- Konu Sahibi dogapoyraz
bu arada teyzeleri oğlum olacakmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bonbonşekeri allah sağlıkla tamamına erdirdirsin.bizde çok şükür kalp atışınıda duyduk .cinsiyeti öğrenince yazarım
selam arkadaşlar
bende akayda tüp bebek tedavisi gördüm su an 31 haftalık gebeyim. sehır dısında olmama ragmen hala ayda bir arayıp durumumu soruyorlar. bu bıle moral oluyor ınanın. allah hayırlısıyla herkese nasip etsin inşallah. kolay bir süreç değil ama olumlu olmak ve Allah'tan hayırlısınız istemek gerek. merkeze gittiğim dönemde tanıştığım ama ismini bilmediğim herkese sık sık dua ediyorum. bu forumu takip etmeye başladığımdan beri bu sayfadakilerede. dilerim herşey gönlünüzce olur.
mavisahil allah tamamnıa erdirsin bende 16 hafayı bitridm ama 4 ayda inanın 1 kez aradılar...ama bu hafta bi kontrole gidicem bakalım ...ne dicek tolga bey ...allahım hakkımızda hayırlısını versin...
buralar çok sessiz ve ıssız oldu. kimseler uğramıyor. yine de paylaşmadan edemeyeceğim. kısmetse kızımolacak.
melayden çoooooooook sevindim ...allah kucağına alacağın günleride göstersin inş...ne kadarlık oldunuz...
buralar çok sessiz ve ıssız oldu. kimseler uğramıyor. yine de paylaşmadan edemeyeceğim. kısmetse kızımolacak.
çok teşekkür ederim.. 13+1 günlük oldu.. şükürler olsun.
maşallah melayden allah sağlıkla tamamına erdirsin... kızlar benimde randevum haftaya cumartesi cinsiyet öğrenebilrsem yazarım muhakkak [/QUO
allah hayırlısını versin yelyel ...dilerim sende kucağına alacağın günleride görürüsün...
bu arada takiplerinizi nerede yaptırıyorsunuz...ben hala tolga beye devam ediyorum biraz sıkıntılı geçiyor benim güvenemiyorum başkasına sanki...
allah tamamına erdirsin inş...
maşallah melayden allah sağlıkla tamamına erdirsin... kızlar benimde randevum haftaya cumartesi cinsiyet öğrenebilrsem yazarım muhakkak [/QUO
allah hayırlısını versin yelyel ...dilerim sende kucağına alacağın günleride görürüsün...
bu arada takiplerinizi nerede yaptırıyorsunuz...ben hala tolga beye devam ediyorum biraz sıkıntılı geçiyor benim güvenemiyorum başkasına sanki...
bende tolga hocanın muayenehanesine başladım onunla devam kararı aldık bizde. senin neden sıkıntılı geçiyo...
canım benim çok bulantım olmadı ama ilk 4 ay hep kanamam oldu...hala progestereon fitil ve iğne kullanıyorum...risk hala devam ediyor...geçen ay gittiğimdede bebeğin aşağıda olduğunu söyledi istirahat verdi...bakalım bu ayki kontrolümüz ayın 19 unda ne dicek acaba...inş bi sorun çıkmaz...bu durumda başka doktora da güvenemiyorum...
canım benim çok bulantım olmadı ama ilk 4 ay hep kanamam oldu...hala progestereon fitil ve iğne kullanıyorum...risk hala devam ediyor...geçen ay gittiğimdede bebeğin aşağıda olduğunu söyledi istirahat verdi...bakalım bu ayki kontrolümüz ayın 19 unda ne dicek acaba...inş bi sorun çıkmaz...bu durumda başka doktora da güvenemiyorum...