Akademisyenler, buyrun sohbete!

evet gördüm açıklanıyormuş hadi bakalım inşallah güzel haberler olur :) bölümün ne?

Selam cathy. :)

Ne sinavi bu.

Yurtdisindan gelenlerde ne ozellik araniyor biliyor musun? Sinava girmek istemiyorum da ben.
yok benim bahsettiğim yüksek lisans dersimin sınavı:)
araştırma görevlisi oldum çok şükür hehe
yurtdışı vatandaşlığın varsa belki farklı prosedür vardır doğrusu bilmiyorum ama burada ales ve yds girmek gerekiyor sonra aldığın puanlarla ilanları takip ediyorsun öyle başvuruyorsun:) seni sözlüye alıyorlar ve bir de yazılı sınava ortalaması yüksek olan alınıyor (ama genelde torpil )
bir ara öyp vardı o daha iyiydi torpilsizdi ben onunla girdim ama kaldırdılar ocakta maalesef

Soyle yararli bir link bulamadim bu konuda. O yuzden ortada sorup duruyorum. Senin hangi ders.

inşallah senin de istediğin yer olur :)

Senin yanina gelicem dermisim.

merhaba 2014te yazmışım:))
atandım ben araştırma görevlisi olarak hatta çarşamba büyük sınavım var yüksekte
bana dua eder misin
nasılsın napıyorusn:)
Cnm iyiyim Teşekkür ederim. Çok sevindim senin adına. Tabiki dua ederim. Allah işini gücünü rast getirsin. Hangi bölümdesin?

rhino grasshopper fotoğraf atayım
mimarlık benim bölümüm:)
ankarada deniz yok ama bizim okulun gölü var ve yemyeşil ormanı
Eki Görüntüle 1846349

Biraz photoshop a benziyor sanki. Iyi de senin bununla isin ne. Mimarlikla ne alaka yani. Cizdigin gercekten bi seye benzememis.

Hoşgeldin topiğimize .

Hosbulduk caty i gorunce daldim.

kızlar kuaför randevum var :) gelcem iyi sohbetler size:)
Kiz satti bizi.

Biraz photoshop a benziyor sanki. Iyi de senin bununla isin ne. Mimarlikla ne alaka yani. Cizdigin gercekten bi seye benzememis.

Dal kardişim. İyi yaptın.
Kiz satti bizi.

Gibi gibi .
Sen hangi bölümdesin?

Kiz satti bizi.
geldim:)) eli hızlıdır
şöyle bilgisayarda işte hazır kodlarla şekil oluşturup belli parametreler değiştikçe değişen biçimler üzerine
evet soyut biraz zaten bu çalışmamız bir heykeltıraşın eserini yapmak üzerineydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…