• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

Canım o pıt pıt lar bikaç hafta sonra güçlü tekmelere dönecek...hatta ilk güçlü tekmesini attığında farkında olmadan ne oluıyor ya diye yüksek sesle sormuşum kendi kendime :1: Ama şimdi öyle alıştımki öyle tatlı geliyorki o tekmeler yatarken bile sağa dönüyorum vuruyor sola dönüyorum vuruyor bazen sadece vursun diye sağ sol yapıyorum :8: Pazartesi kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuşuz ...bu arada...bu gittiğimde doğumuda konuşcam ama akayın odaları 2 kişilik diyorlar buda beni rahatsız ediyor biraz tek kişilk bir oda istiyorum diğer özellerde olduğu gibi bakalım ne olacak...ama doktorumdan vazgeçemiceğim için ne olursa kabul etcez artık :44:

cnm inşallah. biran önce benimkide tekmeleye başlasa çok iyi olucak ben sıyırmadan sürekli kendimi dinliyorum :1: bu arada akayda tek kişilik oda vardı biz baktık.sende bi bak istersen gösteriyolar isteyene

Son düzenleme:
canım evet pazartesi günü gittik geçen hafta doğum iznine ayrıldım :( suyumun çok azaldığını söyledi,su içip sadece lavaboya kalkmam gerektiğini söyledi tolga bey bende bol bol su içip sadece sol yanıma yatarak geçiriyorum ,bakalım ayın 21 nde tekrar kontrolümüz var...hastaneye gidemedim...ama en kısa zamanda gidip bakıcam...inş doğum zamanıda konuşucam oda için ne yapayım hem 2 gece kalacakmışım hem sezeryan zor olur gibi geliyor bana başkasıyla paylaşmak,doğum içinde 5-10 temmuz arası alırım dedi..ama duruma göre erkende olabilirmiş...hayırlısı artık şu 2 ayıda atlatırsam inş...

canım evet pazartesi günü gittik geçen hafta doğum iznine ayrıldım :( suyumun çok azaldığını söyledi,su içip sadece lavaboya kalkmam gerektiğini söyledi tolga bey bende bol bol su içip sadece sol yanıma yatarak geçiriyorum ,bakalım ayın 21 nde tekrar kontrolümüz var...hastaneye gidemedim...ama en kısa zamanda gidip bakıcam...inş doğum zamanıda konuşucam oda için ne yapayım hem 2 gece kalacakmışım hem sezeryan zor olur gibi geliyor bana başkasıyla paylaşmak,doğum içinde 5-10 temmuz arası alırım dedi..ama duruma göre erkende olabilirmiş...hayırlısı artık şu 2 ayıda atlatırsam inş...

hayırlısı bakalım. inşallah zamanlı ve sağlıklı gelir beyefendi.. ben de bugün kızımı görmeye gideceğim.. bakalım büyümüş mü?

cnm çok az kaldı.bol bol dinlen.kendini yorma.bugünlerin tadını çıkar bence yakında hızlı bi tempo başlıycak nasıl olsa.odayada yanılmıyosam tek kişilikleri vardı biz baktık sonradan değişmediyse ama sen şimdi bunları düşünme bol bol dinlen

Bizde Haziranda aksilik olmazsa tedavi sürecine başlıyoruz, ilk denemem olacak ve inş ilkinde yüzümüz güler bebeğimiz gelir bizle olur.

Benim hikayem şöyle yaklaşık 2 ay evvel, plansız ikizlere gebe kaldım.Kalp atışları olmadağı için kürtaj olmak zorunda kaldım, denemelere başladık 16 ay sonra hsg çekindim ve 2 tüpümünde tıkalı olduğunu öğrendim.Tüp bebek tek çarem.Dr dr gezerken ilk etapta tercih edip gidemediğim biriydi tolga hoca.Dün tanıştık gerçekten enerjisi yüksek bir insan ve işini şansa bırakmak istemiyor.Bir takım testleri istedi, tüplermin kürtaj sonrası kapandığını söyledi net olarak.diğerleri o kadar keskin değildi, diğer dr lardan farklı bir havası var.Çok genç olmasına rağmen hiç çekinmedim muayenede.İnş bizde bebeklerimizin fotosunu duvarına asacak kadar şanslı oluruz.Hepimize bool şans. Allah bebeklerimize kavuştursun inş ....

