• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

heyecanla bekledim hepinizin sonucu...ne desem boş..ama innaıyorumki allhım isteyen herkese nasip edecek...allahım bana nasip etti...dilerim isteyen dileyen herkese nasip eder....

çokkk tşk ederim...allahım sizlerede nasip etsin...haftya kalp atışları ve kese için gidicem sanırım duymadan inanamıcam...rüyada gibiyim...allahım isteyen herkese nasip etsdin...

heyecanla bekledim hepinizin sonucu...ne desem boş..ama innaıyorumki allhım isteyen herkese nasip edecek...allahım bana nasip etti...dilerim isteyen dileyen herkese nasip eder....

cnm :nazar: :nazar: :nazar: maşallah çoook sevindim moral oldun.allah tamamına erdirsin.ve şunu anladım kısmetten ötesi yok allahım yazdıysa alnımıza olucak gerisi boş .3.gün 5. gün yok yumurta saysı kalitesi hiiç önemli değil bu işlerde kızlar.

Son düzenleme:
canım ya Allah yardımcınız olsun bizde aynı yollardan geçtik sizi iyi anlıyoruz inş hepimiz bi gün bebeklerimize kav:14:uşuruz

geçmiş olsun diyelim. hayatında bir tecrübe oldu.. inşallah bir daha ki sefere diyelim..

sağolun kızlar .bakalım artık allahın bi bil bildiği var bekliycez zamanını.desteğiniz ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim :71:

hepinize çok tşk ederim...kısmetten ötesi yok ...allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin...kucağımıza almayyı nasip etsin inş...

kızlar ben de kısmetse ocak ayında başlayacagım çok heyecanlıyım sürec hakkında bilgilendırebilir misiniz
iğneleri nasıl yaptını çok acıtıyor mu ?
kilo aldınız mı vs..

kızlar ben de kısmetse ocak ayında başlayacagım çok heyecanlıyım sürec hakkında bilgilendırebilir misiniz
iğneleri nasıl yaptını çok acıtıyor mu ?
kilo aldınız mı vs..

SKYLİNE,hayırlısı olsun senin için dilerim bu güzelliği sende yaşarsın ,,,iğnelere gelince canın acımıyor...süreçte sabırlı olman gerekiyor zaten seni her konuda bilgilendiriyorlar,,,iğneleri koldan yapıyorsun hiç canın acımıyor...ben zaten kiloluydum ama bu iğnelerin kilo yaptığını duydum belki banada yapmıştır zaten ben 10 aydır kullanıyporrdum iğneleri doğal yolla kalabilmek için baktım olmuyor en sonunda yueter dedim ben tüp istiyorum dedim,,,allahım bu güzelliği yaşattı bana,,,dilerim isteyen dileyen herkese yaşatır...lütfen sabırlı ol ve hep umutlu ol...

tesekkur edıyorum bonbonsekerım, hayırlı olsun sana da cok mutlu oldum.
tavsiyelerin var mı
bizim sorunumuz erkek infertilitesi eşimin sperm hareketliliği az, varikosel ameliyatı olduk 3 ay gectı daha test yaptırmadık
ben de bu ay gerekırse hısteroskopi olacagım önce ona bakacak Tolga Hoca, ocak diye kararlaştırdık
peki transfer zor bir işlem mi ? sanırım onda anestezi olmuyor

tavsiyelerin var mı
bizim sorunumuz erkek infertilitesi eşimin sperm hareketliliği az, varikosel ameliyatı olduk 3 ay gectı daha test yaptırmadık
ben de bu ay gerekırse hısteroskopi olacagım önce ona bakacak Tolga Hoca, ocak diye kararlaştırdık
peki transfer zor bir işlem mi ? sanırım onda anestezi olmuyor

skyline tedavin hayırlı olsun.yumurta toplama anestezi altında oluyo ben en çok yumurta toplamadan korkuyodum ama hiç korktuğum gibi olmadı sonrasında ağrımda olmadı transfer kolay bi işlem vajinal muayene gibi düşün.transferden sonra bi kaç gün yatıyosun kabız olmamaya dikkat ediyosun. güzel haberlerini bekliyoruz

