• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

bende 5 gün önce ilk kez tüp bebek denememe başladım.. doktorum tolga ecemiş..

yumoşlarım büyüyor c.tesi yumoşlarımı toplayacaklar.. transfer nezaman yaparlar bilmiyorum...

içimde bir umut vuslata dair umarım ilk denemde tutar..

bende problem yok problem eşimde..

ilk denemde başarı şansı ne acaba?

merhaba. hayırlı olsun.. Allah gönlünze göre versin.. bence 5.denemedeki şansın ne ise 1. denemedeki de o.. bu nedenle kendine çok dikkat et.

yumoşlar toplandıktan kaç gün sonra transfer yapılıyor acaba..?
c.tesi yumoşlarım yoplandıktan sonra canım yanacakmı? sonra ne olacak ?

yani hangisi daha iyi ? ertesi gün mü yoksa 4 gün sonramı ? böyle bir istatistik varmıdır acaba ?:28:

doktor mu karar veriyoriyor..?

kafam soru işaretleri ile dolu...

tutunacakmı bana beni evlat aday adayım olan minik arkadaş..?

korkuyorum ya umudum yarım kalırsa... ya minik arkadaşım tutunmazsa..

offfffffffff:43::43::43::43::43::43::43:

yumoşlar toplandıktan kaç gün sonra transfer yapılıyor acaba..?
c.tesi yumoşlarım yoplandıktan sonra canım yanacakmı? sonra ne olacak ?

yani hangisi daha iyi ? ertesi gün mü yoksa 4 gün sonramı ? böyle bir istatistik varmıdır acaba ?:28:

doktor mu karar veriyoriyor..?

kafam soru işaretleri ile dolu...

tutunacakmı bana beni evlat aday adayım olan minik arkadaş..?

korkuyorum ya umudum yarım kalırsa... ya minik arkadaşım tutunmazsa..

offfffffffff:43::43::43::43::43::43::43:

canım yumurta toplamada anastezi altında olacaksın. yani hiç hissetmeyeceksin.. hafif bir anastezi olduğu için odaya alınırken yolda bile ayılabilirsin. sen ayılınca çorban haır ve sıcak olacak. canın acımayacak. ama kalkarken yavaş yavaş kalk ve mümkün olduğu kadar dinlen.. tansiyonun düşebilir.. o gün dinlen evde.. ben idrar yaparken zorlandım iki denememde de.
tabi kişiden klişiye değişebilir. ben sanki tüm içorganlarım idrarla birlikte dökülüverecekmiş gibi hissetmiştim. bu dönemde gaz yapan gıdalardan uzak dur. kabız olmamaya çalış. asıl canını bunlar yakabilir. zaten bir iki güne bişeyin kalmıyor.

transfer gününe doktor ve emriyolog yani Tolga Hoca ve Ebru Hanım karar veriyor. yumurta toplama gününden sonraki gün ve transfere kadar hergün arayıp emriyo dururmları hakkında bilgi veriyorlar.. bu telefonlar müthiş bir heyecanla bekleniyor. transfer günü çok hafif bir kahvaltı ile gidiyorsun. en önemlisi idrara mümkün olduğu kadar sıkışık gidiyorsun. transfer 15-20 dakika bile sürmüyor. 15 dakika kadar seni ameliyathanede dinlendirip sedye ile odaya alıyorlar ve tabi eşini yanına gönderiyorlar. bura istediğin kadar dinlenebiliyorsun ve sonra bebek adaylarını alıp evine dönüyorsun..

inşallah hakkınızda hayırlısı olur. ve güzel haberler paylaşırsın bizimle.. Allah yardımcınız olsunn.. Sevgilerle..

umarım herkes güzel haber alır..

psikolojim alt üst oldu ağlamak için bahane arıyorum..

bu dunyada benim gibi çoooooooooooook çoçuk isteyen kim varsa allahabenim gibi rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip et diye diye yalvarıyorsa allah nasip etsin...

çok heycanlıyım..

bu dunyada benim gibi çoooooooooooook çoçuk isteyen kim varsa allahabenim gibi rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip et diye diye yalvarıyorsa allah nasip etsin...

