- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Patateste süper yanlız,patlıcan kızartması olmuyor tadı yok resmen.Yalnız değilsin abla
Yok beaaa nevoş ben almayımm uzaktan syretcem geneAbla çıkar kutudan sende katıl
Şimdi anladım, oh yeah
TamamPatateste süper yanlız,patlıcan kızartması olmuyor tadı yok resmen.
Yok beaaa nevoş ben almayımm uzaktan syretcem gene
Biz de uzaktan seyredip sabote edeceğizYokkk ben yokkkk burada uzaktan var izlemek
Aşko katılım beklediğimden iyi olacak inşallah
Kız bende şok oldum diyorum yazılımdamı hata varAirfry'ın adı actifry imiş. O kadar fakirim ki yeni öğrendim.
Ben de hiç yemek yapmadım. Isıtma işlemi, patates biber kızartma, börek pişirme, patlıcan közleme. Birkaç kere kek denedim, pek beğenmedim.Ben airfreyde hiç yemek yapmıyorum kipatates kızartıyorum ekmek ısıtıyorum sadece
Tamam ablamZaten gidecem bide kızçeme torun bakacam gene
İnşallah aşkomAşko katılım beklediğimden iyi olacak inşallah
Kulaklarımın çınlama sebebiSenin dedikodunu yaptık
Almadiğımın iyi olmamasının kanıtıBen de hiç yemek yapmadım. Isıtma işlemi, patates biber kızartma, börek pişirme, patlıcan közleme. Birkaç kere kek denedim, pek beğenmedim.
O zaman almamak daha mantıklı. İkna olmam için actifry'ı kullanmam lazımBirkaç kere kek denedim, pek beğenmedim.
O tipler hala memnun ki ya. Sadece bizim damak tadımıza göre değilmiş, kabullendim bunu.Almadiğımın iyi olması nın kanıtıinstoşlarda kocam aldı kocam aldı dil dökülüyordu dedim alın size ayfer
Hepimizin aşkomİnşallah aşkomemeğine sağlık