• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akapella nin gunlugu

akapella

21ekim 62.500
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
183
0
66
Ankara
Merhabalar sevgili bayanlar ilkbaharda hamilelikten kalma kilolarimin bir kismindan duzenli beslenerek ve adina spor bile denilemez turden siradan hareketlerle kurtuldum tam 10 kilo boyle gitti ama yazin yasadigim ailemdeki saglik sorunlari vs. uzuntuler stres derken ben bu basari macerama ara verdim sadece 2 kilosunu geri aldim cunku yavas yavas ve yag kaybederek zayiflamistim bilincli olmak cok onemli simdi ise o geri aldigim 2 kilo dahil 10 kilo verip bu yaza yepyeni bir ben olarak merhaba demek niyetindeyim bu yolculukta bana eslik edebilirsiniz :)

Kilo gecmisim

Genelde 58-61 arasi gider gelirdim evlenmeden onceki ogrencilik vs yillarimda

Evlenmeden once klasik her genc kiz gibi aman kemiklerim cikana kadar zayiflayimda gelinlik bol gelsin azmiyle 56 kiloya indim ciddende gelinlik bol geldi :) (basim goge erdi)

Evliligimin ilk 2ayinda bir Emine Beder bir Umit usta ruhu beni ele gecirdi ve mutfaktan cikmadim borekler mantilar yeni tarifler misafirler davetlere katilmalar derrkennn ben 2ay icinde 5 kilo alip 61 kilo oldum 61-62 arasi gidip gelirken evliligimin 3.ayinda hamile kaldim iste seyreyleyin cumbusu kismi burda basliyo baslarda cok asiri bulantim vardi mutfaga bile giremedim ilk 3 ay hatta kilo bile verdim ama sonraaaa kahvaltida yarim ekmek arasi patates kizartmasi yedigim gunleri hatirliyorum canim tum hamilelik boyunca patates, makarna cekti ve tabi sonuc olarakta 83 kiloyla dogumhanedeydim :D 22 kilo aldim hamilelikte , cok hareketli bir yapim var yoksa o yemeyle baskasi olsa kesin 35 kilo alirdi :1: dogumdan 1 hafta sonra 10 kilo gitmisti bile 72 kilo kaldim lohusalik donemimin baslarinda ilaclarin ve bebisimin heycanindan istahim kapaliydi ve 2-3 kilo daha gitti ama sonraaaa aman sutum azalir bahanesiyle istahim acildikca yedim yedimmmm 72 73 lere ciktim ogulcugum:emir_bebek: 8 aylikken bir baktim ben kilo vermek soyle dursun ustune aliyorum bi yandan birde ailecek toplu halde bir fotografimizda oturur halde bir pozumu gorunce aklim basima geldi ve iste ilkbaharda karar verdim 2,5-3 ayda 10 kilo zayifladim herkesin aman sutun azalir yanlis yapiyosun baskilari altinda ustelik sutum aksine duzenli ve saglikli beslendigim icin bu donemde dahada artti ayrica inceldikce moralim duzeldi ve buda sutumu etkiledi uykularim duzene girdi burdan emziren bayanlara en buyuk tavsiyem beslenme tek basina sut icin yeterli degil dengeli duzenli beslenme , duzenli uyku ve pozitif dusunce emzirme doneminin verimli olmasi icin bir butun olarak dusunulmeli 62,5 kiloyu gordum yazin simdi 65 im:( hedef yaza kadar 55 esimle plan bile yaptik balayi otelimize rezervasyon yaptirip dugunumdeki kilomla ve birtanecik melegimiz canim oglumla tatile gidicez yaza herkese zayiflama yolunda basarilar diliyorum
Akapella

Ayrica oglum 1yas 5 aylik su anda ve ben hala emziriyorum :nazar:

Oglum seni coook seviyorum diye bagirasim geldi benim gunlugum nasil olsa bagiririmda cagiririmda dimi ama :D

Dunku menum

Yarim litreye yakin su
Kahvalti
2dilim karisik tahilli ekmek , 1 domatez ve biberle yapilmis 2yumurtali menemen

Ogle
Bir kase yogurt 4 diet kraker 1cay kasigi findik ezmesi

Ara
Yarim elma
Yarim bardaktan az sut ve 1corba kasigi special K

Aksam (20:00 :( esim gec geldigi icin cok gec yedim farkindayim hemde o saatte yememem gereken bise makarna)

