- Konu Sahibi dogapoyraz
-
yazın dedikse ağlatın demedik yaa.... hayırlı olsun bakalım kontes. Allah tamamına erdirsin inşallah ama bu haksızlık bana sadece tv de izlettiler fotosunu vermedilerben de kalp atımını duymaya gidince isterim napalım yani valla ben idrar testi de yapmak istiyorum heyecanı bi ayrı olur bence inşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz da
tarnsferdden beri kusma oldu 3 kez nedense bilmiyorum..
ve minik koyu bir kanama..
tutmadı galıba melekkim annesini..
herkese merhaba arkadaşlar
nerdesiniz melayden , türksoyu,doğapoyraz ve diğer arkadaşlar formu terkmi ettiniz yoksa kırdık mı yazılarımızda
ne bilim burda yazınca sanki rahatlıyor insan yada ben öyle hissediyorum.
kızlar iki gündür psikolojik de olabilir üşütmüş de olabilirim bilmiyorum midem bulanıyor birazcık
rüyamda kan testim 580 çıkıyo:))))))) iyidir umarım bugün 9. gün hayırlısı inşallah...
herkese merhaba arkadaşlar
nerdesiniz melayden , türksoyu,doğapoyraz ve diğer arkadaşlar formu terkmi ettiniz yoksa kırdık mı yazılarımızda
kızlar iki gündür psikolojik de olabilir üşütmüş de olabilirim bilmiyorum midem bulanıyor birazcık
rüyamda kan testim 580 çıkıyo:))))))) iyidir umarım bugün 9. gün hayırlısı inşallah...
tarnsferdden beri kusma oldu 3 kez nedense bilmiyorum..
ve minik koyu bir kanama..
tutmadı galıba melekkim annesini..
üşüttünmü acaba? ada aldığın ilaçlar mı dokundu? dikkat et kendine!
inş tutar Allah yardımcın olsun bende bu ay gidiyorum bakalım.
kızlar benim bebiş gelmekten vazgeçmiş sanırım transfer gününden itibaren saydığımda bu gün 10. gün sabah idrar testi yaptım malesef negatif kan testi de verdim ama öğleden sonra belli olcak ümitler bitti ........
kızlar benim bebiş gelmekten vazgeçmiş sanırım transfer gününden itibaren saydığımda bu gün 10. gün sabah idrar testi yaptım malesef negatif kan testi de verdim ama öğleden sonra belli olcak ümitler bitti ........
bu gün 3. gün ve 2 gündür içimde olan arkadaşımla bir iletişim kurmuştum..
ama ilk gün kusma anındaki içimdeki sancı veçekilmeler..
dün sağ kasığımdan sağ dizimi hareket etirememe noktasına getiren ağrı..
sabah uyandığımda kasıklarımda adetağrısı gibi sancı ve batın bölgemde yanmalar neticesinde...
vs vs vs..
bence tutunmadı bana ...
galiba unutmak bu gun ümitsizim içimden ona ne hikaye okumak nede müzik dinletmek geliyor çünkü kimse yok orada arkadaşım bana tutunmadı...
sadece apandix bölgemde yani sağ kasığım ve üst kısmı karaciğere doğu ateş düşmüş gibi yanıyor..
saat 13:30 da hastaneye gideceğim doktorumla görüşmeme var.
belki kalanların hepsi öldü..
içimdeki öldü..
zaten TESE ile zorla alınmıştı sperm amcalar.. eşim asla bidaha dedi..
bitti..
herşey..
en azından 2 gün anne olma duygusunu doyasıya yaşadım.. allaha şükürler olsun en azından hissettim o güzel duyguyu ..
ama galiba olmadı..
,,herkese merhaba arkadaşlar
kızlar hepinizin de ilgisine teşekkür ederim kendi adıma. hemşire transferin ertesi gününden saymaya başlıyor sanırım öle olunca dün 9. gündü meraktan duramadım ama idrar testinde de kan testinde de yoktu
kan sonucu 1.27 çıktı :))))))))))))
kendi kendime teselli veriyorum hiç değilse (0 ) yazmıyodu diye
asıl sonuç günüm pazar yani 11.09.2011 bi de o gün baktırcam. aslında eylül benim ayım yani hayatımdaki güzel olayların çoğu eylülde gerçekleşti inanıyorum ki (inanmak istiyorum) bu bebekte bana eylülde gelecek doğum günüm 16 Eylül, evlenme yıl dönümüm bu gün 9 Eylül, 19 Eylül bu işime başlamam,12 Eylül yaşam sevincim bi olay olmuştu Haydi söyleyelim hep beraber EYLÜLDE GEL DEMİŞTİM SANAA :))))))))))))))
akşam, üzüntüden sanırım, baya bi ağrım oldu sabah yine işe geldim düşünmeden edemiyorum aklımızdan çıkmıyor Allahım çekemeyeceğimiz yükler yüklemesin hayırlısıysa olsun ama eli ayağı düzgün akıl sağlığı beden sağlığı yerinde imanlı evlatlar nasip etsin bütün dileyen isteyen müslaman kardeşlerimizle beraber bana da inşallah .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?