Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

hımm tşk bunlarıda dikkate alayım bende ilkkez anestezi alıcam bende çok korkuyorum hayırlısı artık allahım dualarımızı kabul etsin ...cetrodite bende ateş ve terleme yaptı...

hımm tşk bunlarıda dikkate alayım bende ilkkez anestezi alıcam bende çok korkuyorum hayırlısı artık allahım dualarımızı kabul etsin ...cetrodite bende ateş ve terleme yaptı...

güzel haberlere az kaldı allahın izniyle. melayden yumurta toplama konusunda bizi aydınlatırmısın üzerimizi nerde çıkarıyoruz eşimizi aynı andamı alyolar sperm için odadamı anestezi verip alıyolar çok teşekkürler senden başka yazanımız yok

Son düzenleme:
eşofmanla gitmek daha mı iyi olur,,,yumurta toplama işlemi ve transfer,uygulama ünitesi yazan yerdemi yapılıyor bilgi verirmisiniz lütfen,odalar oradamı
eşimizi yakınlarımızı yanımıza alıyorlar mı işlemden sonra,:18::18::18:

merhaba.. öncelikle anestezi uygulamasına ilişkin bir formu size ve eşinize doldurtuyorlar. uygulama ünitesinde iki tane hasta odası var bir de dinlenme odası gibi bişey var. sizi hasta odalarına alacaklar. içinde tuvaleti banyosu vs. leri olan tertemiz odalar. idrarınız geldikçe tuvaletleri kullanımanız istenecek ve önlük bone falan verecekler. atlet giyin bence onu çıkartmıyorlar. insan kendini daha rahat hissediyor. onun haricinde herşeyi çıkarıyorsunuz. damar yolu bu odada açılıyor. sıkıcıda olsa burda biraz bekliyorsunuz. ameliyathane de sizi çok neşeli bir grup karşılıyor ve sizi rahatlatıyorlar. prosedür sorunları ad soyad yaş vs. sonra anestezi vermeye başlar başlamaz zaten uyuyorsunuz ve size göre anında uyanıyorsunuz ve hasta odasında buluyorsunuz kendinizi. tabii ki eşinizi yanınıza alıyorlar. size çorba getiriyorlar. yanınızda tatlı birşeylerde bulundurabilirsiniz. çünkü aç olacaksınız ve tansiyonunuz düşebilir. geri kalanlar kişinin bünyesine göre değişir heralde.

ben uyandıktan sonra herhangi bir ağrı veya sancı hissetmedim. ancak akşamında tuvalet yaparken yürürken falan zorluk çektim. gaz sancısı kötüyde. ancak bunları düşünmüyorsunuz bile. çünkü sanki bebeklerinizi bir yere bırakmışınız ve biran önce almaya gitmeniz gerekiyormuş gibi hissediyorsunuz. hemen ertesi gün ve transfer gününe kadar hergün arayarak sizi embriyorlarınız durumu hakkında bilgilendiriyorlar. zaten günün en güzel ve heyecanlı dakikaları bu. ertesi günkü haber için sabırsızlanıyorsunuz. umarım bir nebze de olsa yardımcı olabilmişimdir. sevgilerimle
allah yardımcınız olsun

bu arada spremleri sizi odaya almadan önce eşinizi alıyorlar. siz hasta odasına gitmeden zaten eşinizin işlemi tamamlanmış oluyor. unutmayın burda özel olan sizsiniz. hasta odalarında kilitli dolaplarda bulunmakta. elbiselerinizi burada asabilirsiniz. üzerinize basitçe geçirebileceğizin rahat kıyafetleri tercih edin.

çok tşk ler melayden çok yardımcı oldun...allahım kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...sanırım yanımızda başka bişey götürmeye gerek yok ...

amin inşallah. yanınızda sadece ödeme yapacağınız miktarı götürmeniz yeterli :)

Son düzenleme:

melayden gerçekten çok teşekkürler
insan merak ediyo heyecan merak korku hepsi birarada
tekrar teşekkürler

Arkadaşlar bilen varsa yardımcı olabilirmi e2 127 progestron 0.74 çıktı yarın yeniden kan testi için çağırdılar sizce nasıl bu sonuçlar

Son düzenleme:
ayy çok heyecanlı yelyel belkide her gittiğimizde görüyoruz birbirimizi :))) herşey güzel olacak .....ama yarın bi gideyim bakalım ne dicekler umarım sorun çıkmaz...

evet bencede karşılaşıyo olabiliriz.aynı gün başladık seninle.aklına kötü şeyler getirme sonuçta tolga hoca ultrasonlada bakıyo hergittiğimizde .ve sendede yumurtaları görmüştü.güzel günler yakında allahın izniyle geri sayım başladı ...

bugün gittim yeniden kan verdim,hemşire ile karşılaştık sordum oda bi sorun yok biraz düşük çıktı ama kafana takma dedi sen ilaçlarını kullan cumartesi 8 de burada ol dedi...çok heyecanlıyım...

bendede ya ilaçlardan yada heyecandan ciddi bi mide bulantısı mevcut

Son düzenleme:

günlerdir nette AMH araştıran ve AMH sonucu 0.18 ÇIKAN BİRİ OLARAK ÖNCELİKLE SENİ YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM..GÖZÜN AYDIN ..ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH..BİLİNÇLİ OLMAK NE KADAR GÜZEL BİR ŞEY BRAWO SANA VE EŞİNE...DİLERİM BENDE EVLADIMA KARDEŞ DOĞURMA ŞANSINI YAKALAYABİLİRİM..TEK UMUDUM TÜP BEBEKDİ AMH DÜŞÜK ÇIKINCA ÜZÜLDÜM..HALA DOKTORUMLA GÖRÜŞEMEDİM..GEL DERSE KOŞA KOŞA GİDECEĞİM...HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN ..MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...İYİ GÜNLER SAĞLIKLA KAL ARKADAŞIM..

bendede ya ilaçlardan yada heyecandan ciddi bi mide bulantısı mevcut

bende iğnelerden değilde rahim kalınlaştırıcı kulalnıyorum o yapıyor ve ciddi bir iştahsızlık başladı bende ...herşey midemi bulandırıyor.:)belki kilo verebilirim diyede seviniyorum...yelyel bu arda sana fsh ve amh testi yapıldımı bana sadece progesteron ve e2 yapıldı aklıma takıldı bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…