4 kasik makarna uzerine 1 kasik domates sos

Gece 11 de canim ekmek cekti ve ceyrek ekmek krem peynir yedim :47: bugun acisini cikaricam ama

Bugun

Yarim litre su
Kahvalti. 10:00
2minik dilim karisik tahilli ekmek
Bir kare dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
Biraz krem biraz normal peynir ama toplasaniz ikisi birden bir tatli kasigi

Oglen yemegimi13:30 da yemeyi planliyorum gidip bi alisveris yapmam gerekiyo once yesil cayim bitti oglen sebze yemegi yogurt salata aksam 6 da special k yemeyi planliyorum aradada yarim elma yesil cay falan bugunu kapatirim ins hadi gorusuruz

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin akapella. Sağlıkla buyut oglusunu. Umarım ıstedıgın kg ya ulasırsın.

Merhabalar sevgili bayanlar ilkbaharda hamilelikten kalma kilolarimin bir kismindan duzenli beslenerek ve adina spor bile denilemez turden siradan hareketlerle kurtuldum tam 10 kilo boyle gitti ama yazin yasadigim ailemdeki saglik sorunlari vs. uzuntuler stres derken ben bu basari macerama ara verdim sadece 2 kilosunu geri aldim cunku yavas yavas ve yag kaybederek zayiflamistim bilincli olmak cok onemli simdi ise o geri aldigim 2 kilo dahil 10 kilo verip bu yaza yepyeni bir ben olarak merhaba demek niyetindeyim bu yolculukta bana eslik edebilirsiniz :)

Kilo gecmisim

Genelde 58-61 arasi gider gelirdim evlenmeden onceki ogrencilik vs yillarimda

Evlenmeden once klasik her genc kiz gibi aman kemiklerim cikana kadar zayiflayimda gelinlik bol gelsin azmiyle 56 kiloya indim ciddende gelinlik bol geldi :) (basim goge erdi)

Evliligimin ilk 2ayinda bir Emine Beder bir Umit usta ruhu beni ele gecirdi ve mutfaktan cikmadim borekler mantilar yeni tarifler misafirler davetlere katilmalar derrkennn ben 2ay icinde 5 kilo alip 61 kilo oldum 61-62 arasi gidip gelirken evliligimin 3.ayinda hamile kaldim iste seyreyleyin cumbusu kismi burda basliyo baslarda cok asiri bulantim vardi mutfaga bile giremedim ilk 3 ay hatta kilo bile verdim ama sonraaaa kahvaltida yarim ekmek arasi patates kizartmasi yedigim gunleri hatirliyorum canim tum hamilelik boyunca patates, makarna cekti ve tabi sonuc olarakta 83 kiloyla dogumhanedeydim :D 22 kilo aldim hamilelikte , cok hareketli bir yapim var yoksa o yemeyle baskasi olsa kesin 35 kilo alirdi :1: dogumdan 1 hafta sonra 10 kilo gitmisti bile 72 kilo kaldim lohusalik donemimin baslarinda ilaclarin ve bebisimin heycanindan istahim kapaliydi ve 2-3 kilo daha gitti ama sonraaaa aman sutum azalir bahanesiyle istahim acildikca yedim yedimmmm 72 73 lere ciktim ogulcugum:emir_bebek: 8 aylikken bir baktim ben kilo vermek soyle dursun ustune aliyorum bi yandan birde ailecek toplu halde bir fotografimizda oturur halde bir pozumu gorunce aklim basima geldi ve iste ilkbaharda karar verdim 2,5-3 ayda 10 kilo zayifladim herkesin aman sutun azalir yanlis yapiyosun baskilari altinda ustelik sutum aksine duzenli ve saglikli beslendigim icin bu donemde dahada artti ayrica inceldikce moralim duzeldi ve buda sutumu etkiledi uykularim duzene girdi burdan emziren bayanlara en buyuk tavsiyem beslenme tek basina sut icin yeterli degil dengeli duzenli beslenme , duzenli uyku ve pozitif dusunce emzirme doneminin verimli olmasi icin bir butun olarak dusunulmeli 62,5 kiloyu gordum yazin simdi 65 im:( hedef yaza kadar 55 esimle plan bile yaptik balayi otelimize rezervasyon yaptirip dugunumdeki kilomla ve birtanecik melegimiz canim oglumla tatile gidicez yaza herkese zayiflama yolunda basarilar diliyorum
Akapella

