- 28 Haziran 2011
- 59.455
- 149.984
Ayfer kullanmadigin belli panpaFazla kızarmışım işte Fakir olunca güneş kremi de süremedim
Eki Görüntüle 3362286
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayfer kullanmadigin belli panpaFazla kızarmışım işte Fakir olunca güneş kremi de süremedim
Eki Görüntüle 3362286
Hay ağzına sağlık kuzu
- Nemrut Malatya'nın.
- @WunderLost hasta.
- @HanimKelesimiGetir torununun yanına gidecekmiş ve ÜÇ tane yumurta makinesi, bir ayferi ve dik süpürgesi var.
- Fakirler fakirliğini belirtmiş, zengolar ayferim var diyor.
- İkizler burcu gece uyumuyor.
Çok sevindim vallaMakarnalardan
Çok geçmiş olsun kuzucugum gercekten salgın varAhh güzelciğim merakla bekliyordum kategoriyi ama dün beni bir hastalık sardı ishal titreme bulantı kusma ne ararsan vardı kendimde değildim bugün daha yeni kendime gelebiliyorum yine de teşekkür ederim etiketin için. Bir şeyler kaldı mı diye soracağım bakalım sultanıma
Sen ustatsin canomKız gerçekten yakmayayım birde tutuşan örtüyü hatırladım
Altını sonra tavada ısıtırsın. Amaan kim görecekYok ya öyle altı güzel pişmiyor
Fakir numarası yapma sende zengosunsjsjx
Hahahah iyi fikirmişAltını sonra tavada ısıtırsın. Amaan kim görecek
Evet ne yapıyoruz şimdiHahahah iyi fikirmiş
Evet evet kesinlikle böyle olmalı, sebze bile onda haslanmali nevosArkadaşlar illa pilav yapmak istiyorsanız. Aırfrey ile pişirin tabağınıza koyduğunuz her şey aırfrey ile yapılmalı
Aynen canım ilk mesaja yazdım okurlar umarımEvet evet kesinlikle böyle olmalı, sebze bile onda haslanmali nevos
Allah tarlana zeval vermesinZeytinliğimizin dolayısıyla zeytinyağımızın bol olması dışında sorun yok skdldld
Seni bizim olduğumuz fakirler grubuna alıyorumBende baktım konuya ama benim o adı batasıca makineden yok
Görelim ayferinin marifetiniBen bi övecem bi övecem bi ben memnunum heralde
Evet Atatürkteyim 3. Sinif seneye de sadece staj var inşallah son sene gibi bu seneTamam inşallah
Sen Atatürk deydin değil miBenimde bu hafta sınav
Kalabalık mı fakirler grubu en azından azınlık olmayalimSeni bizim olduğumuz fakirler grubuna alıyorum