Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

ben önce kan testi yapacağım..
sonra eczaneye gidip test alacağım hahaha:) ve fotosunu saklayacağım

eğer hamiş olursam..

eğer yaramaz tutunursa
eğer hevesim kursağımda kalmazsa...

herkese merhaba arkadaşlar
nerdesiniz melayden , türksoyu,doğapoyraz ve diğer arkadaşlar formu terkmi ettiniz yoksa kırdık mı yazılarımızda
ne bilim burda yazınca sanki rahatlıyor insan yada ben öyle hissediyorum.
kızlar iki gündür psikolojik de olabilir üşütmüş de olabilirim bilmiyorum midem bulanıyor birazcık
rüyamda kan testim 580 çıkıyo:))))))) iyidir umarım bugün 9. gün hayırlısı inşallah...

inş tutar Allah yardımcın olsun bende bu ay gidiyorum bakalım.

bu arada canım 9. gün idrarda çıkanlar var idrar testi yapsana!

üşüttünmü acaba? ada aldığın ilaçlar mı dokundu? dikkat et kendine!

ilaç dokundu ya galiba teradoxu içtikten sonra oldu ama çok korktum inşallah bişi olmamıştır çünkü 23:00 dan 2:00 kadar kustum fenalaştım ki kalbim sıkıştı ölcem sandım.. kasıklarım halen ağırıyor ama düşünmemeye çalışıyorum..

ilk 72 saatte tutunuyormuş ya bence olmadı boşa gitti emeklerim diye düşünüyorum ama allahtan umud kesilmez..

inş tutar Allah yardımcın olsun bende bu ay gidiyorum bakalım.

teşekkürler callcenter inşallah tutar merakdan ölecem hiç aklımdan çıkmıyor desem yeri var öğle tatilinde
küçük bi yer var orya gittim meğer idrar testi yapılıyomuş yaptırmadım geri döndüm artık yarın sabah ana sağlığa gidip kan vercem oturduğum yerde çok fazla poliklinik filan yok hemencik kan verip sonuç alabileceğim hastaneye gitsem sabah kan vercen öğleden sonra tekrar sonuç alcan vs....yarın olsun bakalım

Allah seninde yardımcın olsun umarım herşey göz açıp kapayıncaya kadar olup biter bebeğine kavuşursun

kızlar benim bebiş gelmekten vazgeçmiş sanırım transfer gününden itibaren saydığımda bu gün 10. gün sabah idrar testi yaptım malesef negatif kan testi de verdim ama öğleden sonra belli olcak ümitler bitti ........

inşallah seninledir.. dua edeceğim..

merak ediyorum..haber ver lütfen..

bu gün 3. gün ve 2 gündür içimde olan arkadaşımla bir iletişim kurmuştum..

ama ilk gün kusma anındaki içimdeki sancı veçekilmeler..

dün sağ kasığımdan sağ dizimi hareket etirememe noktasına getiren ağrı..

sabah uyandığımda kasıklarımda adetağrısı gibi sancı ve batın bölgemde yanmalar neticesinde...

vs vs vs..

bence tutunmadı bana ...

galiba unutmak bu gun ümitsizim içimden ona ne hikaye okumak nede müzik dinletmek geliyor çünkü kimse yok orada arkadaşım bana tutunmadı...

sadece apandix bölgemde yani sağ kasığım ve üst kısmı karaciğere doğu ateş düşmüş gibi yanıyor..

saat 13:30 da hastaneye gideceğim doktorumla görüşmeme var.

belki kalanların hepsi öldü..

içimdeki öldü..

zaten TESE ile zorla alınmıştı sperm amcalar.. eşim asla bidaha dedi..

bitti..
herşey..

en azından 2 gün anne olma duygusunu doyasıya yaşadım.. allaha şükürler olsun en azından hissettim o güzel duyguyu ..

ama galiba olmadı..

