- 7 Mart 2013
- 6.156
- 18.503
Ben fakirim. BilmiyorumNasıl ya ikisi farklı değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben fakirim. BilmiyorumNasıl ya ikisi farklı değil mi
Onu kazen düzenlemiş bende bilmiyorumNasıl ya ikisi farklı değil mi
ankastre setlerde actifray özellikli yazıyor bazılarında sruyorum satıcı da bilmiyor aynı şey olduğunuOnu kazen düzenlemiş bende bilmiyorum
İşte bunlar hep ayferimizin olmamasındanOnu kazen düzenlemiş bende bilmiyorum
AhahahahBen fakirim. Bilmiyorum
Aynı mantık sanki ama actifry da kendi karıştırıyor dönerek çalışıyor sanırımOnu kazen düzenlemiş bende bilmiyorum
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmışBir dün girmedim ne çok konuşmuşsunuz
Karıştırmayı gördüm. Hani menemen yapan makine miAhahahah
Aynı mantık sanki ama actifry da kendi karıştırıyor dönerek çalışıyor sanırım
Eki Görüntüle 3362337
Kız gerçekten yakmayayım birde tutuşan örtüyü hatırladımCano yapsın da siz görün,ortalığa yakıp geçsin burdaaa C A N O
firinda olmaz mi abla actifry yok maalesef ihtiyaç duymadim ne bilim.Çenen ve klavyen ile bize eşlik edebilirsin
Hahaha bu iyiydii o halde bende çene edeyimmÇenen ve klavyen ile bize eşlik edebilirsin
Siz elimizdekilerle yapın işteAhahahah
Aynı mantık sanki ama actifry da kendi karıştırıyor dönerek çalışıyor sanırım
Eki Görüntüle 3362337
Yapma yapmaa ilkte olmaz 2 cide evi yakarsın vallahiiiKız gerçekten yakmayayım birde tutuşan örtüyü hatırladım
Bu ay sadece aırfrey olanlar canım biz izleyiciyizfirinda olmaz mi abla actifry yok maalesef ihtiyaç duymadim ne bilim.
Hiç bir bilgim yok fakirim bende demek ki actifry ım yokKarıştırmayı gördüm. Hani menemen yapan makine mi
Çok mu az katılımcıKırık kalpler oteline döndük be aşko , RedGirl De kırdı bizi
Ateşle oynama diyorsun pikiYapma yapmaa ilkte olmaz 2 cide evi yakarsın vallahiii
Çok azÇok mu az katılımcı
Ama napıyım sevmiyorumVar ve kullanmiyorsun püüü resilllll
Başa belaaa yoksa sürprüzmüüAteşle oynama diyorsun piki