- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- Konu Sahibi obiviyante
Bugün ALES sonuçları açıklanacak.
Kimsenin emeği karşılıksız kalmasın inşallah.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün ALES sonuçları açıklanacak.
Açıklandı canım
85 buçuk almışım, küsüratını hatırlayamıyorum
bu gün ielts sınavına başvurcaktım ama ösym sağolsun 5 15de açıkladığı için yetiştiremedim sınava kaydımı
Açıklandı canım
85 buçuk almışım, küsüratını hatırlayamıyorum
bu gün ielts sınavına başvurcaktım ama ösym sağolsun 5 15de açıkladığı için yetiştiremedim sınava kaydımı
Hay Allah. YDS' ye girsen olmaz mı?
hayırlısıyla olur inşallah ya gerçekçi olmak gerekirse 3.02 not ortalamam :) yeterli olurmu acaba
Teşekkür ederim canım kötü bi puan değil, 2 binlerde sıralamam ama okul puanından dolayı riskli benim işim,
yds geçti, ielts'e yükseltmek için gircektim başvuruya yetişemedim, geç bi tarihe gircem artık belki yetişir atamalara.
Ben D. psikolojisi istiyorum bakalım hayırlısı artık
Bu arada KK'da niye akademisyen yok yafff :18:
Beennnn varım. Olmaz mı? 2 ay sonra asistanım.
Güzeeel ...
Sessiz ve derinden ilerleyeceğiz, konumuza talep gün geçtikçe artacak ve bu topiği ele geçireceğiz .
Oh be çok şükür, bir kişi daha fark etti bizi. Hoşgeldin. Hangi bölümden mezunsun canım? Neden iki ay sonra?
Aslında bakarsan ben kendimi akademisyen zannediyorum. Kafam tam basmıyor öyle şeylere.
Doktorum ben, temmuzda mezun oldum. 2 aydır bir devlet hastanesinde pratisyen doktorum. Ama TUS ile Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Ana Bilim Dalında asistan olmaya hak kazandım. Yani üniversitenin bir araştırma görevlisi olacağım.
Evet, tıp fakültelerinde akademik kariyerin işleyişi farklı, aslına bakarsan sizde işler karışık . Hayırlı olsun sevindim senin adına. Vakit buldukça bekleriz ...
Arkadaşlar merhabaaaa.. Valla yeni keşfettim bu başlığı yahu e biz asistanlar nasil takip etsin böyle yerleri :-D
Bende ankara gazi de araştırma görevlisiyim.. Genel anlamda istatistikciyim diyelim yeterliliği yeni atlattık çok şükür...