Ben çok fakirim cidden hiç böyle şeyler aklıma gelmezResimde gözüken marka etkiler bence oylamayı ama oylama resminde marka gozukmezse sorun olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok fakirim cidden hiç böyle şeyler aklıma gelmezResimde gözüken marka etkiler bence oylamayı ama oylama resminde marka gozukmezse sorun olmaz
Zaten yok dimiBBoşver düşünme sen bu konuları takılıp kalırsın sonra
Herkesin aklında aynı soruSponsor olarak airy freyer ları yazmicaz dimi
Sen yaazzSponsor olarak airy freyer ları yazmicaz dimi
Ya en üstü Philips diyelim oda en fazla 7-8 binİnşallah dediğin gibi olur ultra zenginler var aramızda
Iyiki bi demişim konu nelere gelmiş nevooş beni erdürecekkkHerkesin aklında aynı soru
Yooo alakası yokHeee kuzzz birinci olacak biliyo çünkü
İnsanlar bunları takıntı yapabiliyor nevosum biz yapmayız o ayrıBen çok fakirim cidden hiç böyle şeyler aklıma gelmez
Takılıyorum beybimmYooo alakası yok
Benimki 2 ile 3 bin arası yirim yaaYa en üstü Philips diyelim oda en fazla 7-8 bin
Mesela Philips Aırfrey Sponsorluğunda, Grundig Aırfrey Sponsorluğunda, Karaca Aırfrey Sponsorluğunda yazacaksınız.Sponsor olarak airy freyer ları yazmicaz dimi
bugün aklıma geldi deHerkesin aklında aynı soru
Şimdi kumtelle Philipsi aynı kefeye kim koyacakHerkesin aklında aynı soru
Bence bunun etkisi olmazBenimki 2 ile 3 bin arası yirim yaa
Ama bu yemek yarışmasıŞimdi kumtelle Philipsi aynı kefeye kim koyacak
Millet ııh diyecek şak oylar philipseŞimdi kumtelle Philipsi aynı kefeye kim koyacak
tamam şimdi olduMesela Philips Aırfrey Sponsorluğunda, Grundig Aırfrey Sponsorluğunda, Karaca Aırfrey Sponsorluğunda yazacaksınız.
Ya olursaBence bunun etkisi olmaz
Çok ilginçİnsanlar bunları takıntı yapabiliyor nevosum biz yapmayız o ayrı
10 bine de varmış şimdi baktımYa en üstü Philips diyelim oda en fazla 7-8 bin