çok az değil mi bu yumurtalar ?
ekip süper değil mi, inş yüzün gülsün cnm ya

Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum. Rüzgâra gelgite ya da denize aldırmıyorum; Artık zamana ya da kadere isyan etmiyorum. Bana ait olan bana gelecek çünkü...

canım benim allah o güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin sana bana herkese, eminim çok zordur ama inş değer, inan ben bile çok heyecanlandım senin adına.

candascımm inşş o güzel duyguları hep beraber yaşarız... bazen stres bazen heyecan bazen üzüntü herşey var biir yandanda hep şunu söylüyorum sen de kaliteli kalitesiz sayısı az falan diye hiç düşünme rabbimin isteyiip yapamadığı bişey yok bi gün bizim de olacak bize de verecek ama bizimde anne olmamızın bi zamanı var diyorum... Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği babalığı... 1 temmuz test günüm artık kabuslar görmeye başladım

candaşcım bu arada hemen umutsuzluğa kapılma benim iğnelerimin 5-6 günlerinde önceki aylara göre daha az gelişmişti her ay aynı gelişimi göstermeyebilir dedi sayısını da tolga bey ona yakın deyip geçiştirmişti hemen doz arttırdık boyutları çok farklıydı onun için de iğne başladı pıhtılaşma bozukluğu bende de çıktı 1298 heterozigot çıktı onun içinde iğne günde 3 iğne yapmaya başlamıştım sonraki günlerde gelişmiş yumurtalar ben opudan çıkana kadar bilmiyordum o kadar olduğunu on tane toplayacaklar diye bekliyordum 25 toplanmış 10 tanesi kalitesiz die döllememişler 15 döllemişler 5 tanesi tutmamış yani çok olması kaliteli olduğu anlamına gelmez... az değil senin sayın zaten mikroenjeksiyon olacak sanırım tek tek en iyisini seçecekler ve artık strese girmeyi bırakırsan yeniden eskisi gibi düzenli kaliteli yumurtaların olabilir :)

canım inş ya, maşallah yinede çok güzel gelişmiş, haklısın çok olması değil sağlıklı olması önemli.hani sanki çok olursa şans artacak gibi hissediyr insan, senin ilk denemen mi ? kaç yaşındasın ? şimdi kaç embriyo transfer edildi sana ? transfer sonrası rapor mu veriyor dr, öyle dedler bana, çalışıyorum ve izinden yeni döndüm onun için merak ettim, öyleyse şefimle konuşmam gerek.benm ilk denemem bu, pek bilgimde yok. göbekten iğneyi sende yapıyosun demek, bende yapıyorum ama günlük 1 tane.allah cümlemizin yüzüne baksın dilerimki anneliğe adım günlerimize çok az kalmıştır, sende kabuslar görme hiç, inş güzel düşünelim güzel olsun.1 temmuzda müjde vereceksin allahın izniyle .... birde şu embriyo sınırlamasında tolga hoca kat'i değil anladığım kadarıyla ?

güvencelerde fark yok canım benimde bildiğim kadarıyla, yalnız tesiş üyeleri ektra indirimleri var.İnş sağlıcakla kavuşursun kızına, en kolay doğumlar nasip olur. şimdi sizinki sezeryan mı olcak ? yasaklar geldi sanırım çünkü.

aynen öyle çok olursa bi başarı gibi geliyor ama değil aslında bunun içinn strese girmeye gerek yok 25 yaşındayım daha önce çalıştığım üni. hast. ovulasyon indüksiyonu ile başladım geçen sene ağustosta yanlış tedaviyle kistlerim oldu sonra tolga beyle onları erittiktik yine ovulasyon indüksiyonu başladık olmadı bi aşılama ve bu da ilk tüp bebek... benim iş yerinde tedavim yüzünden rapor dönüşü bölümüm değiştirilecek artık ben tedaviye gittiğimde idare edemeyeceklermiş 10 istedim ben raporu test sonucumu öğrenmeden başlamak istemedim
artık diğr iğnelerim bitti benim clexane yapıyorum sadece iinşş hepimiz verebiliriz o müjdeleri...
senin opun ne zaman?

allah yardımcın olsun canım yüzün gülsün inş. ilk denemen miydi peki ? işyerinede yuh diyorum, şimdilik benimkilerde ses yok ama olsada fark etmez, benim için yuvamı çoğaltmak en önemlisi.senin içinde öyledir eminim, inş yeni hayat başlar senin için, yeni bölümünde yeni arkadaşlar ve karnında minicik büyüyen bi kalp :) uğrun olur inş. opu derken o ne canım ? terimlere çok yabancıyım tolga hocanın verdiği ilaçları bile aklımada tutamıyorum düşün :) ama henüz yumurtalarım toplanmadı, bugün yine kontrolüm var, bence cuma günü olabilir, pzt günü yumurtlarımın ortalama ölçüsü 9 mm idi.ganalF de bitti, dr gerekli görürse yeniden verebilmiş.bakcaz artık.bu arada sen ne kadar gonalF kullandın ? bana 3 kutu verdi, günlük 225 cc yaptık.ben yapamadığım için eşim ve babam yaptı.ikiside kanattı, seninkide kanadı mı ?

