Hiç kimse yok aslındaBir çok kişi yokmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç kimse yok aslındaBir çok kişi yokmuş
Evet kuşum. Cumartesi yola çıkarız. Afyon’da termal otele gideceğiz bir gece orada kalırız, sonra direkt Bursa.Güzeldi
Prenses iyileşti mi
Sen tatilde mi gidiyorsun
Çok iyi olur sizin içinEvet kuşum. Cumartesi yola çıkarız. Afyon’da termal otele gideceğiz bir gece orada kalırız, sonra direkt Bursa.
Iyi akşamlar, nasılsın?
İyi akşamlar canım iyiyim sen nasıl oldunIyi akşamlar, nasılsın?
Iyi kötü bir şekilde idare ediyorum.İyi akşamlar canım iyiyim sen nasıl oldun
Nevoş hafta içi bir gün düşünüyorum inşallah misafirlerim var bide sınava çalışıyorum yoğunum birazZekta1 tarif ne zaman geliyor
Benim nerem sosyal ya şu ara nickimi bile ASSOSYAL diye değiştirebilirim sjdkdkdk evet maalesef eşim de geliyor.Çok iyi olur sizin için
Gerçi sen sosyalsin sıkılmamışsındır. Ama aileni, memleketini özlemişsindir. Eşinde geliyor o zaman
Yaşlanıyorum mu diyorsunIyi kötü bir şekilde idare ediyorum.
Üstümü toplasam altım durmuyor, altimi toplasam üstüm 30 yaş gümbür gümbür geldi bana ama
Allah kolaylık versin canımNevoş hafta içi bir gün düşünüyorum inşallah misafirlerim var bide sınava çalışıyorum yoğunum biraz
Toplu firar etmiş gibiler aşkomJenna16 aşkom herkes nerede
Bana göre sosyalsin ben hep evdeyimBenim nerem sosyal ya şu ara nickimi bile ASSOSYAL diye değiştirebilirim sjdkdkdk evet maalesef eşim de geliyor.
Toplayalım aşkoToplu firar etmiş gibiler aşkom
Sağol canım KpssAllah kolaylık versin canım
Ne sınavı açıköğretim mi
Sesimize gelsinler aşkoToplayalım aşko
Allah kolaylık versin inşallah çok yüksek alır hemen atanırsınSağol canım Kpss
Işığı açtım aşkoSesimize gelsinler aşko