• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

bonbonşekeri allah sağlıkla tamamına erdirdirsin.bizde çok şükür kalp atışınıda duyduk .cinsiyeti öğrenince yazarım :emir_bebek: :nazar:

çok sevindim bende kaç gündür girip bakıyorum senden haber yok allahım tamamına erdirsin inş ...ama lütfn dikakt et kendine yorma çok kendini ....sabırsızlıkla bekliyorum ...

selam arkadaşlar
bende akayda tüp bebek tedavisi gördüm su an 31 haftalık gebeyim. sehır dısında olmama ragmen hala ayda bir arayıp durumumu soruyorlar. bu bıle moral oluyor ınanın. allah hayırlısıyla herkese nasip etsin inşallah. kolay bir süreç değil ama olumlu olmak ve Allah'tan hayırlısınız istemek gerek. merkeze gittiğim dönemde tanıştığım ama ismini bilmediğim herkese sık sık dua ediyorum. bu forumu takip etmeye başladığımdan beri bu sayfadakilerede. dilerim herşey gönlünüzce olur.

selam arkadaşlar
bende akayda tüp bebek tedavisi gördüm su an 31 haftalık gebeyim. sehır dısında olmama ragmen hala ayda bir arayıp durumumu soruyorlar. bu bıle moral oluyor ınanın. allah hayırlısıyla herkese nasip etsin inşallah. kolay bir süreç değil ama olumlu olmak ve Allah'tan hayırlısınız istemek gerek. merkeze gittiğim dönemde tanıştığım ama ismini bilmediğim herkese sık sık dua ediyorum. bu forumu takip etmeye başladığımdan beri bu sayfadakilerede. dilerim herşey gönlünüzce olur.

mavisahil allah tamamnıa erdirsin bende 16 hafayı bitridm ama 4 ayda inanın 1 kez aradılar...ama bu hafta bi kontrole gidicem bakalım ...ne dicek tolga bey ...allahım hakkımızda hayırlısını versin...

mavisahil allah tamamnıa erdirsin bende 16 hafayı bitridm ama 4 ayda inanın 1 kez aradılar...ama bu hafta bi kontrole gidicem bakalım ...ne dicek tolga bey ...allahım hakkımızda hayırlısını versin...

ama şunuda söylemeliyim doktorumdan oradaki çalışanlardan hepsinden çok memnunum yine bebek düşünsem yine olmasa tek tercihim tolga bey olur...o aşamadaki yardım, hoşgörü güleryüz anlayış hiçbirşeye değişmem ....çevremdeki herkesede tavsiye ediyorum ...

buralar çok sessiz ve ıssız oldu. kimseler uğramıyor. yine de paylaşmadan edemeyeceğim. :nazar:kısmetse kızım:nazar:olacak. :emir_bebek:

buralar çok sessiz ve ıssız oldu. kimseler uğramıyor. yine de paylaşmadan edemeyeceğim. :nazar:kısmetse kızım:nazar:olacak. :emir_bebek:

:nazar: :nazar: maşallah melayden allah sağlıkla tamamına erdirsin... kızlar benimde randevum haftaya cumartesi cinsiyet öğrenebilrsem yazarım muhakkak :emir_bebek: :emir_bebek:

çok teşekkür ederim.. 13+1 günlük oldu.. şükürler olsun.

allah tamamına erdirsin inş...
:nazar: :nazar: maşallah melayden allah sağlıkla tamamına erdirsin... kızlar benimde randevum haftaya cumartesi cinsiyet öğrenebilrsem yazarım muhakkak :emir_bebek: :emir_bebek:[/QUO

allah hayırlısını versin yelyel ...dilerim sende kucağına alacağın günleride görürüsün...
bu arada takiplerinizi nerede yaptırıyorsunuz...ben hala tolga beye devam ediyorum biraz sıkıntılı geçiyor benim güvenemiyorum başkasına sanki...

allah tamamına erdirsin inş...
:nazar: :nazar: maşallah melayden allah sağlıkla tamamına erdirsin... kızlar benimde randevum haftaya cumartesi cinsiyet öğrenebilrsem yazarım muhakkak :emir_bebek: :emir_bebek:[/QUO

allah hayırlısını versin yelyel ...dilerim sende kucağına alacağın günleride görürüsün...
bu arada takiplerinizi nerede yaptırıyorsunuz...ben hala tolga beye devam ediyorum biraz sıkıntılı geçiyor benim güvenemiyorum başkasına sanki...

bende tolga hocanın muayenehanesine başladım onunla devam kararı aldık bizde. senin neden sıkıntılı geçiyo...

bonbonşekeri benimde aşırı bulantılarım oldu en son kan kustum. 1-2 haftadır giderek azaldı.umarım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz hayırlısıyla. hiç bişey yiyemedim elevit verdi tolga hoca 1 ay önce. folbioluda ozaman kestik şimdi sadece elevit alıyorum vitamin olarak.

Son düzenleme:
canım benim çok bulantım olmadı ama ilk 4 ay hep kanamam oldu...hala progestereon fitil ve iğne kullanıyorum...risk hala devam ediyor...geçen ay gittiğimdede bebeğin aşağıda olduğunu söyledi istirahat verdi...bakalım bu ayki kontrolümüz ayın 19 unda ne dicek acaba...inş bi sorun çıkmaz...bu durumda başka doktora da güvenemiyorum...

canım benim çok bulantım olmadı ama ilk 4 ay hep kanamam oldu...hala progestereon fitil ve iğne kullanıyorum...risk hala devam ediyor...geçen ay gittiğimdede bebeğin aşağıda olduğunu söyledi istirahat verdi...bakalım bu ayki kontrolümüz ayın 19 unda ne dicek acaba...inş bi sorun çıkmaz...bu durumda başka doktora da güvenemiyorum...

inşallah sıkıntı yoktur. onlar güçlü bebekler zor aşamalardan geldiler. ablam da şu anda gebe. şu anda 17. haftadalar ve ikiz gebelik. geçenlerde ani ve miktar olarak çok fazla kanaması oldu. bir gün hastanede yatmak durumunda kaldı. doktorlarının ve hastanedeki diğer doktorların açıklamasına göre %80 gebeliklerde yaşanan bir durummuş. şükür üçüde şu anda gayet iyiler. bebeklerdede ablamda da sıkıntı yok. ama bu durumlarda mümkün olduğu kadar iyi düşünmük gerekiyor. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

cnm hiç içini sıkma allahın izniyle herşey yolunda gidicek. hamile kalmak bile bana çok uzak gelmeye başlamıştı.hatta pozitifi gördüğümde inanamadım.emanetiniz allaha sen kendine dikkat et.gerisini düşünme.bu arada bende devam ediyorum fitile.

Tabi herşeyin hayırlısı...zaten tekmelerini hissettikçe dünyalar benim oluyor...korkumdan hiçbişey alamıyorum bebeğime ama kontrolden sonra başlıcam...almaya çok zor tutuyorum kendimi allahım kucağımıza alacağımız günleride göstersin inş...bir şey daha sorcam akayın doğum servisinde odaları nasıl bilginiz varmı...hiç bakmak aklıma gelmedi doğum içinde tolga beyden başkasını düşünemiyorum kendimi başkasına emanet edemeyecekmişim geliyor :)

kızlar bişey sorucam ben hamileliğimin başından beri hiç idrar tahlili vermedim .siz idrar tahlili yaptırdınızmı.kafama takıldı.

Son düzenleme:
Back