-
- Konu Sahibi obiviyante
benim bölümüm zaten her yerde yok .
İstanbul ankara izmir başta olmak üzere sinop samsun trabzon gibi Karadeniz illeri kocaeli vs de yazıcam biri gelir artık : D
bu aksam kadrolar açıklanıyor daha da netleşecek. İnşallah burda sonucu da paylaşırım sizinle : )
merhaba 2014te yazmışım:))Her zaman bekleriz efenim...
merhaba 2014te yazmışım:))
atandım ben araştırma görevlisi olarak hatta çarşamba büyük sınavım var yüksekte
bana dua eder misin
nasılsın napıyorusn:)
yok benim bahsettiğim yüksek lisans dersimin sınavı:)Selam cathy. :)
Ne sinavi bu.
Yurtdisindan gelenlerde ne ozellik araniyor biliyor musun? Sinava girmek istemiyorum da ben.
yok benim bahsettiğim yüksek lisans dersimin sınavı:)
araştırma görevlisi oldum çok şükür hehe
yurtdışı vatandaşlığın varsa belki farklı prosedür vardır doğrusu bilmiyorum ama burada ales ve yds girmek gerekiyor sonra aldığın puanlarla ilanları takip ediyorsun öyle başvuruyorsun:) seni sözlüye alıyorlar ve bir de yazılı sınava ortalaması yüksek olan alınıyor (ama genelde torpil)
bir ara öyp vardı o daha iyiydi torpilsizdi ben onunla girdim ama kaldırdılar ocakta maalesef
inşallah senin de istediğin yer olur :)
sorayım bizim okula:) gel gel buralar çok güzel heheheSoyle yararli bir link bulamadim bu konuda. O yuzden ortada sorup duruyorum. Senin hangi ders.
Senin yanina gelicem dermisim.
sorayım bizim okula:) gel gel buralar çok güzel hehehe
bilgisayarda kodlarla şekil çiziyorum şu an ama afedersin bi bka benzetemedim henüz
Cnm iyiyim Teşekkür ederim. Çok sevindim senin adına. Tabiki dua ederim. Allah işini gücünü rast getirsin. Hangi bölümdesin?merhaba 2014te yazmışım:))
atandım ben araştırma görevlisi olarak hatta çarşamba büyük sınavım var yüksekte
bana dua eder misin
nasılsın napıyorusn:)
rhino grasshopper fotoğraf atayımSor ama Ankara ya gelmem. Orada deniz yok.
Hangi program kiz. Program mi yaziyorsun yoksa.
Hoşgeldin topiğimizeSelam cathy. :)
Ne sinavi bu.
Yurtdisindan gelenlerde ne ozellik araniyor biliyor musun? Sinava girmek istemiyorum da ben.
çok teşekkür ederimCnm iyiyim Teşekkür ederim. Çok sevindim senin adına. Tabiki dua ederim. Allah işini gücünü rast getirsin. Hangi bölümdesin?
rhino grasshopper fotoğraf atayım
mimarlık benim bölümüm:)
ankarada deniz yok ama bizim okulun gölü varve yemyeşil ormanı
Eki Görüntüle 1846349
Hoşgeldin topiğimize.
Kiz satti bizi.kızlar kuaför randevum var :) gelcem iyi sohbetler size:)
Biraz photoshop a benziyor sanki. Iyi de senin bununla isin ne. Mimarlikla ne alaka yani. Cizdigin gercekten bi seye benzememis.
Hosbulduk caty i gorunce daldim.
Dal kardişim. İyi yaptın.
Kiz satti bizi.
Gibi gibi
.
Gibi gibi dedin bana diyecek bi sey birakmadin.
hangi bölümdesin?
geldim:)) eli hızlıdırBiraz photoshop a benziyor sanki. Iyi de senin bununla isin ne. Mimarlikla ne alaka yani. Cizdigin gercekten bi seye benzememis.
Hosbulduk caty i gorunce daldim.
Kiz satti bizi.