- 24 Eylül 2018
- 97.373
- 292.812
Cancağızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cancağızım
Çok sürmez inşallahEvet zormuş ilk defa böyle küstük ikimiz de adım atmıyoruz bakalım nereye kadar gidecekse artık
İyiyim elticim çok şükür
Sürecek gibi duruyor merakla bekliyorum bakalım sultanımm teşekkür ederim ama güzel temennilerin içinÇok sürmez inşallah
Birinin alttan alması lazım. Ama hep bayanlar olmaz.Sürecek gibi duruyor merakla bekliyorum bakalım sultanımm teşekkür ederim ama güzel temennilerin için
Bizim ilişkide alttan alan taraf eşim genelde. Zaten ilk defa alttan almayıp tavır koyduğu için bu kadar uzadı. Ben de adım atmaya alışkın değilim öylece bekliyoruz dört gündür bakalım ne olacakBirinin alttan alması lazım. Ama hep bayanlar olmaz.
O zaman bu sefer sen alttan al.Bizim ilişkide alttan alan taraf eşim genelde. Zaten ilk defa alttan almayıp tavır koyduğu için bu kadar uzadı. Ben de adım atmaya alışkın değilim öylece bekliyoruz dört gündür bakalım ne olacak
Alamıyorum, sadece kaç gün sürecek ve nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorumO zaman bu sefer sen alttan al.
Ben dayanamazdımAlamıyorum, sadece kaç gün sürecek ve nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorum
Ben asla uzun süre küs kalamam,hele sevdiceĝimleAlamıyorum, sadece kaç gün sürecek ve nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorum
Ben de aşko ,ama sevmedigim biriyse öldü sayıyorumBen dayanamazdım
Bir ilki gerceklestir o zaman,hep tek taraf da olmaz ama şeytanı sevindirme ,barışınBizim ilişkide alttan alan taraf eşim genelde. Zaten ilk defa alttan almayıp tavır koyduğu için bu kadar uzadı. Ben de adım atmaya alışkın değilim öylece bekliyoruz dört gündür bakalım ne olacak
En doğrusu aşkomBen de aşko ,ama sevmedigim biriyse öldü sayıyorum
Bence de aşkomEn doğrusu aşkom
Çok inat aşkoBir ilki gerceklestir o zaman,hep tek taraf da olmaz ama şeytanı sevindirme ,barışın
Ne haber aşkomBence de aşkom
Ben şok aşko,asla küs kalamıyorum benÇok inat aşko
Çok şükür aşkom, iyiyim, sen nasılsın?Ne haber aşkom
Aşko biz ondan kaybediyoruzBen şok aşko,asla küs kalamıyorum ben