- 8 Haziran 2013
- 56.274
- 149.401
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklara hadi demek beni yoruyor, hele o küçük var ya sanki duvara konuşuyorum hiç duymuyor beni. Bir de kızlar sakin uyumlu olurdu. Hani, nerede, bana niye denk gelmiyor anlamıyorum.Mutlaka gidip kan ver canım
Ne var bir saat erken git
Hava yağışlı derler şimdi deEe hani kimse zengoluk yapmamış
Evet ya alışverişe falan gittik. Çocukları parka getirdik. Eve gel yemek ütü faslı. Uyudular da rahatım şuanHafta sonu banyo, çamaşır, ütü değil mi
Allah kolaylık versin canım
Ya sen nasıl çocuk gelişimcisin Normali koltuk tepesinde gezerÇocuklara hadi demek beni yoruyor, hele o küçük var ya sanki duvara konuşuyorum hiç duymuyor beni. Bir de kızlar sakin uyumlu olurdu. Hani, nerede, bana niye denk gelmiyor anlamıyorum.
Milletin çocuğu jelibon gibi kış boyu yatıyor bizimkiler koltuk tepelerinde hiç normali yok evde
Zenna’m patates yedik ayrı düştük nassın
Komşum küçüğü edepsiz diye sevdi sevdi şimdi çiş geldi diyip önce boxerini indiriyor sonra tuvalete gidiyor hahaKüçük mafya
Senin minik kaç yaşında olduEvet ya alışverişe falan gittik. Çocukları parka getirdik. Eve gel yemek ütü faslı. Uyudular da rahatım şuan
Amin canım hepimize
Kar fırtına geliyor diyorlarHava yağışlı derler şimdi de
Öyle oldu Zano'm patatesten halliceyim,sen nasılsın?Zenna’m patates yedik ayrı düştük nassın
5 e giriyor haziran da Anaokuluna başlayacakSenin minik kaç yaşında oldu
Oda okullu oldu mu işin çoğalacak
Bizim taraflara yağacak mi bakalımKar fırtına geliyor diyorlar
Ayyy maşallah oda büyüdü5 e giriyor haziran da Anaokuluna başlayacak
Bende patates haşlama gibiyim işte idare ediyoruzÖyle oldu Zano'm patatesten halliceyim,sen nasılsın?
Kesin yağarBizim taraflara yağacak mi bakalım
Evet çok şükürAyyy maşallah oda büyüdü
O potansiyeli ben aylar önce gördüm hazır olKomşum küçüğü edepsiz diye sevdi sevdi şimdi çiş geldi diyip önce boxerini indiriyor sonra tuvalete gidiyor haha
Korkuyorum imi gün sonra mafya olacaklar diye hahaha
O yuzden gülüyorum ya zaten çılgınlar ayYa sen nasıl çocuk gelişimcisin Normali koltuk tepesinde gezer
Ne yapsınlar enerjilerini nasıl atacaklar
Patates gibi donarimKesin yağar
İyiyim canım sağ olEvet çok şükür
Sen nasılsın