Ama ben baştan tanıtım yarışması yapıyoruz, yarışma ama önceliğiniz yaptığım şeye destek olsun dedimYa olursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ben baştan tanıtım yarışması yapıyoruz, yarışma ama önceliğiniz yaptığım şeye destek olsun dedimYa olursa
Bence en çok xiaomi varMillet ııh diyecek şak oylar philipse
Oylarken gidip fiyatına mı bakacaklar yani10 bine de varmış şimdi baktım
Ah nevosum tabi de işteAma bu yemek yarışması
Philipsin küçükleri uygun diğerleriyle aynı neredeyse fiyatıYa en üstü Philips diyelim oda en fazla 7-8 bin
Aynen ben geçen 3999 a gördümPhilipsin küçükleri uygun diğerleriyle aynı neredeyse fiyatı
Resmen aklımı okudun canomMillet ııh diyecek şak oylar philipse
Ücreti peşin mi vermişHeee kuzzz birinci olacak biliyo çünkü
Görürsünüz ben haklı çıkacağımAh nevosum tabi de işte
Ayy ne gerek var ya. Börek çörek bütün tavuk zaten fırında oluyor. Bu kızartma yapsa, ıvır zıvır ısıtsa yetiyor. Sırf şu kızartma yüzünden bile alınır. Mutfak ocak yağ olmuyor. Benimki gibi olanlar makul10 bine de varmış şimdi baktım
millet dicek nediiyii bunlarrÜcreti peşin mi vermiş
Ben baktım ama meraktan o da şimdi nevosOylarken gidip fiyatına mı bakacaklar yani
O zaman sadece Philips olanlar yarışın diğerleri uğraşmasınMillet ııh diyecek şak oylar philipse
Karttan çekti. Bende 9 taksit yaptımÜcreti peşin mi vermiş
Evet ben xiaomi alırken philipsle aynı fiyattı ama çok küçük haznesi demişlerdiAynen ben geçen 3999 a gördüm
o kadar da değil nevoşO zaman sadece Philips olanlar yarışın diğerleri uğraşmasın
Hayırlısı nevoş. Yaşayıp görelim. İnşallah sen haklı çıkarsınAma ben baştan tanıtım yarışması yapıyoruz, yarışma ama önceliğiniz yaptığım şeye destek olsun dedim
Sen patates kızartmasından memnunmusun cano ben 2 kere yaptım beğenmeyince yapmadım bir daha acaba bi yanlışlıkmı yapıyorumAyy ne gerek var ya. Börek çörek bütün tavuk zaten fırında oluyor. Bu kızartma yapsa, ıvır zıvır ısıtsa yetiyor. Sırf şu kızartma yüzünden bile alınır. Mutfak ocak yağ olmuyor. Benimki gibi olanlar makul
Ben memnunum. Sen nasıl pişiriyorsun?Sen patates kızartmasından memnunmusun cano ben 2 kere yaptım beğenmeyince yapmadım bir daha acaba bi yanlışlıkmı yapıyorum
Yazlıyomuş sen bennen dalgamı geçtinSen yaazz