Köyüne gidecek işteTekerlek:ben ne alaka
Pilav yapıyorlar güzel oluyor diolarrr.Sağlıklıymış bırak Allahasen yaaaa
Konuşunca çıkıyor ya bu konuda konuşmadım diyeKöylü konsepti geliyor demek ki
Tencerenin suyu mu çıktı be abla mis gibi Tefal almışım çeyizime sjdkdkdPilav yapıyorlar güzel oluyor diolarrr.
Mikro dalga içinde öyle diyorduk ama kullandık hala kullanan varSağlıklıymış bırak Allahasen yaaaa
Kesinlikle nevoşcum uzak kalmak iyidir.Aynen ablacım hepinize iyi gelir
Beymen var bendede zenginlik bu işte sjksjksjksjkReklâmlarım da kuzine soba ve araba tekerlegi çıkıyor ne alaka ben
Mikrodalga kullanıyordum ben ya, hiç karşı değildim. Depremde devrilip kırılınca mikrodalga yerine airfryer aldım. Hem ısıtsın hem pişirsin bari dedim.Mikro dalga içinde öyle diyorduk ama kullandık hala kullanan var
Mikro dalgaya ben güvenmiyorum pek. Su moleküllerinin şaftı kayıyor. Gerçekte o kapağından enerjiyi sızdırsa insan ölürdü. Bişmişdik çogdan.Mikro dalga içinde öyle diyorduk ama kullandık hala kullanan var
Bende de Beymen çıkıyor hep. Gel sarılalım.Kesinlikle nevoşcum uzak kalmak iyidir.
Beymen var bendede zenginlik bu işte sjksjksjksjk
Aynen göznü seveyim tencereninTencerenin suyu mu çıktı be abla mis gibi Tefal almışım çeyizime sjdkdkd
Mkroyu ben kullanıyorum çok rahat oluyor çözdürmede ve ısıtmada.Mikro dalga içinde öyle diyorduk ama kullandık hala kullanan var
Hahahahah ama fırında sağlıklı ayfer de değilSağlıklıymış bırak Allahasen yaaaa
Ezik fakirler görmeden gel sarılakBende de Beymen çıkıyor hep. Gel sarılalım.
OFff ablaaaBol yağda kızartma varmı yani lezzet bombası
Ooohhh miisssGelmez mi hiç özledim bide evdede kedi var ne mıncıklarım şimdi onu.
Beymen’de satılan bir kettle vardı. Ben onu yurt dışından aldırdım. Beymen’de 6500 lira bana 3000’e gelecek. Zenginiz ama enayi değiliz skdldldlEzik fakirler görmeden gel sarılak
Torun bekliyor ki,nenesi alıp tokacıya götğrsğn hemen , bide orduevine götürüyorum onu çok seviyor deniz kenarını.Ooohhh miisss
bizde mide kanseri riski yüksek eşim de de bende de aileden geliyor mikro dalga kullanmayın dedi drMikro dalga içinde öyle diyorduk ama kullandık hala kullanan var
Vallahaa ne iyi gelecek abla sanaTorun bekliyor ki,nenesi alıp tokacıya götğrsğn hemen , bide orduevine götürüyorum onu çok seviyor deniz kenarını.
Kim zengin bakalım şimdi,benim evde kaç tane yumurta pişiricim var bil bakalım sjksjksjkBeymen’de satılan bir kettle vardı. Ben onu yurt dışından aldırdım. Beymen’de 6500 lira bana 3000’e gelecek. Zenginiz ama enayi değiliz skdldldl