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm idrar testine kesinlikle güvenme.kandaki sonuç önemliki kn için bile erken davranmışsın bence 12. gün tekrarlamalısın kan testi.o yüzden umudunu kaybetme.bizide haberdar et

kontess çok olumsuz düşünüyosun sen pozitif olki bebeklerinde tutunacak gücü kendilerinde bulsun.biliyorum zor ama düşünmemeye çalış

,,

merhabalar.. ben şu an ankara dışından yazıyorum meraktan duramadım.. inşallah rüyan gerçek olur.. çok sevinirim emin ol. haftaya da ankarada olmayacağım. ama fırsat buldukça yazmaya daha doğrusu transfer sonuçlarını okumaya çalışacağım..

arkadaşlar.. yazılarınızı okudum.. karamsarlıklar ve vazgeçmeler gördüm açıkcası üzdünüz beni.. ben de 2 denemeyi başarısızlıkla sonlandırdım.. negatif sonuç aldım üzldüm.. çok üzüldüm.. ama bu yaşadıklarımı ertesi sabah uyandığımda geçmişte bir hatıra olarak bırakarak uyandım yeni sabaha ve sabahlara.. her uyandığımda şükrettim.. evet bizim de maddi durumumuz kısıtlı.. bize büyük maliyetler.. ama vazgeçmedim.. ve diğer deneme vakti için kendimi hazılamam lazımdı.. hem maddi hem manevii.. doktorumuz kasım uygun olur dedi.. bana o kadar uzak geldi ki hemen dese hemen başlayacak kadar heyecanlıyım..

bu konuda bir erkeğin bencillik yapması kadar saçma bir durum olamaz.. tüm tedavi kadın üzerinden giderken sadece yaptığı şey belli.. kısacası hayatın bu noktasında önemli olan bizleriz... lütfen kendinize iyi davranın.. umarım pozitiflerle gelirsiniz..
negatif olursada lütfen sabah uyandığınızda geçmişe dönük yaşamayın... ve gülümseyin kendinize..

meraktan ölecem ya ne oldu sonuçlar ya..

ya herkescikler hamiş kaldı.. mutluluktan havaya uçtu bizi unuttu

yada sonuçlar kötü..(allah muhafaza..)

kızlar hepinizin de ilgisine teşekkür ederim kendi adıma. hemşire transferin ertesi gününden saymaya başlıyor sanırım öle olunca dün 9. gündü meraktan duramadım ama idrar testinde de kan testinde de yoktu
kan sonucu 1.27 çıktı :))))))))))))
kendi kendime teselli veriyorum hiç değilse (0 ) yazmıyodu diye
asıl sonuç günüm pazar yani 11.09.2011 bi de o gün baktırcam. aslında eylül benim ayım yani hayatımdaki güzel olayların çoğu eylülde gerçekleşti inanıyorum ki (inanmak istiyorum) bu bebekte bana eylülde gelecek doğum günüm 16 Eylül, evlenme yıl dönümüm bu gün 9 Eylül, 19 Eylül bu işime başlamam,12 Eylül yaşam sevincim bi olay olmuştu Haydi söyleyelim hep beraber EYLÜLDE GEL DEMİŞTİM SANAA :))))))))))))))

akşam, üzüntüden sanırım, baya bi ağrım oldu sabah yine işe geldim düşünmeden edemiyorum aklımızdan çıkmıyor Allahım çekemeyeceğimiz yükler yüklemesin hayırlısıysa olsun ama eli ayağı düzgün akıl sağlığı beden sağlığı yerinde imanlı evlatlar nasip etsin bütün dileyen isteyen müslaman kardeşlerimizle beraber bana da inşallah .......

canım benim Rabbim yardımcın olsun . inş kuzucuğun sımsıkı tutunur , Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, bazen niye olmadı diye düşünüyoruz elimizde olmadan ama Rabbimin bir bildiği var verende o alanda o, arkadaşım akaya gitti bu hafta Tolga Bey %10 şans vermiş tüp bebekte çok genç ama menopoza giriyormuş ve pıhtılaşma varmış bendede var pıhtılaşma , düşünsene %10 şans ve deneyecek başka seçeneği yok çünkü, halimize şükür yine deneriz pes etmeden! bizim en büyük yatırımımız bebek! gerekirse evimi satarım tedavim için! bebeğim olmassa inanki hiç bir şeyin önemi yok! bu yüzden tedavimizi asla bırakmayalım sonuna kadar devam edelim yıkılmadan pes etmeden! halimize şükür!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…