çok heycanlıyım..

inan seni çok iyi anlıyoruz. özellikle yumurta toplama işleminden sonraki ruh hali daha tuhaf.. sanki bebeklerini birine bırakmışsında biran önce alman gerekiyormuş gibi.

sana tavsiye sakin olmaya çalış.. transfer sonrası önemli.. çünkü birinin yazısında okumuştum.. çok heyecanlıymış ve transfer sonrası giyinirken sırt üstü düşmüş.. bu nedenle lütfen kendini sakinleştirmeye çalış.. herşey eninde sonunda güzelolacak.. çünkü çok istersek olur..

kızlar sizi takipteyim akaydaki süreçleri paylaşırsanız çok iyi olur bizde tolga hocayla görüştük testler yapıldı bir kaç test daha istedi.onlardan sonra belli olucak .sizi burdan her gün takip ediyorum umarım güzel sonuçlar alırsınız.sizin yorumlarınızdan sonra orayla görüştüm ben ve beğendim merkezi

Son düzenleme:

çok heycanlıyım..

ne yaptın.. nasıl geçti..sonuçlar ne durumda..

bahtla kontessi bende merak ettim ses çıkmadı sizden hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Son düzenleme:
selam
22 yumoş dediler ve benden yumoşları aldılar sadece 8 adet.. 2 si öldü 6 hayatta ama kalitesi düşük. :(

zaten eşim sperm verirken sorun yasadı ameliatla alındı falan.. hatırlamak istemiyorum o anı ekipten utandığımdan bidaha gitmeye utanıyordum ama atlattım.. :)

yumoşları topladıktan sonraa c.tesi toplandı bugun pazar şiştim ağrıdan hiç nefes alamıyorum idarar yapamıyorum.. yapmaya zorladığımda acıdan bağırıracak duruma geliyor ve bağırıyorum..

kabız olmak için çok kaysı yedim ( 3 paket sşmat kuru kaysı)ama bilmiyorum ağrıdan korkuyorum 24 sa tuvalaete gitmedim.. canım okad ryanıyorki hocayı aradım ağrı kesici içi ve sabah hastaneye gel dediler

bende ağrı kesicimi içtim

kendimi tuhaf hissediyorum bebeklerim orada ve ben ölmemelrini sağlayamıyorum sorumsuz hissediyorum kendimi :((

ödemleri atsın diye katkısız ananas suyumu içtim..
gaz vardır diye anason içtim

çok ağrım var şuan nefes alamıyorum..

selam
22 yumoş dediler ve benden yumoşları aldılar sadece 8 adet.. 2 si öldü 6 hayatta ama kalitesi düşük. :(

zaten eşim sperm verirken sorun yasadı ameliatla alındı falan.. hatırlamak istemiyorum o anı ekipten utandığımdan bidaha gitmeye utanıyordum ama atlattım.. :)

yumoşları topladıktan sonraa c.tesi toplandı bugun pazar şiştim ağrıdan hiç nefes alamıyorum idarar yapamıyorum.. yapmaya zorladığımda acıdan bağırıracak duruma geliyor ve bağırıyorum..

kabız olmak için çok kaysı yedim ( 3 paket sşmat kuru kaysı)ama bilmiyorum ağrıdan korkuyorum 24 sa tuvalaete gitmedim.. canım okad ryanıyorki hocayı aradım ağrı kesici içi ve sabah hastaneye gel dediler

bende ağrı kesicimi içtim

kendimi tuhaf hissediyorum bebeklerim orada ve ben ölmemelrini sağlayamıyorum sorumsuz hissediyorum kendimi :((

ödemleri atsın diye katkısız ananas suyumu içtim..
gaz vardır diye anason içtim

çok ağrım var şuan nefes alamıyorum..

çok geçmiş olsun.6 yumurta maşallah :nazar: iyi bence bir tane yeter diye biliyorum.ama bu yumurta toplama işi beni korkuttu

günaydın kızlar herkese selamlar geçmiş bayramınızı kutluyorum
ben bütün bayramı yatarak geçirdim:)) tatilin başladığı cumartesi yumoşlarım toplandı çok zor olmadı odama gelince uyandırdılar dinlendim biraz ağrım sızım olmadı şükür 2 yumoş beklerken 3 tane aldılar beklemek çok zordu büyüyecekler mi gelişecekler mi bir yandan bayram temizliği yaptım bir yandan dualar okudum Tolga Bey döllenme olursa 3. gün transfer yaparım dedi 3. gün bayramın ilk gününe denk geldi malesef gittik sabahtan hastane de bayramlaştık :)))) (Tolga Bey' e diyorum bebek olursa adını bayram mı koysak ne yok yok yine de bayram koyma dedi :) )Transfer olayı biraz beni üzdü yani belden altımın tamamen açık vaziyette herkesin karşısında bilinçli bir şekilde yatmak feci şekilde utandırdı beni biraz heyecandan biraz üzüntümden ağladım neyseki 3 yumoş da güzel gelişmiş hepsi 1. kalitedeymiş inşallah annelerine sıkıca sarılırlar kuzularımmm şimdi şafak 6 kızlar evde çok heyecan yoktu çok yatağa bağlanmadım biraz dolaştım biraz uzandım eşim çok yardımcı oldu sağolsun bayram tatili iyi denk geldi .)) bugün de işe başladım hayırlısı bakalım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah cümlemize de .....
(bu arada kızlar küçücük bir ipucu olsaydı keşke beklemek çok zor )

