- Konu Sahibi dogapoyraz
bende size güzel haber vermek isterdim.ama benimde negatif inşallah bonbonşekeri güzel haberi verirde moralimiz yerine gelir
geçmiş olsun diyelim. hayatında bir tecrübe oldu.. inşallah bir daha ki sefere diyelim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende size güzel haber vermek isterdim.ama benimde negatif inşallah bonbonşekeri güzel haberi verirde moralimiz yerine gelir
heyecanla bekledim hepinizin sonucu...ne desem boş..ama innaıyorumki allhım isteyen herkese nasip edecek...allahım bana nasip etti...dilerim isteyen dileyen herkese nasip eder....
heyecanla bekledim hepinizin sonucu...ne desem boş..ama innaıyorumki allhım isteyen herkese nasip edecek...allahım bana nasip etti...dilerim isteyen dileyen herkese nasip eder....
canım ya Allah yardımcınız olsun bizde aynı yollardan geçtik sizi iyi anlıyoruz inş hepimiz bi gün bebeklerimize kavuşuruz
geçmiş olsun diyelim. hayatında bir tecrübe oldu.. inşallah bir daha ki sefere diyelim..
kızlar ben de kısmetse ocak ayında başlayacagım çok heyecanlıyım sürec hakkında bilgilendırebilir misiniz
iğneleri nasıl yaptını çok acıtıyor mu ?
kilo aldınız mı vs..
tesekkur edıyorum bonbonsekerım, hayırlı olsun sana da cok mutlu oldum.
tavsiyelerin var mı
bizim sorunumuz erkek infertilitesi eşimin sperm hareketliliği az, varikosel ameliyatı olduk 3 ay gectı daha test yaptırmadık
ben de bu ay gerekırse hısteroskopi olacagım önce ona bakacak Tolga Hoca, ocak diye kararlaştırdık
peki transfer zor bir işlem mi ? sanırım onda anestezi olmuyor
tesekkur edıyorum bonbonsekerım, hayırlı olsun sana da cok mutlu oldum.
Tavsiyelerin var mı
bizim sorunumuz erkek infertilitesi eşimin sperm hareketliliği az, varikosel ameliyatı olduk 3 ay gectı daha test yaptırmadık
ben de bu ay gerekırse hısteroskopi olacagım önce ona bakacak tolga hoca, ocak diye kararlaştırdık
peki transfer zor bir işlem mi ? Sanırım onda anestezi olmuyor
3 ayımız bitti darısı isteyen herkese
maşallah bonbonsekeri çok sevindim allah sağlıkla tamamına erdirsin bende aslında keseyi görünce yazarım diyodum .henüz bi kaç gün var görmeme ama çok şükür bende dondurulmuşlarla pozitifi gördüm bu ay.allahım dileyen isteyen herkeze nasp etsin.
ne güzel bir haber maşallah.. bu arada bizde pozitifi gördük.. ama bizimki normal yolla oldu.. hala şoktayız. kalp atışını duymayı bekliyoruz. bu arada haberi öğrenince yine soluğu Tolga Hocada aldık.. onun tavsiyeleri bizim için önemli çünkü..
yel yel çoooooooooooook sevindim inş iyiii haberlerini duyarız ....çok mutlu oldummmmmm....inş kucağına alacağın günleride görürsün....maşallah bonbonsekeri çok sevindim allah sağlıkla tamamına erdirsin bende aslında keseyi görünce yazarım diyodum .henüz bi kaç gün var görmeme ama çok şükür bende dondurulmuşlarla pozitifi gördüm bu ay.allahım dileyen isteyen herkeze nasp etsin.
melayden hadi hayırlısı inş ...kucağına alacağın günleride görürsün....ne güzel bir haber maşallah.. bu arada bizde pozitifi gördük.. ama bizimki normal yolla oldu.. hala şoktayız. kalp atışını duymayı bekliyoruz. bu arada haberi öğrenince yine soluğu Tolga Hocada aldık.. onun tavsiyeleri bizim için önemli çünkü..
melayden çook sevindim gözünüz aydın hemde kendiliğinden olmuş allah sağlıkla tamamına erdirsin.Tolga hoca ve ekibi sayesinde ilk defa pozitifi gördüm.bizde tolga hocayla devam edicez.
kizlar tupten onceki ay kendiligimden hamile kaldim ama maalesef kalp atisi olmadi yine tolga hocaya kurtaj oldum ((
simdi atlatmaya calisiyorum bida aynisi olur diye cok korkuyorum
akayda pgt yapiyorlarmi acaba
skyline ilk hamillelğim benimde öyle olmuştu yine tedaviyle ama normal olmuştu ...ne olur toparlanmaya çalış allahım ne zman ol derse o zaman olur.....
bebeis bekleyenleri kutlarim Allah tamamina erdirsin insallah