aslında bende sezeryan taraftarı değilim. ancak tibbi gerekçem var maalesef. 2009 yılında retina yırtığından ameliyat olmuştum. bu yırtıgın normal doğumdaki baskı nedeni ile tekrar açılma riski var. göz doktorum ile yaptığım görüşme risk alma şeklindeydi. yırtık açıladabilir açılmayada bilir. garantisi yok ama açılırsa görme kaybım olabilir. bu nedenle göz doktorum sezeryanı tavsiye etti. Tolga Bey ameliyatımı duyunca zaten aklından normal doğumu çıkarmalısın, tehlikeli bir durum demişti. riske atmak istemedi. bu nedenle sezeryan olcak gibi görünüyor

inşş canım ama moralim çok bozuk tedaviden umudu kestim dün ablamın eşi ölümlü bi kaza yapmış dünden beri yaşadığım stresle tüm umutlarım bitti sanki ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum bile...
bana da 3 kutu vermişti sonra bi tane daha aldım 4 kutu kullandım benim yumurtalarımın gelişimi yavaş oldu bence sorunluydu ve tolga bey 300e çıkarmıştı dozu kanamadı ama kanayabilir tedirgin yaparsan önemli değil o opu da yumurta toplama demek canım... ben umutlarımı devrettim sanki ama umarım seninki öyle olmaz...

Son düzenleme:
anladım canım inş kolaylıkla geçer sezeryanın, zaten genel olraka bizim durumumuzdaki insanların doğum şeklini sorun edeceklerini düşünmüyorum.öncelikli olarak bebekerimize sağlıkla kavuşmak isteriz.inş en kolayı nasip olsun :) zaten tolga hocada sezeryanı uygun görmüş, ben insani yanının ağır olduğunu hissederek şöyle diyorum formalite değil gerçekten ihtiyaç duyulan insanları sezeryana yönlendiriyor ki tüp bebek tek başına bile bir sebep.

canım benim yaa ( rabbim sabırlar versin nasıl bişey bu ( allahım ablana varsa çocuklarına sabırlar versin, sonrada sizlere. umutsuz anınını umudu olsunda bebeğin gelsin sana, ama bu durumda insan kendini 2. plana bırakır aynı yaptığın gibi. allah acınızı hafifletsin inş ( üzülmemek mümkün değil ama yinede sahip ol canım kendine ...

falza detaya girmeden cevaplayım, zaten çok zor zmanlar geçiriyosun... benimde cumartesi toplanıyor yumrtalarım allahın izniyle.inş sende hamilesindir .. devamı gelir inş .. allah zor zamanlarda mucizelrini gönderir yaşarız ya bunu hep ..

canım biraz daha rahatladım tutuksuz yargılanacak bırakmışlar.. hep dua ettim enişteme yardım et bana bebeklerimi ver rabbim diye... şükür o kurtuldu inşş sıra bende rabbim yardımcımız olsun
neyse yumurta toplamada bişey anlamıyorsun bi anda uyuyorsun ve uyanıyorsun sonra heyecanlı günler başlıyo hergün özün telefonda haber bekliyorsun :) ben uyanırken ağlamışım hemen yumurta sayısını sormuşum bilinç altında ne varsa onu yapıyorsun tabi hatırlamadığım neler yaptım :) inşş hamileliklerimizi konuşurz...

canım şükürler olsun inş sıra senin güzel haberinde :)) karşı tarafın ailesi şikayetçi olmayacaklar değil mi ? inş bunun ardındanda bebeklerin gelir, peki kaç embriyo transfer edildi ? birde sen 20 haziranda mı yaptırdın transferini ? o gün bi hastanın embriyoar çok iyiymiş dondurmuşlar, herkeste olmaz dediler. acaba o senmiydin 6 tane mi ne dondurulmuş. inş güzel olur herşey hepimiz için. peki transfer nasıl geçti ? onda wc ihtiyacı sıkıntı oluyomuş önerin var mı yapılccaklara ilgili ?

inşş canım :) aile biraz problemli aşiretmiymiş ne? bakalım ne yapacaklar bekleyip göreceğiz. benim transferim 21 haziran canım benim sadece 2 embriyom 5. güne ulaşabildi en kalitelisini aldı. ben evde 0,5lik su içtim ve ilginç ama inanılmaz sıkıştım daha hastaneye gitmeden işleme kadar zor dayandım sonra dnlenme odasında sürgü verdi eşim hoş sürgüye yapamam ben biraz boşalttım 1 saat sonra kalkınca tuvalete gittim. tolga bey embriyoyu gösterdi ekrandan fotosunu verdi :) nasıl yerleştiğini ultrasondan izledim keyifliydi. sonra odada eşimle kakiri kikiri bu seferde güldüm diye bişey olur mu diye korktum hemşireye sordum. moralimiz yüksekti yani :)

moralini yüksek tut zaten erken çağırıyorlar beniim gibi bi anda içme yolda başla ben 1,5ltden önce sıkışmam die düşünüp evde 0,5 içmiştim ama sıkıştım orayada yarım saat erken gidiyosun zaten sıkışmanı ayarladıktan sonra gerisi çok önemli değil bi duş al öyle çık kahvaltını yap güzelce benim gibi çok az yersen dönene kadar acıkırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…