Et Yemekleri Airfryer ile Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Airfryer ile Et Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Bende bu yıl dgs ye girdim. Yine olmadı, malum çalışamadım. Halk ilişkiler yazdım. Sonra ikinci üniversitede Auzef geçtim. Halkla ilişkilerde 3 teyim. Çocuk gelişiminde 1 deyim ama bizde üstten ders alma var. 3 yılda bitecek inşallah 🤲
Baharda ikinci sınıftan ders alacağım.
Keşke bizde de ders alma olsa 40 kredi ders hakkım var ama üstten alamadığım için bekliyorum yoksa geçen sene bitmiş olacaktı.
Bir de yaz okulu açıyor ama ona rağmen üstten ders vermiyor, değişik bir düşünceye sahip :KK70:

Keşke bizde de ders alma olsa 40 kredi ders hakkım var ama üstten alamadığım için bekliyorum yoksa geçen sene bitmiş olacaktı.
Bir de yaz okulu açıyor ama ona rağmen üstten ders vermiyor, değişik bir düşünceye sahip :KK70:
Auzef bu konuda iyi🥰Birde bu yıl muaf dersler var. Ondan 4 dersim var. İkinci dönem 4-5 ek alacağım. Seneye ders azalacak orayı dolduracağım. Tam üç yılda bitiyor.

Auzef bu konuda iyi🥰Birde bu yıl muaf dersler var. Ondan 4 dersim var. İkinci dönem 4-5 ek alacağım. Seneye ders azalacak orayı dolduracağım. Tam üç yılda bitiyor.
İnsan erken bitirme planı yapınca bir rahatlama geliyor, biz ata aofliler de bekliyoruz işte 😆
🤔 belki mezun olduğum sene gelir üstten alma :KK70: şansımı her yerde göstermem gerek

X