Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

daha iyi olmuş canım.. hiç değilse yarına kadar sancıların daha da azalmış olur.. sende daha rahat olursun..

bu arada bagdagül hanım nasıl biri.. güven veriyor mu?

cnm bağdegül hanım tatlı bi bayan.ben tanıştım tesadüfen bi gittiğimde.cvside gayet iyiydi.benim içim rahat allahın izniyle bebişlerimiz emin ellerde

Son düzenleme:
melayden seninde kasımdaydı yanlış hatırlamıyosam.sanada az kalmış geri sayım başlamış :)

Son düzenleme:
kızlar selam herkese, tolga hoca ile tüp tedaviniz toplam ilaçlar dahil nekadara mal oldu? sakıncası yoksa yazabilirmisiniz? ben çok kararsızımda bu konuda:26:

kızlar selam herkese, tolga hoca ile tüp tedaviniz toplam ilaçlar dahil nekadara mal oldu? sakıncası yoksa yazabilirmisiniz? ben çok kararsızımda bu konuda:26:

soway meraba;kişiye göre değişebilir aslında fiyat çünkü kulanılan ilaçlar yöntemler değişebilir.Telefonla yada gidip yüzyüze banu hanımla bi görüş derim.akay tüp bebek koordinatörü Banu Düzen.hem aklındaki sorularıda gidermiş olursun.sosyal güvencen varsa çok cüzzi rakamlara muayenede olup testlerini yaptırabiliyosun.ben burdaki yorumlar üzerine gidip görüştüm.ve başka merkezlede görüşmedim akayda başladım tedavime.ama sonuçta seni eşinle birlikte en çok hangi merkez mutlu edicekse kriterlerinize göre onu araştırmalısın.allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
cnm bağdegül hanım tatlı bi bayan.ben tanıştım tesadüfen bi gittiğimde.cvside gayet iyiydi.benim içim rahat allahın izniyle bebişlerimiz emin ellerde

yorumun benim için önemliydi. iyi bakalım. bonbomşekerim şimdi bonİbonşekerlerini almaktadır, sende yarın alacaksın dimi. allah yardımcınız olsun.

transfer basit bir işlem. özellekle emriyo görüntülerini ameliyathaneye yansıttıkları ekranı görünce insan bir tuhaf oluyor. hepsini alıp gelesi geliyor.

benimde yarın 13.30 ta transferim bizde hiç kimseye söylememiştik bugün dayanamadım anneme söyledim.anneme söylemeyince kendimi bi tuhaf hissediyodum.söyledim rahatladım. :)bonbonsekeri güzel haberi bekliyoruz...

melayden canım yelyel in dediği gibi tatlı bi bayan...ama ekip çok tatlı zaten...ben 1yıldır oranın hastasıyım...ne başka merkez düşündüm nede başka bir doktor...zaten onlara alıştınmı istesende başkasına güvenemem sanırım:)))kendini çok rahat hissediyorsun...ben şekerlerimi aldım test günüm 7 kasım allahım çifte bayram yaşatsın hepimize ....zaten transferden sonra onların varlığını hissetmek paha biçilemez.....beni odaya aldıkalrında mutluluktan ağladım...allahım dualarımızıkabul etsin...

hayırlı olsun inşallah 7 kasım bayramdan da bayram olur. bende senin gibi düşünüyorum. 1 yıldır akaya gidip geliyorum. 2 tane başarısız deneme sonucu almış olmama rağmen başka yerde rahat edeceğimi düşünmüyorum. başka bir yere de gitmedim. bakalım 3 denemede inşallah olur.

Bebişinin doğum haberinide alacağız buradan.Kolay bir hamilelik süreci geçirirsin inşallah :)

amin cnm inşallah.

kızlar detaylı yazamamıştım.uyudum biraz .transfer rahattı.kalanları dondurduk.bonbonşekeri seninkide hayırlı uğurlu olsun.test günümüz aynı 7 kasım :)allahın izniyle bayramda veriyoruz güzel haberleri.melayden kasımdada senin heyecanını yaşıycaz burda paylaşmayı ihmal etme merak ederiz
desteğiniz çok önemlydi bu süreçte .çünkü aynı şeyleri yaşadığımız için bizi ancak biz anlarız.sağolun kızlar

öncelikle merhaba ...bebekleriniz hayırlı olsun arkadaşlar...7 kasım benim içinde büyük gün...ne tesadüf :))umarım güzel haberler alırız...akay açıkmış bayramın 2.günü... ben orda yaptıracağım....

canım hayırlı olsun inş sıkıca tutunurlar bizede dua edin inşş.

hadi hayırlı olsun..inşallah sıkı sıkı tutunur. onun için en güvenli yerde şu anda...

amin kızlar inşallah.sizdende güzel haberleri alıcaz allahın izniyle

maytap meraba seninde hayırlı uğurlu olsun bebeğin.akay açık evet.7 kasımda güzel haber sayısı arttı.allahım dularımızı kabul etsin kızlar...

yalnız ben dünden beri tuvalete çıkamadım kabız olmuym diye çok uğraştım ama olucam galiba ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…