Hayırlı olsun canım inşallah canımEvet Atatürkteyim 3. Sinif seneye de sadece staj var inşallah son sene gibi bu sene
Sonrası kpss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım inşallah canımEvet Atatürkteyim 3. Sinif seneye de sadece staj var inşallah son sene gibi bu sene
Sonrası kpss
Sen neler yapıyorsun?Hayırlı olsun canım inşallah canım
Kalabalık kalabalık merak etmeKalabalık mı fakirler grubu en azından azınlık olmayalim
Bende bu yıl dgs ye girdim. Yine olmadı, malum çalışamadım. Halk ilişkiler yazdım. Sonra ikinci üniversitede Auzef geçtim. Halkla ilişkilerde 3 teyim. Çocuk gelişiminde 1 deyim ama bizde üstten ders alma var. 3 yılda bitecek inşallahSen neler yapıyorsun?
Seni yerim bebeeSen ustatsin canom
Aylık kaç TL veriyorsun. Resmen sana çalışıyorSeni yerim bebee
Bi an korktum yemek yarışması için mi davet edildim diyeee neyse ki değilmiş yoksa rezil olacaktım Benim ayferimmmm yok kiiii
Aferin olmadığı bir ay beklerizBi an korktum yemek yarışması için mi davet edildim diyeee neyse ki değilmiş yoksa rezil olacaktım Benim ayferimmmm yok kiiii
Aa ifşa oldu Maaş bağladım. Her övmeye +1000 tlAylık kaç TL veriyorsun. Resmen sana çalışıyor
Hayırlı olsun sende kırmızı olmuşsunAyferim yok ama
Beni gazlıyor cesaretlendiriyor her konuda sağolsun
O hepimizi gazlıyor maşallahBeni gazlıyor cesaretlendiriyor her konuda sağolsun
Öyle valla enerjisi çok iyiO hepimizi gazlıyor maşallah
İyi ki varÖyle valla enerjisi çok iyi
İyikiİyi ki var
kimse duymasın pek becerikli değilim mutfakta nasip bi bakmışsın katılıp birinci oluyormuşumAferin olmadığı bir ay bekleriz
Öyle diyenleri çok duydukİnşallah canım benimkimse duymasın pek becerikli değilim mutfakta nasip bi bakmışsın katılıp birinci oluyormuşum
Hayırlı olsun ablacımKızçeme gidiyorum bilet alındı ocak 18 yolculuk var kısmetse.