Tavsiyelerin var mı
ben de bu ay gerekırse hısteroskopi olacagım önce ona bakacak tolga hoca, ocak diye kararlaştırdık
peki transfer zor bir işlem mi ? Sanırım onda anestezi olmuyor

skyline hayırlısı olsun sewnin içinde yumurta top.ilemi anestezi altında yapılıyor ama kişiden kişiye değişiyor sanırım benim çok ağrım olmuştu öyleki kıvranarak uyanmışım...ama sende aynısı olmayabilir..inş olmaz...transfer işlemi çok kolay ...ben tarnsferden sonra hiç kalmadım öyleki evin içinde dolaşıyordum...test gününe kadar hiç dışarı çıkmadım...kabak çekirdeği yedim ve taze sıkılmış ananas suyu içtim ve kayuısı hoşafı içtim kabız olmamaya çalış...allahım isteyen herkese nasip etsin..benim de kanamam vardı giremedim bir hafta ama çok şükür iiim şimdi...allahım hayırlısını versin hakkmızda ...

slm biz de ya genart ya da akay ı düşünüyoruz ama kararsızız .genartı çok ilgisiz buluyorum , hrkes ne kadar ilgili olduklarından bahsetmiş ancak eşim kaan hoca tarafından genartta ameliyat edildi ve bize biz oarada yokmuşuz gibi davrandılar. muameleye inanamadım. laboratardan bilgi almak için çok ugraştım. telefonla aradıgmızda da çok sert ve ilgisiz oldular hep . anlamıyorum hiç.

3 ayımız bitti darısı isteyen herkese

:nazar: :nazar: :nazar: maşallah bonbonsekeri çok sevindim allah sağlıkla tamamına erdirsin bende aslında keseyi görünce yazarım diyodum .henüz bi kaç gün var görmeme ama çok şükür bende dondurulmuşlarla pozitifi gördüm bu ay.allahım dileyen isteyen herkeze nasp etsin. :nazar: :nazar: :nazar:

:nazar: :nazar: :nazar: maşallah bonbonsekeri çok sevindim allah sağlıkla tamamına erdirsin bende aslında keseyi görünce yazarım diyodum .henüz bi kaç gün var görmeme ama çok şükür bende dondurulmuşlarla pozitifi gördüm bu ay.allahım dileyen isteyen herkeze nasp etsin. :nazar: :nazar: :nazar:

ne güzel bir haber maşallah.. bu arada bizde pozitifi gördük.. ama bizimki normal yolla oldu.. hala şoktayız. kalp atışını duymayı bekliyoruz. bu arada haberi öğrenince yine soluğu Tolga Hocada aldık.. onun tavsiyeleri bizim için önemli çünkü..

ne güzel bir haber maşallah.. bu arada bizde pozitifi gördük.. ama bizimki normal yolla oldu.. hala şoktayız. kalp atışını duymayı bekliyoruz. bu arada haberi öğrenince yine soluğu Tolga Hocada aldık.. onun tavsiyeleri bizim için önemli çünkü..

:nazar: melayden çook sevindim gözünüz aydın hemde kendiliğinden olmuş allah sağlıkla tamamına erdirsin.Tolga hoca ve ekibi sayesinde ilk defa pozitifi gördüm.bizde tolga hocayla devam edicez.:nazar: :nazar:

kizlar tupten onceki ay kendiligimden hamile kaldim ama maalesef kalp atisi olmadi yine tolga hocaya kurtaj oldum :(((

simdi atlatmaya calisiyorum bida aynisi olur diye cok korkuyorum

akayda pgt yapiyorlarmi acaba

bebeis bekleyenleri kutlarim Allah tamamina erdirsin insallah

yel yel çoooooooooooook sevindim inş iyiii haberlerini duyarız ....çok mutlu oldummmmmm....inş kucağına alacağın günleride görürsün....
melayden hadi hayırlısı inş ...kucağına alacağın günleride görürsün....
:nazar: melayden çook sevindim gözünüz aydın hemde kendiliğinden olmuş allah sağlıkla tamamına erdirsin.Tolga hoca ve ekibi sayesinde ilk defa pozitifi gördüm.bizde tolga hocayla devam edicez.:nazar: :nazar:

kizlar tupten onceki ay kendiligimden hamile kaldim ama maalesef kalp atisi olmadi yine tolga hocaya kurtaj oldum :(((

simdi atlatmaya calisiyorum bida aynisi olur diye cok korkuyorum

akayda pgt yapiyorlarmi acaba

skyline ilk hamillelğim benimde öyle olmuştu yine tedaviyle ama normal olmuştu ...ne olur toparlanmaya çalış allahım ne zman ol derse o zaman olur.....
bebeis bekleyenleri kutlarim Allah tamamina erdirsin insallah

Back