Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

ben üzüldüm.. ama sen üzülme lütfen..

dondurulmuş embiryon varsa tedaviye onunla devam edersin...

tolga hoca da da negatifler artmaya başladı..

yenilenen kan testinde 3 gün sonra pozitif göre çok var bu sitede .pozitifliğe devam . :92:

Son düzenleme:

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun tabiiki forumu terketmedim şehir dışındaydım ve aklıma çok geldiniz hepiniz sana bu durunda sabır dilemekten başka bişey yapamıyorum hepimiz için herşeyin hayırlısı..bi gün mutlaka......

canım.. allah gönlüne göre versin.. önümüzde daha 3 gün var bakarsın değerlerin artıverir.. bu arada doğum günü şimdiden kutlu olsun aklımızdan çıkabilir. bu arada ben de 20 eylülüm..başak kadını yaniii..

ben üzüldüm.. ama sen üzülme lütfen..

dondurulmuş embiryon varsa tedaviye onunla devam edersin...

tolga hoca da da negatifler artmaya başladı..

evet son cümlen beni de bu aralar düşündürüyor.. ya da telaşlandırmaya başlıyor.. bu nedenle ben bir kaç yerle görüşmeyi düşünüyorumm..

evet son cümlen beni de bu aralar düşündürüyor.. ya da telaşlandırmaya başlıyor.. bu nedenle ben bir kaç yerle görüşmeyi düşünüyorumm..

kızlar bence Tolga Hoca bahane kısmetimizde varsa nerde olsa olur! sizi tanıyan merkezle bir adım öndesiniz. Tolga Hoca elinden geleni yapıyor, Rabbim nasip edeek gibi geliyor bana.

bende çok heyecanlıyım ekim ayında yaptırıcam çok heyecanlıyım ya tutmazsa ya yolunda gitmeyen bişiler olursa ,doktoruma güveniyorum ama son okuduklarım aklımı karıştırıyor...rabbim dileyen isteyen bütün kullarına nasip etsdin herşeyden önce hayırlısıysa versin hayırlısını versin ...amin...

bizde ekimde düşünüyoruz bu ay reglimin 3 .günü hormon testleri yapılacak.allahım dualarımızı kabul etsin.

günaydın kızlar size güzel bir haber verip merakınızı gidermek isterdim ama ne yazık ki negatif ağlayamadım bile misafirlerim vardı ve hastaneden arayıp sormadılar bile negatifi duymaktan daha çok üzdü beni hala ilaçlarımı almaya devam ediyorum ararlar diye bekledim ama aramadılar ben arayıp sorcam bırakayım mı diye
ailem ısrarla bir kez daha denememi istiyor ben buna şuan olumlu bakamıyorum ama tekrar aynı merkezi düşünürsek herhangi bir indirimleri olcak mı acaba bi fikriniz var mı ?

çok geçmiş olsun! Rabbim inş tez zamanda herkese nasip eder içindede bize. tedavimizi asla bırakmamalıyız kesinlikle devam etmeliyiz, fiyat konusunda bilgim yok ama merkezle konuşmakta fayda var.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende başımdan geçen hikayeyi paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 14 ay bebeğimiz olmadığı için internetten araştırma neticesinde Tolga hocaya gitmeye karar verdik. Eşimle beraber tahminen Ocak ayında Akay Hastanesine başvurduk. Tüp bebek merkezi sanırım yeni açılmıştı ve fazla müşterisi yoktu. Her neyse Tolga hoca hemen FSH ve AMH denilen iki test istedi benden. Bu sırada yumurtalık rezervinin iyi olduğunu normal yollardan çocuğumuz olabileceğini vs. bütün güler yüzüyle anlatıyordu. İki gün sonra rahim filminin sonuçlarını almak için gittiğimizde, sanki çok önemli bir sorun varmış gibi, aa arkadaşlar bir saniye sizin FSH sınırda çıkmış dedi. Fsh 9,1 çıkmış. Bizi oracıkta strese soktu. Derken, iki gün sonra da AMH testi 0,97 olarak geldi.(Bunu bizzat kendisi ben okulda iken direk yüzüme pat diye söylediği için bayılmamak için kendimi zor tuttum.) Amh testinden sonra Tolga Hoca sanki bizim tüp bebek tedavisiyle bile başarı şansımızın oldukça düşük olduğunu ima eden konuşmaları oldu. Ve acilen hiç vakit kaybetmeden önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıycaz dedi. Bu arada eşim klomen vs gibi hapları denesek olmaz mı diye sordu. Tolga hocanın gözünü para hırsı kaplamış olacak ki, bize kesinlikle o hapları kullanmamız gerektiğini, bu hapların zaten düşük olan yumurta rezervini iyice azaltacağını söyledi. Eşim kamuda müfettiş olarak çalışıyor ve Tolga hocanın tavırlarından şüphelendiği için beni başka bir doktora daha götürdü. Hakan hocaya gittik. Hakan hoca beni muayene etti ve fsh'ı amh'ı boşver ben gördüğüme inanırım dedi. Yumurtalıklara baktı ve sol tarafta 8 adet, sağ tarafta ise 6 adet antral folikül var ve yumurtalıkların gayet iyi dedi. Seraphone diye bi ilaç verdi, adetin 3.günü başlayarak 5 gün kullan 21.gün progesteron testi yaptır ve 3 ay bu şekilde devam edin dedi. Birinci ay yumurtlama oldu ama bebek olmadı, ikinci ay ise profesteron 14.7 çıkmıştı, hamilelik testi yaptığımızda da Allahımıza şükürler olsun bebek olduğunu öğrendik ve şu an 21 haftalık hamileyim.