Bizde Haziranda aksilik olmazsa tedavi sürecine başlıyoruz, ilk denemem olacak ve inş ilkinde yüzümüz güler bebeğimiz gelir bizle olur.

Benim hikayem şöyle yaklaşık 2 ay evvel, plansız ikizlere gebe kaldım.Kalp atışları olmadağı için kürtaj olmak zorunda kaldım, denemelere başladık 16 ay sonra hsg çekindim ve 2 tüpümünde tıkalı olduğunu öğrendim.Tüp bebek tek çarem.Dr dr gezerken ilk etapta tercih edip gidemediğim biriydi tolga hoca.Dün tanıştık gerçekten enerjisi yüksek bir insan ve işini şansa bırakmak istemiyor.Bir takım testleri istedi, tüplermin kürtaj sonrası kapandığını söyledi net olarak.diğerleri o kadar keskin değildi, diğer dr lardan farklı bir havası var.Çok genç olmasına rağmen hiç çekinmedim muayenede.İnş bizde bebeklerimizin fotosunu duvarına asacak kadar şanslı oluruz.Hepimize bool şans. Allah bebeklerimize kavuştursun inş ....

bence de Tolga Hocanın en güzel yönlerinden biri bu.. muayene sırasında rahatsızlık hissettirmiyor.. ondan önce gittiğim yaklaşıl 4 bayan doktorda bile rahatsız olmuştum.. Allah gönlünüze göre versin.. inşallah herşey yolunda gider..

:3:
bizde haziranda aksilik olmazsa tedavi sürecine başlıyoruz, ilk denemem olacak ve inş ilkinde yüzümüz güler bebeğimiz gelir bizle olur.

Benim hikayem şöyle yaklaşık 2 ay evvel, plansız ikizlere gebe kaldım.kalp atışları olmadağı için kürtaj olmak zorunda kaldım, denemelere başladık 16 ay sonra hsg çekindim ve 2 tüpümünde tıkalı olduğunu öğrendim.tüp bebek tek çarem.dr dr gezerken ilk etapta tercih edip gidemediğim biriydi tolga hoca.dün tanıştık gerçekten enerjisi yüksek bir insan ve işini şansa bırakmak istemiyor.bir takım testleri istedi, tüplermin kürtaj sonrası kapandığını söyledi net olarak.diğerleri o kadar keskin değildi, diğer dr lardan farklı bir havası var.çok genç olmasına rağmen hiç çekinmedim muayenede.inş bizde bebeklerimizin fotosunu duvarına asacak kadar şanslı oluruz.hepimize bool şans. Allah bebeklerimize kavuştursun inş ....

haziranda ben de başlıyorum hatta burayı görmeden tolga bey hastaları diye forum açmıştım :) benimde ail tüpbebek denemem ovulasyon indüksiyonu ve bir aşılamam var inşş ilk denememizde olur... çok yıprandım olmazsa büyük bi yıkım olacak benim için

bence de Tolga Hocanın en güzel yönlerinden biri bu.. muayene sırasında rahatsızlık hissettirmiyor.. ondan önce gittiğim yaklaşıl 4 bayan doktorda bile rahatsız olmuştum.. Allah gönlünüze göre versin.. inşallah herşey yolunda gider..
gerçekten öyle bende hep bayanlara gitmiştim ama hiç birinin yanında bu kadar rahat değildim + hemşirede süperdi, alttan izleme telaşı yoktu.diğerlerinde bunu yaşadım çok. amin canım inş herşey çok güzel olru, sizin probleminiz neydi ? maşallah siz muradınıza ereceksiniz bebeğiniz sizinle, darısı hepimizin başına.benim tüplerim tıkalı.korkuyorum.birde siz ilk denemede mi hamile kaldınız ? inş hayırlı doğumlar nasip olur sağlıkla kucağına alırsın :)