Ne kadar hikayen bana benziyor bende senin gibi 22 kilo aldım hamileliğimde hep incecik olan ben şimdi iri bişeyim:) ama günlük çok işe yarıyoru 3,8 kg verdim buaraya yazmaya başlayalı umarım hep beraber şu kilolardan KURTULURUZ. Hayırlı olsun

Ne kadar hikayen bana benziyor bende senin gibi 22 kilo aldım hamileliğimde hep incecik olan ben şimdi iri bişeyim:) ama günlük çok işe yarıyoru 3,8 kg verdim buaraya yazmaya başlayalı umarım hep beraber şu kilolardan KURTULURUZ. Hayırlı olsun

Hosgeldin gunlugume Bursed boyun kac su an kilon kac ne zaman dogum yaptin 3.8 i kucumseme haftada 100 grami bile kucumseme birike birike birde bakiyorsunki ne kilolar gitmis

Dun aksam yine cozuttum canim feci halde tatli biseler istedi (klasik regl donemi cildirmalari) neyse dunede bi sunger cektik bugun sabah uyandigimdan beri ne keyfim var ne istahim :(

Uyaninca
2 bardak yaklasik yarim litre su
Kahvalti
Yesil cay, bir dilim karisik cok tahilli ekmek uzeri ince tabaka krem peynir
İkindi
Yarim bardak sut 2 kasik special k

Aksam
1 dilim cok tahilli ekmek uzeri peynir canim baska bise istemedi cunku :(

Halen istahsizim bole giderse bi bardak yesil cay icer gunu kapatirim ama bugunku menum berbat sagliksiz asla ornek teskil etmesin kimseye

canımm hoşş geldinn..hikayenin hepimizinki gibi aynı.. :) bizde burda kilorla savaşmayı öğreniyoruzz birlikte..günlük tutman cok güzel bişey..bu neler yediğimizi görmemize yardımcı oluyo..
günlüğünü tutarken istersen takıma katılabilirsin ..zayıflamak isteyen arkadaşlar cok burda 12 tane takımıızz varr.ben 3. takımın kaptanıyım..arkadaş desteğiyle bu yola cıkmanı tavsiye ederimm..3. takıma gelmek istersen boş yerimiz var canım :)

Hosgeldin gunlugume Bursed boyun kac su an kilon kac ne zaman dogum yaptin 3.8 i kucumseme haftada 100 grami bile kucumseme birike birike birde bakiyorsunki ne kilolar gitmis

hoşbulduk akapella
1,70 boyunda ve 69 kilodaydım şuanda 65,2 kg yum. 2009 da doğum yaptım ve tam 22 kg aldım. Eskiden hiç kilo problemim yoktu ve herkes şaşırırdı nasıl kilo almıyorum diye.Ancak hamileliğimde aldığım kilolarla ve masa başı çalıştığım için çok az hareket etmem sebebi ile bütün vücut dengem bozuldu. Şimdi kilo veremiyorum yani diyet yapmam kesinleşti artık. Umarım hep beraber veririz şu kiloları artık. Eskisi gibi incecik olalım. Görüşürz

hoşbulduk akapella
1,70 boyunda ve 69 kilodaydım şuanda 65,2 kg yum. 2009 da doğum yaptım ve tam 22 kg aldım. Eskiden hiç kilo problemim yoktu ve herkes şaşırırdı nasıl kilo almıyorum diye.Ancak hamileliğimde aldığım kilolarla ve masa başı çalıştığım için çok az hareket etmem sebebi ile bütün vücut dengem bozuldu. Şimdi kilo veremiyorum yani diyet yapmam kesinleşti artık. Umarım hep beraber veririz şu kiloları artık. Eskisi gibi incecik olalım. Görüşürz

olucaz olucaz eskisindende ince olucaz aynıyız benim boyumda 170 kilo: geçen hafta 65 ti ama regl şişlikleriymiş birazı gitti bu hafta ne kadar gittiği süprüsss :15: cuma açıklıcam