günaydın kızlar herkese selamlar geçmiş bayramınızı kutluyorum
ben bütün bayramı yatarak geçirdim:)) tatilin başladığı cumartesi yumoşlarım toplandı çok zor olmadı odama gelince uyandırdılar dinlendim biraz ağrım sızım olmadı şükür 2 yumoş beklerken 3 tane aldılar beklemek çok zordu büyüyecekler mi gelişecekler mi bir yandan bayram temizliği yaptım bir yandan dualar okudum Tolga Bey döllenme olursa 3. gün transfer yaparım dedi 3. gün bayramın ilk gününe denk geldi malesef gittik sabahtan hastane de bayramlaştık :)))) (Tolga Bey' e diyorum bebek olursa adını bayram mı koysak ne yok yok yine de bayram koyma dedi :) )Transfer olayı biraz beni üzdü yani belden altımın tamamen açık vaziyette herkesin karşısında bilinçli bir şekilde yatmak feci şekilde utandırdı beni biraz heyecandan biraz üzüntümden ağladım neyseki 3 yumoş da güzel gelişmiş hepsi 1. kalitedeymiş inşallah annelerine sıkıca sarılırlar kuzularımmm şimdi şafak 6 kızlar evde çok heyecan yoktu çok yatağa bağlanmadım biraz dolaştım biraz uzandım eşim çok yardımcı oldu sağolsun bayram tatili iyi denk geldi .)) bugün de işe başladım hayırlısı bakalım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah cümlemize de .....
(bu arada kızlar küçücük bir ipucu olsaydı keşke beklemek çok zor )

:nazar: :nazar: :nazar: maşallah çok sevindim güzel haberide bekliyoruz

selam...

bebek aday adayı içimde koymadan tv de gördüm elime hemen fotosunu verdiler çok ağladım.. hıçkıra hıçkıra ağladım zor susturdular..
onunla konuştum içime koyarlarkn izledim herşeyi tv den..konuştum bir ara ekibin bir ara gözleri doldu.. çok heycanlandım.. :))

aslında çok utandım ilk başta herşeyim ortada diye ama herşey minik yaramaz için ne yapalım ilk ve son olur umarım..

fotosuna bakıp saatlerce konuştum dua okudum..

kulaklığı karnıma koydum ona klasik keman dinlettim..ilahide dinlettim..

halen
konuşuyorum burası evimiz .......bura odan olacak ..

tüm fotoları gösterdim.. tanıttım kim kimdir.. annem bilmiyor haha o farkında değildi ama telefonla konuşurken çaktırmadan anneannesin sesini dinlettim..

bide babası ile şarkımızı dinlettim hemde 2 kez... :))

artık yanlız değillim.. orta katı kiraya verdim.. VİP bir müşteriye hahaha :))))

ben ona çok alıştım şimdiden resmine bakıp annenle kal uslu uslu büyü orada diyorum..

tek dileğim var benimle kalması.. :

19.09.2011 kan testi tarihim..
ama asla idrar tahlili yapmayacağım..dandikmiş

selam...

bebek aday adayı içimde koymadan tv de gördüm elime hemen fotosunu verdiler çok ağladım.. hıçkıra hıçkıra ağladım zor susturdular..
onunla konuştum içime koyarlarkn izledim herşeyi tv den..konuştum bir ara ekibin bir ara gözleri doldu.. çok heycanlandım.. :))

aslında çok utandım ilk başta herşeyim ortada diye ama herşey minik yaramaz için ne yapalım ilk ve son olur umarım..

halen

tüm fotoları gösterdim.. tanıttım kim kimdir.. annem bilmiyor haha o farkında değildi ama telefonla konuşurken çaktırmadan anneannesin sesini dinlettim..

artık yanlız değillim.. orta katı kiraya verdim.. VİP bir müşteriye hahaha :))))

ben ona çok alıştım şimdiden resmine bakıp annenle kal uslu uslu büyü orada diyorum..

:nazar: :nazar: :nazar: güzel haberleri bekliyorum.transfer kolay bi işlemmi

selam...

halen

yazın dedikse ağlatın demedik yaa.... hayırlı olsun bakalım kontes. Allah tamamına erdirsin inşallah ama bu haksızlık bana sadece tv de izlettiler fotosunu vermediler :( ben de kalp atımını duymaya gidince isterim napalım yani :34: valla ben idrar testi de yapmak istiyorum heyecanı bi ayrı olur bence inşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz da

Back