Vallaha büyük okulda canavar öğretmeni seneye 1. Sınıfa gitsin diyor ama yollamayacagimBakarsın okulda mum gibi olurlar
Yaşı küçükse gitmesin.Vallaha büyük okulda canavar öğretmeni seneye 1. Sınıfa gitsin diyor ama yollamayacagimşimdiden hocanın gözü korkmasın diye bir şey demedim haha
Ay inşallahhhhÇok iyi yapıyorsun
Zaten o zaman sadece odalarında yaşıyorlar
Bir süre sonra toplama azalıyor. Gerçi her çocuk farklı oluyor
Umarım toplamaya devam ederler
5 bucuk yaşında oluyor, hep arada kalıyor yaşı ben de 6 buçukta gitsin sınıfın büyüğü olsun dedim.Yaşı küçükse gitmesin.
Daha küçükmüş göndermeAy inşallahhhh
5 bucuk yaşında oluyor, hep arada kalıyor yaşı ben de 6 buçukta gitsin sınıfın büyüğü olsun dedim.
68 ay geli imzası ile gidebiliyormus yeniden değişmezse..
İyiyim aşkom ,sen nasılsınNasılsın aşkom
İyiyim aşkom sağ olİyiyim aşkom ,sen nasılsın
İçim kazındı ,ekmek arası birşeyler hazırladım yiyeceğim şimdi
Sağol aşkomİyiyim aşkom sağ ol
Ooo afiyet olsun aşkom kan olsun, can olsun
Demi, aklın yolu birDaha küçükmüş gönderme
Aralık doğumlu muDemi, aklın yolu birböyle duydukça içim daha da rahatlıyor.
Simdi benim oğlan nesneleri sayabiliyor, alfabeyi tanıyor biliyor görürse yazıyor, kelimeler hangi harfla başlarsa söylüyor falan bir sürü şeyi var öğretmeni de o yüzden hazır başlasın diyor ama ben yaşı küçük olduğu için istemiyorum, sosyal ve duygusal yönden düşünüyorum yoksa bilişseln yönden ileride olduğunun farkındayım ama bana diğer yonlerin daha olgun olması hep daha mantıklı geliyor.
Ocak 29 doğumlu.Aralık doğumlu mu
Sen daha iyi bilirsin. Hazır değilse hiç gerek yok
Bir sonraki yıl geç olmaz.
Nevoşumm
Ayy yok kesinlikle göndermeOcak 29 doğumlu.
68 aylık olmuş oluyor seneye eylul sonu
Allah kolaylık versin canım nasılsınNevoşummyatılı mısafırlerım vardı bu hafta hep onlarla ilgilendik umarım önümüzdeki hafta tarıfımı yapıcam
İyiyim şükür şimdilik hersey yolunda nevoşumAllah kolaylık versin canım nasılsın
İnşallah canım benim maşallahİyiyim şükür şimdilik hersey yolunda nevoşuminşallah boyle devam eder sen nasılsııın
Destek aldım seni arkama yollanıyorumAyy yok kesinlikle gönderme
Çok şükür iyiyim canım
Ben kacıyorum nevosum uyku akıyor gözümden iyi geceler olsun hepinizeeİnşallah canım benim maşallah
İyiyim canım sağ ol