ayrıca benim tek avantajım home ofis çalışıyor olmam hem evimden çalışabiliyorum hemde merkez ofisimiz home ofis aile şirketimiz olduğundan rahatım mutfağım sebze yemeklerim bol hareket imkanım var evde iki dakika bilgisayar başı çalışsam kalkıp 40 saat oğlumla uğraşmaktan oturmak haram :) heleki yeni yapılan ofisimiz 3 katlı orda in çık derken ben yaza kadar eriycem diye umut ediyorum:8: spor yapamıyorum düzenli ama hareket çok bende hiç oturamıyorum ders çalıştığım ve bilgisayar başı çalıştığım dakikalar dışında ( dakika diyorum çünkü saati bulamıyo :( ) bide şu ders çalışmak iştahımı açmasa:2: görüşürüzzz

canımm hoşş geldinn..hikayenin hepimizinki gibi aynı.. :) bizde burda kilorla savaşmayı öğreniyoruzz birlikte..günlük tutman cok güzel bişey..bu neler yediğimizi görmemize yardımcı oluyo..
günlüğünü tutarken istersen takıma katılabilirsin ..zayıflamak isteyen arkadaşlar cok burda 12 tane takımıızz varr.ben 3. takımın kaptanıyım..arkadaş desteğiyle bu yola cıkmanı tavsiye ederimm..3. takıma gelmek istersen boş yerimiz var canım :)

wooooowww:51: bu bir açık tekliffff :D tabiki gelirim canım bi ara uğrayıp topiğinizi inceleyip paylaşım yaparım seviyorum ben bu sinerji ortaklığı işini

vee gelelim bugün kahvaltıda ne yediğime

sabah uyanınca yarım litre su
kahvaltı suya kırılmış sahanda 2 yumurta birazı arttı bile
1 dilim karışık tahıllı ekmek

Sevgili günlüğüm bugünü 6 buçukta akşam yemeğimi yiyerek vede hiç kaçamaksız kapattım
tüm güne bir bakalım

sabah uyanınca yarım litre su
kahvaltı suya kırılmış sahanda 2 yumurta birazı arttı bile
1 dilim karışık tahıllı ekmek
1 kupa yeşil çay

ikindi 15:00
1 yeşil elma

akşam 18:30
1 buçuk tabak çok az sıvı yağlı pırasa yemeği
1 tabak salata
1 küçük kase yoğurt

ara: 20:00 1 kupa limonlu yeşil çay

sevgiler saygılar 50 mekik 100 bacak hareketi yapmadan uyumak yok

Son düzenleme:
28 Ekim Cuma
10:00 2 bardak su 1 bardak yeşilçay

11:00 kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği arasına domates ve beyaz peynirli yağsız tost, 1 dilim tam tahıllı ekmek, yarım haşlanmış yumurta, biraz peynir, salatalık, domates, açık çay

15:00 50 gr. ızgara tavuk , domates

18:30 1 bardak light süt 2-3 kaşık special-k , aradan biraz zaman geçti azcık etsiz çiğköfte marul, 1 bisküvi, yarım kase makarna kaçamaklarım oldu

21:00 1 kivi
ara öğünlerim yoktu çünkü dışarıdaydım sürekli yürüdüm ayrıca

29 Ekim Cumartesi
kahvaltı öncesi yarım litre su

11:00 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık, 1 çay kaşığı kadar krem peynir, 1 bardak yeşil çay

15:00 1 bardak ayran 2 diyet kraker

16:30 1 yeşil elma

19:00 1 kepçe yayla çorbası, 1 yk sebzeli güveç (etsiz ve patatessiz kısmından), marul salatası

20:00 türk kahvesi

21:30 2 avuç dolusu patlamış mısır ( sinemadaydık duramadım patlamış mısıra zaafım var)

hergün 3 litre su mutlaka tüketiyorum hatta daha fazlasını

Benim canım miss kokulu günlüğüm :16::16:
son iki gündür küçük kaçamaklarım oldu hatta yarın pazar kahvaltıyı biraz abartabilirim ama pazartesiden cumaya hiç kaçamaksız bir şekilde 62,500 u görmek hedefim yani - 1300 gr bu haftaki ödevim :23: ayrıca sana bu hafta günde en az 30 dk spor yapma sözü veriyorum :16::16:

not: galiba makarnasızlıktan kafayı yemeye başladım kendi açtığım topikle muhabbet ediyorum :S

