Hayırlısıyla gülr güle oturun inşaallahh hem de aklınız kalmamış oldu kiracı çıkmadan alsaydınız daha kötüydü daha çok beklerdiniz bi nevi dişinizi sıkarsınız gerisi hall olurAldık gibi diyim kapora verilecek bugün evrakları hazirlicak emlakçı. Yok yok burası bi tık daha pahalı ama kiracı yok
Dinleneyim diyorum da yemekler geldikçe de ne pişirirdim ben nasıl sunum yapardım düşüncesi bitmiyor
İnş kuzucum
Hayırlı olsun kuzum benim,çok sevindimAldık gibi diyim kapora verilecek bugün evrakları hazirlicak emlakçı. Yok yok burası bi tık daha pahalı ama kiracı yok
Yarınİnş kuzucumcinsiyet belli oldu mu
Hahahaha evettt sunum zahmetli iste yoksa yemek yap koy bitirDinleneyim diyorum da yemekler geldikçe de ne pişirirdim ben nasıl sunum yapardım düşüncesi bitmiyor
Geçmiş olsun ablacımSelamın hellolar gençlerböyleyim 2 gündür
Geçmiş olsunSelamın hellolar gençlerböyleyim 2 gündür
Öyle olsun zaten, neler görüyor duyuyoruz. Paranla rezil olacağına biraz daha pahalısı olsun. Şimdiden hayırlı olsun. Ağız tadıyla oturun inşallah.
Hayırlı olsun. Güle güle oturun
Günnnooooooooo
Hayırlısıyla gülr güle oturun inşaallahh hem de aklınız kalmamış oldu kiracı çıkmadan alsaydınız daha kötüydü daha çok beklerdiniz bi nevi dişinizi sıkarsınız gerisi hall olur
Çok teşekkür ederim kızlar en güzelleri sizin olsun insallahHayırlı olsun kuzum benim,çok sevindimrabbim sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkürler sağolGeçmiş olsun
Geçmiş olsunSelamın hellolar gençlerböyleyim 2 gündür
Çok sağol nanaecimGeçmiş olsun
Evet zormuş ilk defa böyle küstük ikimiz de adım atmıyoruz bakalım nereye kadar gidecekse artıkAllah kolaylık versin canım küs olmak zor
Hakkınızda hayırlısı olsun
Aslında imkan olacak önceden gidip göreceksiniz
Cancağzım
Çok şükür elticim, bildiğin gibiyim koşturuyorum.