Akademisyenler, buyrun sohbete!

Sellaaamm akademik ameleleerr :) nasıl gidiyor sınav işleri

Yoğun geçiyor :KK31:...

Asistanlığın ilk dönemlerinde insan hevesli oluyor ama gün geçtikçe sınavlar eziyete dönüşüyor.

Herhalde akademik kariyerde ilerlemenin en büyük avantajı sınavlara girme zorunluluğunun olmaması :KK37:...

ben de akademik kariyer yapmak istiyorum 12 şubatta abant izzet baysal a yüksek lisans için başvurcam ama nasıl olacak bilmiyorum :) bu yıl olmazsa seneye deniycem şansımı:KK16:

ben de akademik kariyer yapmak istiyorum 12 şubatta abant izzet baysal a yüksek lisans için başvurcam ama nasıl olacak bilmiyorum :) bu yıl olmazsa seneye deniycem şansımı:KK16:

Hakkında hayırlısı canım. Umarım dilediğin gibi olur herşey. Akademisyenlik güzel bir meslek yalnız bazı şartlar uygun olursa.
Hangi bölümden mezun olacaksın?

Hakkında hayırlısı canım. Umarım dilediğin gibi olur herşey. Akademisyenlik güzel bir meslek yalnız bazı şartlar uygun olursa.
Hangi bölümden mezun olacaksın?

ben okul öncesi öğretmenliği mezunuyum ama annem önce devlete atanacaksın sonra yüksek lisansa dedi izin vermedi ben de yine mecburen kpss çalışacağım neyse bu yıl olmazsa seneye artık :KK5::KK5:

Selam Hanımlar;

Ovamın sıcak günlerine yaşamaya başladık. Ama ne sıcak. Yaz dönemi kampüs çekilmiyor be...

Ogrencisiz kampus yine de en guzel kampus bence :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canımmm bebişin hayırlı olsun :emir_bebek::nazar:. Çok sevindim:KK71:. Benimde doğumuma az kaldı, izindeyim şu anda. Bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah :KK68::KK68::KK68:...

Aaaa ben de cok sevindim cok sagol canimm :KK70: ayyyy saglikla kavusun siz de insallah.. erken cikmissin izine? Kendi iznini mi kullandin?
Evet. İşleri zor bela toparladım. İzin kullanmadan önce tez önerimi hazırladım can hıraş :KK53:. 24 Eylül de oğlum gelecek inşallah :emir_bebek::nazar:. Allah dileyen herkese nasib etsin. Tekrar tebrik ediyorum seni :KK19:...

Evet. İşleri zor bela toparladım. İzin kullanmadan önce tez önerimi hazırladım can hıraş :KK53:. 24 Eylül de oğlum gelecek inşallah :emir_bebek::nazar:. Allah dileyen herkese nasib etsin. Tekrar tebrik ediyorum seni :KK19:...

Ben de tebrik ederim tatliim saglikla al kucagina prensi :KK15:
Iyi olmus tezden kurtulmak valla.. ben tez donemi icinde olacagim bakalim nasil olacak..:cool:

Merhaba arkadaşlar, bayağı bir yoğun dönemden çıktım. Doktora tezimi bitirdim yaklaşık 1 aydır savunma tarihini almayı yani akademik kurulun toplanmasını bekliyorum.

Yaklaşık 5 yıldır biyoloji bölümünde araştırma görevlisiyim. Konunuzu daha önceden görseydim kesin yazardım...

Bu 5 yıl gel git yaparak, deneylerle ve zorluklarla tezimi bitirdim. Çok zorluklar yaşadım, umarım bu ay sonuna kadar sınava girip rahatlayabilirim artık...

Ondan sonra sanki tüm dertler biticekmiş gibi geliyor niyeyse :)

Herkese merhaba

Allah sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inş.. ben o işi doktora bitimine sakladım. Cesaret edemedim :)

Allah sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inş.. ben o işi doktora bitimine sakladım. Cesaret edemedim :)

Yaşım olmasa bende doktoradan sonra anne olmak isterdim ama otuza merdiven dayamış durumdayım. O yüzden riske girmek istemedim.

Sen hangi bölümdesin?

Yaşım olmasa bende doktoradan sonra anne olmak isterdim ama otuza merdiven dayamış durumdayım. O yüzden riske girmek istemedim.

Sen hangi bölümdesin?
Ben biyolojideyim. Deney süresince çok kimyasallara maruz kaldım ve eşimle farklı şehirlerde çalışıyoruz ne yazıkki daha birarays gelemedik. O yüzden çocuk yapma fikri bana çok uzaktı... Siz iyi yapmışsınız bende eylülün sonunda 30 uma giriyorum :) ve doktora da biterse kafam rahat bir şekilde inş çocuk çalışmalarına başlarız kısmetse:)
Bende 30 uma girmeden doğumgünümden önce dr olmuş olurum inş. :)

Ben biyolojideyim. Deney süresince çok kimyasallara maruz kaldım ve eşimle farklı şehirlerde çalışıyoruz ne yazıkki daha birarays gelemedik. O yüzden çocuk yapma fikri bana çok uzaktı... Siz iyi yapmışsınız bende eylülün sonunda 30 uma giriyorum :) ve doktora da biterse kafam rahat bir şekilde inş çocuk çalışmalarına başlarız kısmetse:)
Bende 30 uma girmeden doğumgünümden önce dr olmuş olurum inş. :)

Bende 4. ayımda analiz yapmak zorunda kaldım. Doktor organogenesis tamamlandığına göre sorun olmaz demişti.

Üstelik Toluen kullanmak zorunda kalmıştım. Bu konudaki hassasiyetini anlıyor ve destekliyorum. Bizim mesleğimizde böyle işte ne yapacaksın?

Ben Bitkilerde Stres Fizyolojisi çalışıyorum. Sen hangi konuda çalışıyorsun?

Ben de tebrik ederim tatliim saglikla al kucagina prensi :KK15:
Iyi olmus tezden kurtulmak valla.. ben tez donemi icinde olacagim bakalim nasil olacak..:cool:
Canım bende tez önerimi gider ayak verdim işte. Mayıs 2015' te denememi kuracağım. Aynı durumdayız yani. Allah kolaylık versin :KK68::KK68::KK68:.

X