haziranda ben de başlıyorum hatta burayı görmeden tolga bey hastaları diye forum açmıştım :) benimde ail tüpbebek denemem ovulasyon indüksiyonu ve bir aşılamam var inşş ilk denememizde olur... çok yıprandım olmazsa büyük bi yıkım olacak benim için

yaa, belki tanışırız bile aynı zamana denk gelirsek.rast gelsin inş canım, sizin problem ne peki ? inş ilkinden yüzümüz güler seninde benimde tüm deneyenlerinde.gerçekten süreç çok yıpratıcı allahım yüzümüze baksın hepimizin ...

gerçekten öyle bende hep bayanlara gitmiştim ama hiç birinin yanında bu kadar rahat değildim + hemşirede süperdi, alttan izleme telaşı yoktu.diğerlerinde bunu yaşadım çok. amin canım inş herşey çok güzel olru, sizin probleminiz neydi ? maşallah siz muradınıza ereceksiniz bebeğiniz sizinle, darısı hepimizin başına.benim tüplerim tıkalı.korkuyorum.birde siz ilk denemede mi hamile kaldınız ? inş hayırlı doğumlar nasip olur sağlıkla kucağına alırsın :)

güzel dileklerin için teşekkür ederim.. bizde erkek kaynaklı sorun vardı.. iki kez tüp bebek yaptırdık olmadı.. 3. denemeye hazırlanırken bir baktık ki kızım içimde mucizevi bir şekilde aramıza katılmak için büyümeye başlamış. yani normal yolla oldu.. ama farklı doktora gitmek istemedim ve Tolga Hocaya devam etme kararı aldık..

yaa, belki tanışırız bile aynı zamana denk gelirsek.rast gelsin inş canım, sizin problem ne peki ? inş ilkinden yüzümüz güler seninde benimde tüm deneyenlerinde.gerçekten süreç çok yıpratıcı allahım yüzümüze baksın hepimizin ...

inşş allah isteyen herkese versin kimseyi evlatsızlıkla sınamasın belli mi olur belki tanışırız :) benim tek tüpüm tıkalı pcos um var eşiminde varikoseli yani yok yok... senin problemin ne?

buarada sanki bi forumda tolga beyin kampanyası var bu ara ilk tüp bebeği tutmayanlara ikinciyi ücretsiz yapıo falan gibi bişey okudum haberin var mı?

tedavileriniz hayırlı olsun.bebiş haberlerinizide burdan paylaşmayı unutmayın.bize melayden çok yardımcı olmuştu sorularımızda.sormak istediğiniz şeyler olursa elimizden geldiğince cevaplarız ...

tedavileriniz hayırlı olsun.bebiş haberlerinizide burdan paylaşmayı unutmayın.bize melayden çok yardımcı olmuştu sorularımızda.sormak istediğiniz şeyler olursa elimizden geldiğince cevaplarız ...

Arkadaşlar.. haziranda bizde tüp bebeğe başlıyoruz.. tolga beye gitmeyi düşünüyorum. düşünceleriniz neler? artık gelen doktora gidene muayene ol. kasıyorum kendimi şimdi. inş. hayırlı atlatırım.. ilk neler yapılıyor? gider gitmez. adetliyken gitmek gerekiyor 2 veya 3 günde.. biliyrum... anlatır mısınız? tolga beyi de anlatırsanız seviniirm. eşim hastane ortamını sevmiyor. girince renk filan gidiyor? işim zor yani... hayırlı geceler...

Back