- 1 Aralık 2021
- 12.094
- 40.656
- 34
Ben ciddi düşündüm olabilir mi diye boykot ürünleri de etkiliyor meselaKiz yok saka ediyorum allahaa sennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ciddi düşündüm olabilir mi diye boykot ürünleri de etkiliyor meselaKiz yok saka ediyorum allahaa sennn
Haa o açıdan hic aklıma gelmedi ama boykottan önce alınmış birseydirBen ciddi düşündüm olabilir mi diye boykot ürünleri de etkiliyor mesela
Şimdi geçen oylamaya baktım. Zaten sponsor isimleri yazmıyormuş konuyu açarken sponsor yazarız. Oylamada sadece yemek adı yazarAma yarışmanın amacı bu
Her zaman olduğu gibi sadece ilk mesajda sponsor yazacak.
Ilk olacak bakalım neler etkiler görürüzHaa o açıdan hic aklıma gelmedi ama boykottan önce alınmış birseydir
Ne zaman yapıyon tarifi niAirfryerle tavuk şiş
Airfryerle köfte gibi
Bide bitmiş fasıllesiiii hala beklemedeeeNe zaman yapıyon tarifi ni
Hemen yapmalıydı oysa kiBide bitmiş fasıllesiiii hala beklemedeee
Havalar bir salarsa 3 gün yağmur gösteriyorNe zaman yapıyon tarifi ni
Bende öyle düşünüyorumResimde gözüken marka etkiler bence oylamayı ama oylama resminde marka gozukmezse sorun olmaz
Ben bu yarışmayı hatırlıyorum oy kullanıyodum arada beyranla muradiyeye vermişim muradiyeye neden vermişim anlamadım12.olmuş
Nane Limon Kabugu
Çorbalar - Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Helle Çorbası(SivasYöresi) - Efsane Un Sponsorluğunda:KK56: Düğün Çorbası ( Trakya yöresi ) - Söke...www.kadinlarkulubu.com
Sus kızBide bitmiş fasıllesiiii hala beklemedeee
Ondan olmuyor zaten sadece ilk sayfada olur. Bence alakası bile olmaz oylamadaTamam sponsor yazalım ama sen oylama listesi yaptığında olmasa daha iyi gibi
BBoşver düşünme sen bu konuları takılıp kalırsın sonraResimde gözüken marka etkiler bence oylamayı ama oylama resminde marka gozukmezse sorun olmaz
Eee hep öyle zatenŞimdi geçen oylamaya baktım. Zaten sponsor isimleri yazmıyormuş konuyu açarken sponsor yazarız. Oylamada sadece yemek adı yazar
İnşallah dediğin gibi olur ultra zenginler var aramızdaOndan olmuyor zaten sadece ilk sayfada olur. Bence alakası bile olmaz oylamada
Heee kuzzz birinci olacak biliyo çünküHemen yapmalıydı oysa ki