Şimdi gelelim açıklanamayan olaylara,
benim Fsh o zamana kadar hep 7 civarında seyrediyordu, o ay 9,1 e çıkmış.
AMH testine göre yumurtalık rezervi çok düşük ve nerdeyse menapoza yakınım. Ama antral foliküller oldukça iyiydi.
Tolga hoca ısrarla klomen vs gibi hapların yumurtalık rezervini olumsuz etkileyeceğine söylemesine rağmen Hakan hoca kesinlikle böyle bir şey olmadığını aksine zayıf yumurtalık rezervinde bile bu hapların yumurtaların heba olmaması için çok önemli olduğunu söyledi.

Arkadaşlar, hali hazırda tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar kesinlikle morallerin bozmasınlar. Biz tolga hocada tüp bebek tedavisi felan yaptırmadığımız için adamın başarısız olduğunu felan asla söyleyemem.Belki tüp bebekte çok başarılıdır onu bilemem ama başımdan geçen ve tecrübe ettiğim olaylar neticesinde tolga hocanın kesinlikle iyi niyetli olmadığını ve para peşinde koştuğunu söyleyebilirim. Hatta kendisini mahkemeye vermeyi bile düşündük ancak netice alamayacağımız söylendiği için vazgeçtik.

Bu yazıyı sadece sizleri bilgilendirmek amacıyla yazıyorum. Özellikle AMH testine bakarak senin yumurtalık rezervin çok düşük diyen hastaları varsa burada, bu teste veya tolga hocaya fazla güvenmeden en az bir merkeze daha gitmeden tüp bebeğe karar vermesinler. AMH testine de fazla güvenmeyin bence, ben yine bu sitede selinemre diye bi kullanıcının başından geçen hikayeyi okuduğumda da, ona da aynı şekilde AMH ın 0,12 civarında olduğunu ve tüp bebekte başarı şansının yüzde bir olduğunu söylemiş tolga hoca. Bu arkadaşımızda ne hikmetse bu AMH ile başka bir merkezde tüp bebekle ikizlere hamile kalmış.

Allah dileyen herkese, en kısa zamanda bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. Allah en kısa zamanda yüzlerinizi güldürsün inşallah.

ay kızlar söylemeden edemeyeceğim bana anas ye demişti melayden aradık ama oturduğum yerde bütün marketleri dolaşmasına rağmen eşim bulamadı daha öncesinden akaya gidince beğendikten almayı da hiç düşünemedim yani ananası yiyemedim acaba ondan mı tutanamadı yumoşlar ne dersiniz :)))
valla ilk gördüğüm yerde alıp kesin tadına bakacam ama

cnm umudunu kaybetme.aslında herşey bi vesile ben kaderede çok inanırım.gelicekse bu bebişler muhakkak gelicekler.oyüzden allaha sığınıp elimizden geleni yapıp beklemek en güzeli.gelmeden maymun etti bizi bu veletler

Son düzenleme:

çok doğru söylüyosun canım benim Allahım çekemeyeceğimiz yükler yüklemesin inşallah hakketen maymun olduk yane

kızlar Akay yada farklı bir merkez hiç farketmez , bunlar bizim için vesile olacak, Ksımetimizde varsa zaten olur ben vesilemi arıyorum. ben Akayda tedavi görmek istiyorum.

kızlar Akay yada farklı bir merkez hiç farketmez , bunlar bizim için vesile olacak, Ksımetimizde varsa zaten olur ben vesilemi arıyorum. ben Akayda tedavi görmek istiyorum.

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah dr , hastane ,ilaç hepsi vesile dediğin gibi Allah sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin cümlemize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…