Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

biz karar verdiğimizde tüp bebeğe ben ilk akayla görüşmeye gittim.İçime sindiği için başka bir merkezle görüşmeye gerek duymadım. daha sonra eşimle gittik ve testler yapıldı eşimede banada.test sonuçlarından sonra tedaviye başladık.tedaviye başladığımız zaman reglin 2.günü gittim.biz açıkcası tolga hocaya hem doktor olarak hemde kişilik olarak güvendik ve sevdik.pozitifi görünce kontrolleriniz yanılmıyosam 10. haftaya kadar akayda devam ediyodu.biz daha sonrada tolga hocanın muayenehanesine devam ettik .başkasına güvenemezdik.çok şükür bugünlere geldik merkezden ve doktorunuzdan ne beklediğiniz çok önemli.ben açıkcası zaten stresli bir süreç olduğu için kargaşası az olan huzurlu bir yer istedim.her işimi çabuk halletmeliydim testler vs... ve çok sükür öyle oldu.çok sistemliler.prosedürlerde testlerde vs..gerilmedik.bu yüzden başka hiç bi merkezle görüşmedim .diğer yerler hakkında bi bilgim yok.inşallah sizde en kısa zamanda güzel haberleri alırsınız.

Son düzenleme:

candaş tolga bey benim ilk doktorum ilk gittiğimde ne kaybederim diyerek gittim muayenehanesine bende buradan buldum kendisini...ve ilk gittiğimizde eşimle tamam aradığımız işte bu doktor sormadan söyleyen istemeden her tğrlü testi yaptıran en önemlisi sana sendden daha çok inanan biri ...ve tam 1,5 yılı aşkındır devam ediyorum...tam pes edeceğim zamanda beni vazgeçiren sabırlı olmalısın diyerek beni motive eden,ve en sonunda şükğrler olsun ki bizde 9 ay yumurtalama tedavisinden sonra tüp bebkle paşamıza kavuştuk çok sıkıntılı günler geçirdik ha düştü ha düşecek kanamalar ağrılar derken ağlayarak koştum her seferinde tolga beye ama o hep rahattlattı beni diyeceğim o ki rahat ol ve gerçekten inan ...dilerim allahtan isteyen herkesin kucağını boş bırakmaz...
ayyy... süper.. dinlenmek ikinize de yaradı demekki.. allah vaktinde sağlıcakla kavuştursun inşallah.. sezeryan mı olacak?
evet melayden dinlenmek yaramış ikimizede 15 haziranda kontrolümüz kesin doğum tarihimiz belli olacak nst ye gircez bakalım ilk kez :)
cnm gözünüz aydın.maşallah annesi ona. cnm doğumdan sonra tecrübelerini paylaşmayı unutma biz merakla bekleriz.

sağol canım maşallah paşam güçlü çıktı bugünlere geldi annesiyle...elbetteki yazacağım doğumdan sonra ...

evet melayden dinlenmek yaramış ikimizede 15 haziranda kontrolümüz kesin doğum tarihimiz belli olacak nst ye gircez bakalım ilk kez :)

bonbonşekeri ama biz sabırsızlıkla haber bekliyoruz. ne yaptınız tarih belli mi?

Son düzenleme:
tolga bey bugün opumu yaptı 25 yumurtam olmuş artık çok az kaldı...

Allah yardımcınız olsun inş. bende haftaya gideceğim. adetimin 2. günü veya 3. günü orada olmam lazım. ilk heralde. muayene ve tahliller oluyor.. eşim ve benimle alakalı değil mi? bakalım benim ank. doktorum var. bu bizi tolga beye yönlermesini isteyecğiz.. bakalım hayırlısı olsun. Rabbim kimsenin elini emeğini boşa çıkarmasın. hastane doktor ne yapıyr hiç bir fikrim yok.. hayırlısı diyoruz bekliyoruz..

allah hepimizin yardımcısı olsun... bugün transferim var...
evet eşin ve seninle ilgili ilk tahliller oluyor ama eski tahlillerin varsa onları da götür... hepimiz için hayırlısı....

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, bende eylül ayında tüp bebek için tedaviye başlıycam ancak henüz merkez konusunda karar veremedim aklımda bir kaç tane merkez var bunlardan biriside Akay-Tolga Ecemiş burada tüp bebek yaptıran arkadaşlar labrotuvar kalitesi ve genel olarak embriyoların kaçıncı gün transferi oldugu hakkında bilgi verebilirler mi?

Son düzenleme:

hakkınızda neresi hayırlıysa orası olsun.transfer embriyolarınızın kalitesine saıysına göre kaçıncı gün olucağı kararlaştırılıyo.

ben tolga beyden ve ekibinden memnunum laboratuvarda çalışan arkadaşlar embriyolar hakkında hergün arayıp düzenli bilgi veriyorlar bana 5. gün transferi yapıldı ama embriyo durumuna göre karar veririz demişlerdi allah yardımcın olsun ama nereyi seçersen seç için rahaat olsun huzurlu ol...

yelyel pazartesi kontrolümüz sanırım kesin doğum tarihimiz belli olacak ...suyun durumuna göre...evet hastaneyle konuştum ama odalar doluydu göremedim...tek kişilikmiş odaları ve paket fiyat veriyorlar...refakatçi ücreti yeni doğan bakımı ve 2 gecelik yatış...1 yatak televizyon ve refakatçi iiçin bir koltuk varmış...orada yeni doğum yapan biri var çok memnun kalmış ankaralı anneler forumunda okudum...inş bizlerde aynı dileklerle ayrılırız hastaneden...çğnkü çok korkuyorum doğumdan sezeryan olcak ama yinede bi korku var içimde ...doğum tarihimiz belli olunca yazarım size ve doğumdan sonra yaşadıklarımı....allahım hayırlsıyla kucağımıza alacağımız günleri göstersin...olmayanada en kısa zamanda nasip etsin inş...

bonbonsekerim akayda mı yapacaksın doğumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…