Aynen canım hiç gerek yokDestek aldım seni arkama yollanıyorum
Ya valla kafamda deli sorular. Sonuçta doktorum süreci biliyor. Dikişleri almamasının bir sebebi vardır illa ki. 25 gün geçti ameliyat üzerinden. Yani acaba bu 2. doktor “o kadar tanıdık vasıtasıyla geldiler. Bi şey yapayım da öyle göndereyim” mi dedi de aldı dikişleri bilmem. bi pişman oldum dikişi alınca. Ben anlamadım zaten muayene ederken. Normal tıp jargonunda onu getir bunu götür filan diye yardımcısına söyledi. Ben de dedim herhalde ayrıntılı bakacak. Dokundukça orası acıyor, şurası sızlıyor filan derken bak böyle topak topak olmuş dedi. Ben sandım dikişlerin üzerinde bi şey var da onu aldı Çünkü bi sıvı salgıladı vücudum. hani çocukları sezeryanda alınca vücutları bi yağ tabakası İle kaplı oluyor ya, öyle bir yağ salgılandı bende. İyileşme sıvısıymış. Birikmişti bayağı, Onu temizledi sandım ben. Masadan kalkarken hocam siz dikişleri mi aldınız şimdi filan oldum. İnşallah tüy dikmemiştir bu kadar acının üstüne.Farklı doktora gitmen iyi olmuş. Her doktor başka bir şey söylüyor zatenRabbim şifa versin
O nasıl doktor ya daha çok insan hasta olur
İmkanın varsa işe başlama canım iyice toparla sonra gidersin
Hem oğlun içinde iyi olur.
İnşallah cennam yaaa inşallahGeçer gider inşallah bir an önce
İyidir canım çok şükürÇok şükür iyiyim canımsizler nasılsınız bu cumartesi yapacaktım aslında tarifimi ama eşim hava güzel dışarda oluruz yapma dedi bugün de kayınvalidemde yedik bakalım uygun olan bir zaman yapacağım
Yok canım ya olumlu düşün. Ameliyat olalı bayağı olmuş ne sakıncası olacakYa valla kafamda deli sorular. Sonuçta doktorum süreci biliyor. Dikişleri almamasının bir sebebi vardır illa ki. 25 gün geçti ameliyat üzerinden. Yani acaba bu 2. doktor “o kadar tanıdık vasıtasıyla geldiler. Bi şey yapayım da öyle göndereyim” mi dedi de aldı dikişleri bilmem. bi pişman oldum dikişi alınca. Ben anlamadım zaten muayene ederken. Normal tıp jargonunda onu getir bunu götür filan diye yardımcısına söyledi. Ben de dedim herhalde ayrıntılı bakacak. Dokundukça orası acıyor, şurası sızlıyor filan derken bak böyle topak topak olmuş dedi. Ben sandım dikişlerin üzerinde bi şey var da onu aldı Çünkü bi sıvı salgıladı vücudum. hani çocukları sezeryanda alınca vücutları bi yağ tabakası İle kaplı oluyor ya, öyle bir yağ salgılandı bende. İyileşme sıvısıymış. Birikmişti bayağı, Onu temizledi sandım ben. Masadan kalkarken hocam siz dikişleri mi aldınız şimdi filan oldum. İnşallah tüy dikmemiştir bu kadar acının üstüne.
İnşallah cennam yaaa inşallah
Bu hafta sonu soğuk olacakmış artıkİyidir canım çok şükür
Çok iyi yapmışsınız hava soğumadan değerlendirmek lazım. Daha çok zamanımız var. Tatilde evde isen o zaman yaparsın.
Evet kar geliyormuşBu hafta sonu soğuk olacakmış artıkbu hafta sonu yaparım kısmetse
Iyiyimm çok şükür kuzumm sen nasılsınNasılsın canım
Abla az kaldı bi ev beğendik yarın evrakları ayarlayacaklar
Hadi bakalım hayırlı olsun canımAbla az kaldı bi ev beğendik yarın evrakları ayarlayacaklar
İnşallah nevoşumYok canım ya olumlu düşün. Ameliyat olalı bayağı olmuş ne sakıncası olacak
Şifa olsun inşallah
Nasılsın canımBurdayım sultanımmm
Amin ablacığım insallah tapuyu görmeden heveslenmek bile istemiyorumHadi bakalım hayırlı olsun canım
Rabbim gönlünüzdekinden daha güzelini nasip etsin inşallah
Görürsünüz inşallahAmin ablacığım insallah tapuyu görmeden heveslenmek bile istemiyorum
Hayırlı olsun blossAmin ablacığım insallah tapuyu görmeden heveslenmek bile istemiyorum
Teşekkür ederim canım benim insallahhhhhHayırlı olsun bloss
İyi olmaya çalışıyorum sultanım üç gündür eşimle küsüz sıfır iletişim herkes kendi işini hallediyor evde ne olacak hiçbir fikrin yokNasılsın canım
Sizin tayin durumu vardı ne oldu
Allah kolaylık versin canım küs olmak zorİyi olmaya çalışıyorum sultanım üç gündür eşimle küsüz sıfır iletişim herkes kendi işini hallediyor evde ne olacak hiçbir fikrin yok
Tayin yazın çıkmıştı iptal ettirdik köyü gidip gördükten sonraartık daha temkinli tercihler yaparız yapacak olursak. Yine Urfa dayız yani simdilik