Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

bi kaç gündür yiyorum aslında ama bende kuru kayısı pek işe yaramadı gibi yarında hoşafını yapıym bide onu deniym diyorum

Tolga Hoca bana transfer sonrası kabız olmamam için MAGNESİE CALCINEE toz diye birşey vermişti. ihtiyaç duymamıştım o nedenle kullanmadım. Hamilelere genelde bunu veriyorlarmış. İstersen Hoca ile telefonlaş sor.

teşekkürler melayden. olmazssa bi sorarım wc konusunda halen çok rahat değilim .Bu arada dün sabaha karşı cok ciddi karın mide ağrısı bulantıyla uyandım.parol aldım hafifledi akşama doğru yeniden midem çok bulandı.limon yedim...dün kapalıydı akay tüp gerçi cep telefonları var ama tatil günlerinde rahatsız etmek istemedim sonrada rahatladı midem zaten...

yalnız ben dünden beri tuvalete çıkamadım kabız olmuym diye çok uğraştım ama olucam galiba ...
canım yemektense kaynat hoşafını iç posasıyl beraber daha etkili oluyor....

maytap sanada hayılrı olsun...hepimiz hayırlı haberler alırız inş....yelyelle aynı gün toplattık bebişlerimizi:))seninle de sanırım aynı gün oldu transferlerimiz...hadi hayırlısı bayram şekerlerimizi alıp gelelim inş...

teşekkür ederim.....benden önceydiniz sanırım..hatta bana bol şans dilediniz galiba:)

teşekkür ederim.....benden önceydiniz sanırım..hatta bana bol şans dilediniz galiba:)
evettt:)

test gününe az kaldı kızlar ne zormuş beklemek böyle bi test olsa transferle birlikte öğrensek ne güzel olurmuş...

Son düzenleme:
kızlar bende tolga hocanın hastasıyım.. ilk tüp bebek denememi yaptık bu ay ve sonuç pozitif..tolga hoca inananılmaz bir güven veriyor insana..kendine olan güveni sizide ii hissettiriyor..ekipte çok güzel..ben çok çok memnun kaldım hepsinden ..herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir merkez..umarım sizlerde güzel haberi alabilirsiniz..

bebeğin hayırlı olsun icee,darısı bize inş...az kaldı test günümüze,,,,yelyelin dediği gibi çok zormuş beklemek....zaman hızla akarken birden bire durdu sanki :18:
birde bişiy sorcam kızlar bugün 10.günüm ama hiiçbir belirtim yook...kimisinde oluyormuş sizlerde varmı bişey...:44:

arkadaşlar merhaba
ben de yeni üyeyim
benım de esimde sayı azlığı bende de çikolata kisti problemleri var..
haziran ayında tüp bebek düşünüyoruz tolga hocada
sizleri hem merakla hem de heyecanla izliyorum..
inşallah isteyen herkes bebeklerine kavusur.
kolaylıklar dılıyorum..

bonbonşekerim transfer gününü sayma..bugün daha 9.günümüz:))belirti bendede yok..ben geçen sene hamile kalmıştımm..tüp bebekti yine..ve hiç bir belirtim yine yoktu...ama beklemek gerçekten çok zor(

benimde hiç belirtim yok korkuyorum ...

gözünüzaydın darısı bizlerin başına

hayırlı olsun tedaviniz

iyi dilerkleriniz için çok teşekkür ediyorum..Allah herkese nasip etsin inş..bendede hiç bir belirti olmadı fiziksel olarak kalbinizi ferah tuttun lütfen

kızlar bişey sorucam pozitif olmasına dua ederek şayet kan testi negatif olursa ilaçları bırakıcakmıyım.bide dayanamadım idrarda baktım negatif size pazertesi hemen sonucu yazamıycam testi verip yola çıkıcaz.çarşamba yada perşembe haber veririm....dualarım sonucunu bekleyen herkez için hepimiz için ...

kızlar kendim sordum kendim cevaplıym :) akayı aradım sonuca göre onlar bizi bilgilendirmek için arıycaklarmış.ben idrar testini 7. gün yapmıştım yine umudum bu forumda yeşerdi

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...onuc-cikipta-kanda-potitif-cikan-varmi-4.html

herkese iyi bayramlar

bende size güzel haber vermek isterdim.ama benimde negatif inşallah bonbonşekeri güzel haberi verirde moralimiz yerine gelir

canım ya Allah yardımcınız olsun bizde aynı yollardan geçtik sizi iyi anlıyoruz inş hepimiz bi gün bebeklerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…