- Konu Sahibi dogapoyraz
-
kızlar hepinizin de ilgisine teşekkür ederim kendi adıma. hemşire transferin ertesi gününden saymaya başlıyor sanırım öle olunca dün 9. gündü meraktan duramadım ama idrar testinde de kan testinde de yoktu
kan sonucu 1.27 çıktı :))))))))))))
kendi kendime teselli veriyorum hiç değilse (0 ) yazmıyodu diye
asıl sonuç günüm pazar yani 11.09.2011 bi de o gün baktırcam. aslında eylül benim ayım yani hayatımdaki güzel olayların çoğu eylülde gerçekleşti inanıyorum ki (inanmak istiyorum) bu bebekte bana eylülde gelecek doğum günüm 16 Eylül, evlenme yıl dönümüm bu gün 9 Eylül, 19 Eylül bu işime başlamam,12 Eylül yaşam sevincim bi olay olmuştu Haydi söyleyelim hep beraber EYLÜLDE GEL DEMİŞTİM SANAA :))))))))))))))
akşam, üzüntüden sanırım, baya bi ağrım oldu sabah yine işe geldim düşünmeden edemiyorum aklımızdan çıkmıyor Allahım çekemeyeceğimiz yükler yüklemesin hayırlısıysa olsun ama eli ayağı düzgün akıl sağlığı beden sağlığı yerinde imanlı evlatlar nasip etsin bütün dileyen isteyen müslaman kardeşlerimizle beraber bana da inşallah .......
kızlar hepinizin de ilgisine teşekkür ederim kendi adıma. hemşire transferin ertesi gününden saymaya başlıyor sanırım öle olunca dün 9. gündü meraktan duramadım ama idrar testinde de kan testinde de yoktu
asıl sonuç günüm pazar yani 11.09.2011 bi de o gün baktırcam. aslında eylül benim ayım yani hayatımdaki güzel olayların çoğu eylülde gerçekleşti inanıyorum ki (inanmak istiyorum) bu bebekte bana eylülde gelecek doğum günüm 16 Eylül, evlenme yıl dönümüm bu gün 9 Eylül, 19 Eylül bu işime başlamam,12 Eylül yaşam sevincim bi olay olmuştu Haydi söyleyelim hep beraber EYLÜLDE GEL DEMİŞTİM SANAA :))))))))))))))
akşam, üzüntüden sanırım, baya bi ağrım oldu sabah yine işe geldim düşünmeden edemiyorum aklımızdan çıkmıyor Allahım çekemeyeceğimiz yükler yüklemesin hayırlısıysa olsun ama eli ayağı düzgün akıl sağlığı beden sağlığı yerinde imanlı evlatlar nasip etsin bütün dileyen isteyen müslaman kardeşlerimizle beraber bana da inşallah .......
herkese merhaba arkadaşlar
nerdesiniz melayden , türksoyu,doğapoyraz ve diğer arkadaşlar formu terkmi ettiniz yoksa kırdık mı yazılarımızda
ne bilim burda yazınca sanki rahatlıyor insan yada ben öyle hissediyorum.
kızlar iki gündür psikolojik de olabilir üşütmüş de olabilirim bilmiyorum midem bulanıyor birazcık
rüyamda kan testim 580 çıkıyo:))))))) iyidir umarım bugün 9. gün hayırlısı inşallah...
ben üzüldüm.. ama sen üzülme lütfen..
dondurulmuş embiryon varsa tedaviye onunla devam edersin...
tolga hoca da da negatifler artmaya başladı..
evet son cümlen beni de bu aralar düşündürüyor.. ya da telaşlandırmaya başlıyor.. bu nedenle ben bir kaç yerle görüşmeyi düşünüyorumm..
bende çok heyecanlıyım ekim ayında yaptırıcam çok heyecanlıyım ya tutmazsa ya yolunda gitmeyen bişiler olursa ,doktoruma güveniyorum ama son okuduklarım aklımı karıştırıyor...rabbim dileyen isteyen bütün kullarına nasip etsdin herşeyden önce hayırlısıysa versin hayırlısını versin ...amin...
baht bugün testi tekrarlayacaktı. merak ettim sonucu :26:
günaydın kızlar size güzel bir haber verip merakınızı gidermek isterdim ama ne yazık ki negatif ağlayamadım bile misafirlerim vardı ve hastaneden arayıp sormadılar bile negatifi duymaktan daha çok üzdü beni hala ilaçlarımı almaya devam ediyorum ararlar diye bekledim ama aramadılar ben arayıp sorcam bırakayım mı diye
ailem ısrarla bir kez daha denememi istiyor ben buna şuan olumlu bakamıyorum ama tekrar aynı merkezi düşünürsek herhangi bir indirimleri olcak mı acaba bi fikriniz var mı ?
ay kızlar söylemeden edemeyeceğim bana anas ye demişti melayden aradık ama oturduğum yerde bütün marketleri dolaşmasına rağmen eşim bulamadı daha öncesinden akaya gidince beğendikten almayı da hiç düşünemedim yani ananası yiyemedim acaba ondan mı tutanamadı yumoşlar ne dersiniz :)))
valla ilk gördüğüm yerde alıp kesin tadına bakacam ama
cnm umudunu kaybetme.aslında herşey bi vesile ben kaderede çok inanırım.gelicekse bu bebişler muhakkak gelicekler.oyüzden allaha sığınıp elimizden geleni yapıp beklemek en güzeli.gelmeden maymun etti bizi bu veletler
EMBRİYOLOG ebru mu ayrılmış kızlar?
kızlar Akay yada farklı bir merkez hiç farketmez , bunlar bizim için vesile olacak, Ksımetimizde varsa zaten olur ben vesilemi arıyorum. ben Akayda tedavi görmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?