- 21 Kasım 2017
- 27.619
- 120.933
Ben de bebekten dolayı hep evdeyim, gittiğim hep aynı yerler. Bursa’da İstanbul’da acısını çıkaracağım.Bana göre sosyalsin ben hep evdeyim
Annene bebeği bırak gez dolaşBen de bebekten dolayı hep evdeyim, gittiğim hep aynı yerler. Bursa’da İstanbul’da acısını çıkaracağım.
Ahaha yok güzelleşiyorum diyorum çok çok, o daha rahatlatıcıYaşlanıyorum mu diyorsun
Rabbim şifa versin canım
Kendine dikkat et, ayaklarını sıcak tut
Ayy inşallah tarih beni bitirdi çocukla çalışmakta çok zormuş.. işletme ön lisanstan giricem şöyle 75-80 arası bi puan işime yarar diye düşünüyorum :)Allah kolaylık versin inşallah çok yüksek alır hemen atanırsın
Senin bölüm neydi
Maşallah maşallahAhaha yok güzelleşiyorum diyorum çok çok, o daha rahatlatıcı
Tesekkur ederimtüm hastalarımıza
Evet ya ne gelirse ayaktan ve sırttan, 1 aydır evde battaniye ile dolanıyorum ki biz kışın bile kisakollu giyerdik. Kanım mi çekildi ne yaptı anlamadım.
Selam jennam nasılsın?Pusuya yatıp bekleyelim
İyiyim canım, sen nasılsın?Selam jennam nasılsın?
İnşallah nasip eder canım ,Ayy inşallah tarih beni bitirdi çocukla çalışmakta çok zormuş.. işletme ön lisanstan giricem şöyle 75-80 arası bi puan işime yarar diye düşünüyorum :)
Tamam aşkom
İnşallah nevoşum sen nasılsın iyimisin :)İnşallah nasip eder canım ,
İşte onu yaptırsam tüm sorun çözülecek ama hastaneye gitmeye de üşeniyorum.Maşallah maşallah
Tabi yaş geçtikçe güzelleşiyoruz
Kan tahlili yaptırdın mı
İyiyim canım çok şükürİnşallah nevoşum sen nasılsın iyimisin :)
Ben de iyiyim, cocuklar uyanana kadar burada takılıyorum, birazdan ikisi birden tuvalete kalkar...İyiyim canım, sen nasılsın?
Mutlaka gidip kan ver canımİşte onu yaptırsam tüm sorun çözülecek ama hastaneye gitmeye de üşeniyorum.
İnanır mısın geçen alerji ilaci yazdırmaya sağlık ocağına gittim 10 a kadar kan veriliyor 9 da gitsem ikisini de hallettirmis olacaktım ama öyle üşendim ki 1 saat sonra çıktım
Ne olacak bu halim hiç bilmiyorum
Küçük mafyaBen de iyiyim, cocuklar uyanana kadar burada takılıyorum, birazdan ikisi birden tuvalete kalkar...
Hafta sonu banyo, çamaşır, ütü değil miEv çocuk koşuşturmaca