AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Özürünüzü siz dilemede ben kabul edyrm hanimlar ne diyim ki küfür dedi ya

Eklentiler

• 2015-09-26 00.03.06.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 75
Olmuyor canım bigün yöresinde tonlamayla duyarsınız anlarsınız yerine göre ne Mana taşıdığını benim kullanimim da hanfendinin yazdıklarımi küçümsemesiyle aynı kıvamda yeterince açık konuştuğumu dusunuyurum

Cahiliyetle alakasi yok 5 yil yasamasaydim o taraflarda ev arkadasim Trabzonlu olmasaydi bilmezdim bende.Trabzon ve civarinda kufur gibi kullanilir.Kopegin havlamasi..Bir nevi kufur,hakaret iste de yasina veriyorum.Daha kucuk.Tabi dogruyu yazmissa.

Eşim trabzonlu ama hic duymamistim. Hoş olmamış.

Afkuru bende havlamak olarak biliyorum.
ama akplilere onlar köpek gibi havlamayi iyi bilirler deyip,birde begenenleri gördü
bu gözler.
bu yorum kadar tepki toplamadi.
iki taraftan da hakaret iceren yorumlar cikiyor iste.

Afkuru bende havlamak olarak biliyorum.
ama akplilere onlar köpek gibi havlamayi iyi bilirler deyip,birde begenenleri gördü
bu gözler.
bu yorum kadar tepki toplamadi.
iki taraftan da hakaret iceren yorumlar cikiyor iste.
Ama burada direkt şahsa söyleniyor cnm genelleme filan yok

Oh olsun,akp secmenine soylenirken iyimiydiciler geldigine gore konumuz nirvanaya ulasmistir :) Ben bu sahsi dava edebilirim su mesajiyla.Ama arkadaslar tum iyimserligiyle sahsa hakaretle guruha aynidir diyerek olaya cok tatlış bir boyut kazandirmislar.
Kiblemedim evet.Gerek duymadim.Onemsemedim.Fikirlerini bir yana birakip olaya nesnel yaklasan hemen her baslikta didistigimiz nikimi7'ye elestirel yaklastigi icin tebrik ederim.Gercekten insanlar buyuklugunu boyle anlarda belli ediyormus.
Konu da daha uzamasin bosverin.

Iyi okumadin galiba gayette elestirdim iki taraftanda hakaret var diye.iftira atiyorsun suan.
ama siz,size edilen hakareti gorursunuz karsi tarafi zerre dusunmezseniz.
dedigin gibi uzamasin.yorumum gayet acik ve net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…