- 18 Ekim 2020
- 4.930
- 12.777
Kac kişi? Genelde sen az dedikten sonra 5 6 katılımcı daha ekleniyorÇok az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac kişi? Genelde sen az dedikten sonra 5 6 katılımcı daha ekleniyorÇok az
3-5 işteKac kişi? Genelde sen az dedikten sonra 5 6 katılımcı daha ekleniyor
Hani zengolar çoktu? Kandırıldık3-5 işte
Bir 10 kişi var yani benim 1. Olmam icin daha az lazım mesela 2 kişi biri ben diğeri eskiden 3 defa birinci olmuş biri mesela hahahah o yüzden o temizliğe giremeyecegime 1 kez daha karar verdim3-5 işte
Aynen kandırıldık daha çok zengin varmışHani zengolar çoktu? Kandırıldık
5 ten az olursa yarışma iptal zatenBir 10 kişi var yani benim 1. Olmam icin daha az lazım mesela 2 kişi biri ben diğeri eskiden 3 defa birinci olmuş biri mesela hahahah o yüzden o temizliğe giremeyecegime 1 kez daha karar verdim
İçine kap konmaz mı bir kapta yapsanBir 10 kişi var yani benim 1. Olmam icin daha az lazım mesela 2 kişi biri ben diğeri eskiden 3 defa birinci olmuş biri mesela hahahah o yüzden o temizliğe giremeyecegime 1 kez daha karar verdim
O kadar ki bilgisizim. O maşrapa gibi olan şey kap değil mi zaten?İçine kap konmaz mı bir kapta yapsan
İçine kağıt ya da kap konur diye biliyorum Ama senden farkım yok. Diyor ya kirlenmesin bende kap koy diyorumO kadar ki bilgisizim. O maşrapa gibi olan şey kap değil mi zaten?
Rezistans mı cıbıl duruyor? Netten baktım da silikon kap varmış, BİM'de de airfry kağıdı gelmişti. Yapışma mı oluyor?
Black Light Z Zerre köylülüğümlen gurur duyun
Migrostan almıştım silikon kabı,yada kağıtlar var ikiside kullanışlı oluyor.O kadar ki bilgisizim. O maşrapa gibi olan şey kap değil mi zaten?
Rezistans mı cıbıl duruyor? Netten baktım da silikon kap varmış, BİM'de de airfry kağıdı gelmişti. Yapışma mı oluyor?
İçinde kendiliğinden kap yok yaniMigrostan almıştım silikon kabı,yada kağıtlar var ikiside kullanışlı oluyor.
Kabı yok öyle sen alıyorsun onu,yada kağıtları var oda güzel oluyor.İçinde kendiliğinden kap yok yani
Keşke denemek için birileri verse ürünü
Kesin zengo kuzenimde vardır
Yok ya öyle altı güzel pişmiyorİçine kap konmaz mı bir kapta yapsan
Köylünün airfryeri olmazO kadar ki bilgisizim. O maşrapa gibi olan şey kap değil mi zaten?
Fakir numarası yapma sende zengosunsjsjxİçinde kendiliğinden kap yok yani
Keşke denemek için birileri verse ürünü
Kesin zengo kuzenimde vardır
Tamam yapmaYok ya öyle altı güzel pişmiyor
Tabi tabiAirfryerim yok diye katılmıyorum yarışmaya yoksa biliyorsunuz her ay katılırdım
Mesela kac nevos tekrar duyuru mu gecsekÇok az