Dunku aksama kadar super giden gece cozuttugum ibretlik menumu yaziyimda bir bakin hele :D

Sabah uyanir uyanmaz yarim litre su
Kahvalti: 1 simit , yarim kk yagsiz beyaz peynir, yesil cay domates, salatalik, 1 yumurta

Ogle+ara: yarim elma 2 diyet kraker

Aksam: 2 kasik bulgur salatasi marulu sebzesi bol. Guya gunu boyle kapaticaktim ama kardesim ve esini aksam mac izlemeye davet ettik diye bendeniz havuclu kek yaptim yaparken tabi mis koktu buraya kadarda her sey gayet normaldi 1 kucuk dilim yerim yesil cayla diye dusunurkennn kapi caldi kardesimin elinde burgerking paketleri suprizzzzzz :( of zaten kekin kokusu aklimi basimdan almis irade rafa kalkmis haldeydi 1 minik tavuklu 1 kofteli burgeri ekmeklerinin yarisini atarak yedim 1 avucta patates kizartmasi sonra yesilcay kucuk dilim kek hadi buraya kadarda affedilir gece 12 bucukta kan sekeri tabi ne oldugunu sasirdigindan gittim 2 kasik daha bulgur salatasi offfff cok pismanim

Sabah tartildigimda Allaha bin sukur + da degildim hatta cumartesi biraz daha gitti o haldeyim yani suan 63.400 bayrama hedef 62.500

Dunku aksama kadar super giden gece cozuttugum ibretlik menumu yaziyimda bir bakin hele :D

Sabah uyanir uyanmaz yarim litre su
Kahvalti: 1 simit , yarim kk yagsiz beyaz peynir, yesil cay domates, salatalik, 1 yumurta

Ogle+ara: yarim elma 2 diyet kraker

Aksam: 2 kasik bulgur salatasi marulu sebzesi bol. Guya gunu boyle kapaticaktim ama kardesim ve esini aksam mac izlemeye davet ettik diye bendeniz havuclu kek yaptim yaparken tabi mis koktu buraya kadarda her sey gayet normaldi 1 kucuk dilim yerim yesil cayla diye dusunurkennn kapi caldi kardesimin elinde burgerking paketleri suprizzzzzz :( of zaten kekin kokusu aklimi basimdan almis irade rafa kalkmis haldeydi 1 minik tavuklu 1 kofteli burgeri ekmeklerinin yarisini atarak yedim 1 avucta patates kizartmasi sonra yesilcay kucuk dilim kek hadi buraya kadarda affedilir gece 12 bucukta kan sekeri tabi ne oldugunu sasirdigindan gittim 2 kasik daha bulgur salatasi offfff cok pismanim

Sabah tartildigimda Allaha bin sukur + da degildim hatta cumartesi biraz daha gitti o haldeyim yani suan 63.400 bayrama hedef 62.500

tam bir kaçamak olmuş valla. bayrama kadar sana kaçamak yoook. bayramda hersey serbest. hahaha fil gibi olcaz bayramda. şaka biryana asıl kabus bayramyani. herkes ne dıcek şimdiden tahmın edebiliyorum. amaaan bugun bayraaam bosver yeee. allahtan fazla gelen gıden olmıycak ama bayramda hep dısarda olucam. dısarı çıkıncada denge - düzen kalmıyor. :43:

tam bir kaçamak olmuş valla. bayrama kadar sana kaçamak yoook. bayramda hersey serbest. hahaha fil gibi olcaz bayramda. şaka biryana asıl kabus bayramyani. herkes ne dıcek şimdiden tahmın edebiliyorum. amaaan bugun bayraaam bosver yeee. allahtan fazla gelen gıden olmıycak ama bayramda hep dısarda olucam. dısarı çıkıncada denge - düzen kalmıyor. :43:

Valla kardesimin esiyle dun karar aldik ozellikle bayramda beraber oldugumuz ortamlarda birbirimizi frenliycez ayriykende birbirimize sorumlu hissedicez hic ekmek yemek yok bayramda oyle anlastik tatlilarin tadina bile bakilmicak zeytinyagli sarma borek tadina bakmak serbest onlara dayanamiyoruz :)

Back